Újabb ezer milliárdok veszítették el közpénz jellegüket!

21 E megtekintés15

  Az egyetemi modellváltásnak nevezett privatizációval óriási vagyon került a Fideszhez köthető alapítványokhoz. Jobb helyen van az alapítványoknál a közpénz és közvagyon, mint az államnál? Benyó Rita riportfilmje.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 7 napja

  Megjegyzés

  1. Robert

   Megerdemli a magyar nep... igy szavazz majd 22 be....

  2. Dávid Mókos

   Ma már olyan mértékben lett birka a Magyar nép, hogy ez is lebonyítható különösebb közfelháborodás nélkül.

  3. Iren Kutscheidt

   Amig orbán hatalmon van, semmilyen pénz, semmilyen formában nincs biztonságban. Mindenképp lenyulja. Arra költi amire akarja, most épp a hátország bebetonozására forditott ezermilliárdokat.

  4. Baggio Roberto

   Közpénz sosem volt közpénz!!!! Aki ezt el hitte bármikor is azt nem sajnálom 😝😂😂barmok

   1. Baggio Roberto

    Ez is csak egy lejárató kampány!!!! Aki ezt nem látja azt sem sajnálom 😝😝😂😂😂

  5. Zoltan V.

   Mire eljutunk a választásokig, már teljesen mindegy lesz, hogy ki győz, mert a pénz és az irányítás mindenképp Orbánnál és a Fidesznél marad. Ha az ellenzék győz és - elvileg - átveszi az ország irányítását - a mostani, soha nem látott mértékű államadóssággal, amit teremtett a Fidesz - valamint az Orbánék által rendkívül rossz feltétellel felvett, több ezer milliárdos hitellel - továbbá a sok ezer milliárdos, az ország sorsát évtizedekre előre eldöntő, évtizedekre titkosított szerződésekkel - és a fideszes irányítású alapítványokba kiszervezett több ezer milliárdos közpénz és közvagyon feletti rendelkezési jog nekül - ezenkívül a mostani kétharmaddal mindent sarkalatos törvényekkel kőbe vésett Fidesz után képtelen lesz bármit tenni.

  6. official Crypto

   ennek hamarosan vége :)

  7. And Saa

   Hülyék nem lopnának ennyit simán kormányozhatnának tovább, túltaktikázzák így veszíteni fognak.

  8. Csaba Kozek

   Legalább nem tudja a baloldal eladni megint a molt az oroszoknak, hajrá Fidesz...

  9. Iren Kutscheidt

   Orbán nemzeti egyetemeket akar, nem pedig globalizációs, internationalis tudást adó felsöoktatást.

  10. zsolt m

   Az az igazság hogy nakramana nojce holi holi orbán v . Amugyis csak az a korrupcio amiből kihagynak

  11. Iren Kutscheidt

   Magyaros megoldás: okosba lenyulták az ország vagyonát....de hát ez nem uj!!!!

  12. John To

   Irja mar meg valaki nekem hogy mi a baj a nemzeti szemlelettel rendelkezo emberekkel? A magyar hazanak milyen szemlelettel rendelkezo embereknek kellene lennie ha nem nemzeti szemleltu embereknek?

  13. John To

   Erdekes hogy arrol senki sem beszel hogy az egyetemek tobbe nem lesznek zsarolhatoak egyetlen kormany altal sem. Peldaul nem vonhatjak meg a tamogatasukat ha nem vezetik be az LMBTQ oktatast az egyetemekre. Gondolom a nagy obegatas mogott ez az igazi fajdalom. Most lesznek az egyetemek igazan autonomok, ezt nem tudja elvisleni a libernyak banda mert nem fogja tudni, ha hatalomra kerul, nyugati modra atalakitani a magyar egyetemeket. Ezt mindneki tudja hogy mit jelent.

