A járvány miatt nehezebb helyzetben vannak, akik most érettségiznek

938 megtekintés0

  Az Egyenes Beszéd vendége Szabó Zsuzsa elnök, Pedagógusok Szakszervezete.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 6 napja

  Megjegyzés

  1. Attila Varga

   Huha...!....ez legyen az eletbe a legnehezebb nekik,majd ezutan jonnek am az igazi pofonok!bizony!

  2. Okoslandok

   Még mielőtt folytatnám a videót: Életük legnehezebb vizsgája? :D Ja kb.az első egyetemi vizsgaidőszakukig, már ha nem kapnak semmiféle egyéb feladatot a tanártól addig [lelövöm a poént: fognak], mert egyéb esetben még addig sem fogja kihúzni az "életük legnehezebb vizsgája" titulust. :D [Mondjuk nekünk volt 1-2 Tz anno gimibe ami lazán húzósabb volt mint az érettségi az adott tárgyból szóval... :D ] Persze nyilván nehezebb így mint normál esetben de pls ha nem fizika/kémia/biológia emeltre [egyiket sem tettem emelt szinten] megy akkor gyakorlatilag annyi történt, hogy ahelyett hogy sétál egyet a parkban, sétálnia kell egyet egy olyan parkban amit nem ismer. :D + Nem mintha bármi is múlna az érettségijükön, újraírják / szintemelőznek / szereznek egy BA diplomát és máris megvan a pontszám kb akárhova. Persze ettől még tájékoztatni kellett volna őket időben, illetve nyilván értem én, hogy rágörcsölnek csak azt mondom hogy tök fölöslegesen mert az érettségi borzasztó könnyű. [Nekem 2013-ból van a közép és 14-ből az emelt, ha azóta valami szignifikáns változás történt volna akkor szóljatok és saját magamat küldöm el az anyámba. :D ] A helyzet igazságtalansága: Persze, igazságtalan ahogy az is amikor odaérek a buszmegállóba de nincs ott a busz úgyhogy elindulok mert már biztos elment, majd kiderül hogy késett bszhatom, meg mondjuk az is igazságtalan volt amikor 18 évesen besoroztak az xy hadseregbe mondjuk 1943-ban és utána a kiképzés után az első napon fejbelőttek a rákba, mindhárom igazságtalan csak mindhárom különböző mértékben. :D A kormány feladata hogy kezdjen majd valamit ezzel a szituációval, de ez alapvetően nem egy orvosolhatatlan probléma. Ha nem csinál ezzel semmit Vitya nos azzal újabb bizonyítékát adja annak, hogy hogyan is vélekedik az értelmiségről / tudásról / iskolarendszerről. Szóval tessék megjegyezni és 22-ben majd megköszönni neki. Miután ez megvan akkor pedig félévvel később letenni az érettségit csont nélkül és keresztfélévben jelentkezni egyetemre, vagy pihenni egy jót, melózni vagy amit akarnak. :D Azért nem a világ vége fél-egy évvel később kezdeni az egyetemet, fognak ők eleget szopni ott rájuk fér előtte egy kis chill.

  3. xaya zara

   750e forint kényelmesen elérhető egy tanárnak ha szakmát vált. Álmodban.

  4. Andru Negru-Gjor

   Jajj szegenyek ! Mindenki masnak konnyu a helyzete Vajon tulelik ? Majd jovore jon a Feri es minden konnyebbe valik . szadesz !

   1. Roland Borbély

    @Andru Negru-Gjor Még mindíg kevesebb, mint a tiédben.

   2. Andru Negru-Gjor

    Latom az a kioktato tipus vagy. Ha ujraolvasod az eddig leirt valaszaidat megtalalod a helyesirasi es fogalmazasi hibaidat.Nyolcat talaltam.

   3. Roland Borbély

    @Andru Negru-Gjor Vagy, ha használnál írásjelekez, akkor tagoltabb lenne a kommented. Témához kapcsolódóan válaszoltam, ha a Gyurcsány téma, Soros téma, Brüsszel téma érdekel téged rossz helyen jársz, keress fel más helyeket van ezekre bőven lehetőség. 🤡

   4. Andru Negru-Gjor

    Termeszetes hogy zavaros. A galambok igy vannak a sakkal. A Ferirol ,a szadeszrol es a jajjgato panaszkodorol nem irtal semmit.Nem muszaj olyan hosszan mint a ketsegbeesett erettsegizokrol.

   5. Roland Borbély

    @Andru Negru-Gjor Bocsika elég zavaros az írásod, de megpróbálok kielégítő választ adni. Nyugi nem magamnak követelem az empátiát, már pár éve túlestem az érettségin, igen nem volt annyira nehéz, mint amit előtte gondoltam, DE! Aki most előtte van, vagy benne van, normális, hogy izgul, és igenis ebben az évben a járványhelyzet nehezíted az ő dolgukon az előző évekhez képest. Ezt el kell fogadni, és nem fröcsögni, hogy jajj mert nekünk is könnyű volt, oké, tartsd meg a véleményed! A te kommented helyett leírhattad volna, hogy nyugi minden érettségizőnek, szórítunk nektek. Látod van künbség a buta, csámcsogó komment, és a normális emberi viselkedés között.

  5. Am Ball

   🤮👎