  14. John To

   Most akkor hogy is van ez elvtarsak? Nem tetszik a nyugati modell? Ileynkor az budos? Vagy talan ti akartatok mindezt kiszervezni a hon ahitott gyozelem utan a haveri kutyaknak? Kar a sivalkodasert 22-ben is bukni fogtok....:)

  15. y x

   A nemzeti szót úgy sikerült lejáratni, hogy az ember már ki sem akarja mondani.

  16. JOE Z

   Szerintem mocskos árulók vagytok! Szavaztam!

  17. Ferenc Lukács

   Ittaz ideje az idokozi valasztasnak hogy lassitani lehessen a szabadrablast!

  18. Ferenc Lukács

   Ilyen szemet kormanya meg nemvolt magyarorszagnak!!!

  19. Jóska Sobri

   "Kell, hogy történjenek olyan csodák, amiket tíz nemzedék megemlegessen! Példákat kell adni ennek a nemzetnek, amik a szíveket megerősíték. Hóhérpallost a futó rabszolgahadnak! Addig nem fog győzni a szabadság ügye, amíg a magyar nemzet saját áruló korcsivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza!”. Jókai Mór

  20. Attila AttilaFX

   Ne nyafogjatok annyira. Ez a penz jo kezben marad majd nehez idokre. Mindenki panikol de teny hogy inkabb a FIDESZ dontson a penzrol mint egy DK vagy a sok mas idetlen part a parlamentben.

  21. László Á. László

   Már nem is találok szavakat, mondjuk egy ideje már nem is keresem, "birka ország birka emberekkel" 22 ben reméljük el lesz számoltatva az egész banda , sok birka mikor nyílik ki a szemetek? Fidesz csőcselék mikor kapcsol, hogy valami nem oké?!

  22. Gréta

   Nem leszek túl hazafias, de egyszerűen ha meghallom a magyarság szót, undort érzek. Eszem megáll, hogy ezt teszik és hogy tűrjük. A bicskanyitogató, hogy még mindig rengetegen bálványozzák ezt az álkeresztény pártot. Ha ki költözöm külföldre, tuti letagadom, hogy honnan jöttem.

  23. Pedro Chimp

   Nagyon jol teszik !!! Hajra !!! Pontosan ezt erdemli az a barom ember akit barmit is elhisz a politikusoknak.

  24. Hunting Don

   Akár egyszer is beigazolódott a félelem keltése az ATV-nek az elmúlt években? Nem! Akkor mindenki nyugodjon le a picsába!

  25. Bruce Shark

   Nemzeti konzultációt én is visszaküldtem volna erről a kérdésről de nem volt. Fontos lett volna...

  26. Péter Wágner

   Választás után, agyonlöni mindenkit

   1. John To

    Lenin fiu!

  27. Pántos Melinda

   Kérdem ezeket miért nem lehet belelövetni a Dunába?

  28. Makai Zoltán

   Megkötözni Dunába dobni

   1. Vizkelety Ferenc

    Csak ugy demokratikusan...

  29. Matyas Ember

   Csak a szokásos. Pofátlanság vastagbőr továbbra is.

  30. PLAJBASZBLOG

   Emlékszem, amikor egy pávacsibe, akinek még a tojáshéj a fenekén volt, azt harsogta, hogy "ruszkik haza!". Iszonyú bátran... hiszen akkor már rég kivonulóban voltak. Most visszajöttek (vakcinástól), mert a pávacsibe konzekvens. Aztán emlékszem valami "csuhások térdre" mondatra is, ugyanettől a pávacsibétől, aztán szövetkezet a (k)eresztényekkel, mert intézmény még annyi pénzt nem kapott az évezredek alatt, mint a magyar keresztény egyház az Orbán-kormány alatt.. Perselypénz, adómentesség, templomfelújítások, de ami belefér. "Szükség van az egyházak működőképességére, de elutasítjuk a világnézetileg elkötelezett államot, az egyházi és állami jelképek összemosódását, az egyházak pártpolitikai manipulálását, a kereszténység ideológiai fegyverként való Használatát" (Orbán Viktor- 1991). Mert a pávacsibe ismét konzekvens, tehát "Térdre! Imához!". Most meg alapítványokba mentené ki a felsőoktatási intézményeket, holott az első Orbán -kormány alatt "a kormány felmondta a Nemzetközi Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal korábban kötött megállapodásokat, a Felsőoktatási Fejlesztési Program finanszírozására, mivel a nemzetközi pénzpiacon található olcsóbb hitelehetőségek takarékosabb megoldást jelentenek." (2001-2002). A mostani húzások valahogy nem ezt tükrözik, hiszen az állam ellenőrző szerepe az alapítványok esetében jócskán korlátozott (lásd Norvég Civil Támogatási Alap). No most az a kérdés, hogy pl. a kínai egyetemi kampusz létrehozása, valóban az "olcsóbb nemzetközi pénzpiac" felé tendál? Mert valahogy a konzekvencia megint kimarad a pávacsibe életéből.

  31. Marika Debreczeni

   Na a szavazás eredménye??? Gyorsan megszakadt az adás??? Szégyen és gyalázat!!!

  32. Fumigator 2014

   Ekkora rablást amit ez a piszkos tolvaj kormány végez az ország ellopásában példátlan a világ történetében, és minden embert akik ebben résztvesznek,, Orbán-nal az élen, hazaárulás miatt azonnali kivégzést érdemelnek, de az is elég ha a börtönben döglenek meg!

   1. Vizkelety Ferenc

    Miota rablas, ha a penz orszagon belul marad? Jobb volt, amikor a kulfoldi cegek kivittek? Abbol aztan tenyleg nem latott senki semmit.

  33. Kövesi József

   Miért nem kérdezitek meg a kormány véleményét?Ez igy nagyon egyoldalú,és kilóg a lóláb.

  34. Takats Zsolt

   Ez azért nem fér a fejembe. Elajándékozzák az adóforintjainkat az alapítványoknak (amiket egytől egyik Fideszes káderek irányítanak), majd ha később az államnak szüksége lenne erre a vagyonra a mi adófizetői forintjainkból azt majd visszavásárolhatják. Haha, ez Orbánisztán...

   1. Vizkelety Ferenc

    Abbol a penzbol az egyetemeket fejlesztik, mukodtetik, stb... Nem kell plusz koltsegvetesi penz.

  35. Rácz Attila

   Ez egy profin működő modern kori bűnszervezet, és az emberek még éljeneznek is hozzá.

  36. Mihály Gaál-Kovács

   Hihetetlen, milyen könnyű megetetni az embereket. Hihetetlen, hogy húsz évre nem tart ki az emlékezet. Hogy minden generációval minden meccset újra le lehet játszatni, csak pofa kell hozzá, a totális lerablás után visszajönni szabadságharcosként. Utcai terrorból leckét adni, pont 56 50.évfordulóján, aztán hörögni harcos demokrataként. Senki nem emlékszik semmire. Ez a memória nélküli ország.

  37. Laszlo Csuk

   ezeket a hojagokat gyugotan lelehet vagni

  38. Laszlo Csuk

   orban es tolvaj bandaja kilopja a halotak aloll a koporsot

  39. Balázs Kiss

   Azt nem ertem : ha van lelekvandorlas ? akkor hol marad Attila, Hunyadi, Almos, Nimrod...reinkarnacioja, vagy van aki komolyan veszi a Jakob elszamoltatasi igereteit :) ?

   1. Robert Szecsodi

    Azok kovettek Attila tanitasit es elmentek Romaba kalandozni, nem a taboraikban a semmiert heggeszteni.

  40. Karácsony Ferenc

   Hála istennek csak így tovább miniszterelnök úr.

  41. Fenntarthatóbb Felvidékért

   " Ne tanítsunk közgáz elméletet, hanem tanítsunk prezentálást, komunikációt és praktikus dolgokat" - ha az alapítványoknak ilyen típusú beleszólása lesz a Magyar felsőoktatásba, abban az esetben Európa legkiemelkedő egyetemei lesznek jelen Magyarországon. Az egy másik kérdés hogy állam az államban helyzet alakulhat ki ezáltal. " Nem szeretnénenk globalista szemléletű embereket " : mivel globalizált világban élünk, így ez a nyilatkozat nem helyes. Globalista nézetű személyiség, aki igyekszik a nemzet érdekeit szemelőtt tartani, és a jóléti állam kialakítására törekszik, mely gazdasági mutatókban és nemzeti öntudatban mérhető. Nem szeretnének egy balliberális, multi-kulti értékeken alapuló országot. A kérdés az, hogy ezt mennyire etikus módon teszi valaki, és az etikusság fagalmának határait hova helyezi.

  42. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  43. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

   1. Laszlo Elias

    A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  44. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  45. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  46. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  47. Laszlo Elias

   A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

  48. Don Ben

   "A lámpavasnak támaszkodva"

  49. Flex

   Kibaszottul elegem van már ebből az országból. És ezt úgy mondom, hogy szarok a politikára, de ezt már nem lehet bírni.

   1. Flex

    @Karácsony Ferenc Ja csak Románia létezik?

   2. Karácsony Ferenc

    Akkor indulhatsz romániába.

   3. karácsonyi krampusz

    Pöcegödör ország ez ahol túszul ejtették, kisemmizték, megölték az ország egészét, és még tapsolnak is hozzá az emberek. ?? BRAVO Hajrá Magyarország! Hajrá FIDESZ ! Hajrá agymosott birkák! Ez kell nektek ti zombik,a qЯv@ A..á..tokat! YESS ! BRAVO

  50. zoltan szekely

   Nagyon helyes.

  51. Michael Archangel

   Nem vagyok nagy politikai szakértö! Söt annyira se vagyok! Ha nem lâttam volna e hirt én is elhinném amit orbán mond! Jol csavart szavak, s maris beadnak mindent! De mikor lesz felkelés? Szerintem soha s tür a Magyar továbbra is! Mi lenne ha sok Magyar összeâll s akasztani saját hâzuk udvarán! Vagy râ egy csonakra az egész bagâzst s egy uj tiszta parlamentet! A csonakot pedig kilökni tengerre! De ebböl semmi nem lesz! Ahogy megmagyarázták miert kell kinai vakcina a bevalt helyett s elhitték, ugy ezt is és marad minden! Ha lesz is lazadas ahogy eddig is par nap s ennyi! Nyugovora ter a Magyar! Elég szomoru! Kivételek meg kevesen vannak! Hozzá teszem az osszes képviselo! Nincs kivetel! Baloldal, és torockai vagy mi a neve is! Az meg rasszizmussal tönkreteszi az országot! Lâttam régi riportot töle! Nem magyar érzelmü! Ö rasszista! Kettö között van külömbség! Cigányságot nem ki irtani kell! Az országot kell rendbe rakni s ezzel együtt aki kilog azt kidobni! Cigânyba is van dolgos! Magyarba is van csibész! Országot kell épiteni nem pedig gyülölködni! S ha ezt megtette a Magyar s mind azt állitja az õsszes Magyar volt lecsukják az országot! Sok börtön kellene! Plussz mondja Magyar az én polyás babâm is volt ebbe része! Öt is lecsukják! Szerintem ezen csak röhögnének a világ s tapsolnák! Ha nem lenne majdnem az összes beszari! Remelem senki!

  52. András Magyar

   Boris Johnson az Egyesült Királyság miniszterelnökének apja, Stanley Johnson regényt írt 1982-ben a "Vírus" nevet viselte a kormány halálos vírust enged a lakosságra hogy legyen indok a népességszabályozás céljából előállított kényszerített vakcinával történő oltásra, az egyének teljes szabályozására és ellenőrzésére .

  53. Erno Nemecsek

   Az ember azt hiszi, hogy ettől már nincs lejjebb, s minden reggel megcáfolja valamivel a kormány! :(

   1. Mária K.

    Még ettől is lejjebb! Nem lesz választás,mert át kell adni a helyet a következőnek,ami még rosszabb lesz.lásd, USA

  54. Maimonides Benjamin

   Ezeket az alapitvanyokat majd allamositani kell, s mivel egy alapitvanynak nincsen tulajdonosa, nem kell majd kartalanitast fizetni.👍🧐

  55. Maimonides Benjamin

   A koltsegvetes karcsusitasa. EU szemleletu intezkedes.

  56. Darth Vader

   Elég magyaros megoldás, de van egy másik megoldás úgy hívják kenderkötél. Minden ami közvagyon ahhoz a kormányzatnak semmi köze.

  57. Zsuzsanna Barta

   NA NE MÁR MEGINT ELÉG EBBŐL AZ ÉLETTEL AZ EMBERREL AZ ISTENNEL KELL FOGLALKOZNI A TUDÁSSAL A SZERETETTEL JÉZUSSAL

   1. karácsonyi krampusz

    Jézus az egy HOAX !

  58. Szekeres Elektra

   *Már készülnek a 2022-es bukásra. Menekítik a vagyonukat, mint anno az ügyesebb nácik tették mielőtt elmenekültek az őket felelősségre vonók elől. A magyar emberek idióták, korruptak, és kettős mércét követők. Aki nem azért szavazott a Fideszre, mert idióta azt kilóra megvette a Fidesz. Mindenkinek megvolt az ára. Volt aki olcsón adta magát. Pl egy zsák krumpliért míg más a CSOK-ért megint más súlyos milliós vagy milliárdos támogatásért. Ha ugyanezt Gyurcsány csinálta volna már régen söpörne a szél a talpa alatt. Mivel Viktor csinálja, így azt csinál amit akar. Ha bemenne a TV-be, és élőben bemondaná, hogy lopok reggel, délben meg este ti meg bek*phatjátok akkor se lenne semmi. Max lenne egy kis tüntetéssorozat, és annyi.*

  59. S K Steve

   Engem pár éve az foglalkoztat, akinek hatalma, hatékony ötlete lenne hogyan korlátozni, elszamoltatni, meggátolni ezt a rákot hogy megölje a testet, az miért nem teszi?! Szakértők nyilatkoznak és semmi nem történik. Ez fontos alap, köszönjük stáb, de erre brutális tettek kellene következzenek, még választásokig.

  60. Mihály Gaál-Kovács

   Elfogadhatatlan, hogy kormànyváltás esetén üres legyen a kassza. Akkor mi a francnak az egész választás? El a kezekkel a közvagyontól! Ami most tartalmazza mindazt, amit a népirtó rabló kormány visszavásárolt. Pl az Elmüt, amit öt forintért adtak el garantált nyereséggel Horn alatt, amit a költségvetésből, s prolik adójából nagyvonalúan kifizettek, ha az üzlet nem ment elég jól. Ezt visszavàsárolta a népirtó rablóbanda. Vagy az aranytartalékot, amitől Bod Péter Ákos sikeresen megszabadult, mint nagy tehertételtől. És bárhogy igyekszik az összes fidesznyik, soha az életben nem érik utól a privatizáció nyerteseit, akik egy egész országot értékeltek le fillérekre, és adták el vagy vették meg fillérekért. Egy harmadik világháború pusztításaival felért, nagyon sok ezer milliárdért, amit a könyvelés simán nullára írt. Volt egy kohászat Ózdon, 17 milliárdos könyv szerinti értéken, leértékelték töredékére, 10 ezer embert bocsátottak el, eladták 500 millióért 40 éves részletre, amit a nyereségből kell megfizetni a szerződés szerint. Soha nem volt egy forint nyereség se persze. Ingyen kapta a privát tulajdonos. Csak a terület milliárdokat ért. Ilyen bolt csak egyszer van minden évszázadban. Ezt nem lehet utolérni. És volt ebből bőven, amíg meg nem szűnt minden. Volt egy gyógyszerimpex, amit annyiért adtak el készletekkel, piaccal, bejáratott névvel minden kontinensen, hogy csak a központi épület az Andrássy úton kétszázszor annyit ért, mint a vételár. Ezt soha senki nem fogja utolérni, akárhogy igyekszik. És ebből a sorozatból származik a mosonmagyaróvári műkorund gyár is, mint tudjuk. Ezeknél az ügyleteknél a kutya se kötötte ki, hogy közfeladatot kell ellátni, senki se hülyéskedett kuratóriummal. Nyíltan, becsületesen magántulajdon lett az állami, névleges áron, megadták tisztességesen az új tulajdonos nevét. Gyurcsány Ferenc. Műkorund. Az volt a szép világ. Azért nagyon nagy kár, polgártársak, hogy nincs minden nap.

   1. Mihály Gaál-Kovács

    Ezt sírjátok vissza egymásnak elvtársai, ez tényleg nem lesz még egyszer, jogos a panasz

  61. Túri Tamás

   Csak az eheti gumicsont, rágjátok csak szorgalmasan! A trafikok, a föld árusítások, a letelepedési kötvény, a CSOK, a városliget, a rabszolga törvény, a covid, az orvosbéremelés, mind nem jött be, hátha majd ez, igaz? :D miért lenne lopás egyetemeket feltőkésíteni. Szégyen szinten van a legtöbb egyetem a jelenlegi támogatásos rendszerben. Múlt héten meg a kínai egyetem volt a téma. Azt hiszitek tudtok az egészről is bármit?

  62. Adam Vigh

   Lopás a lopás hátán csak ehhez ért a Fidesz.

  63. stephen gopp

   Beindult az obégatás Nem indonéziába megy a lové meg offshore bankokba mint a dobrev gyurcsány kuplerálj kft !!!!

  64. Sándor Kovács

   Hol van karcsi kutyus, ő a műsor szeme-fénye?

  65. Zoltán Kiss

   A közpénz nem vész el, csak átalakul. Vagy átalakítják.

  66. Pdf jdb

   Viktor hazaáruló!! 🇭🇺

   1. karácsonyi krampusz

    ...nekem meg a Dr.Dre a legjobb barátom!(de csak a szájerozós kommentjei miatt)!...az nálam a csúcs beszólása!!! YESS ! NO1.

  67. István Veres

   Lenyulás a megszokot modi

  68. Orbán Viktor Koldustarisznyája

   Lerágják az ország tetemét az utolsó húscafatig...😞

   1. karácsonyi krampusz

    ...no de kié lesz a csont? ...akkor mi nagymagyarok fogjunk hát össze,oszt vállaljuk mán be a bodri szerepééét! Én bevállalnám a vezér szerepét,méni kritériumokkal...no velem tartana valaki,essetlegg? hmmm...HAJRÁ CSÖNTEVŐK !

   2. Orbán Viktor Koldustarisznyája

    @stephen gopp A tolvaj az tolvaj, a préda az préda. Fingod sincs mi lesz a vagyon sorsa, azt csak az új gazdája tudja.

   3. stephen gopp

    A gyurcsányt mikor kérdezed az ellopot vagyonokrol Ja hogy akkor még ovis voltál Ez itt marad az országba az utolso fillérig

  69. Tamás dhGEBrQ

   Az alapítványi vagyon természetesen nemzeti vagyon marad. NAGY ELÖNYE AZ ALAPÌTVÁNYI VAGYONNAK, HOGY NEHEZEBB ELLOPNI. Ezért ágál és tiltakozik az ellenzék. Ha ök ugyanis hatalomra kerülnek, lopni szeretnének. Az alapítvány elönye éppen az, hogy ezt nem fogják tudni megtenni. Ez a bajuk. Amit az ellenzék elherdál, - ha hatalomra jút -, az már nem lesz az nemzeté, az veszteség lesz. Igen, ezért helyes a kormány stratégiája. Ma az ellenzék elöl el kell dugni a nemzet vagyonát, különben megint ellopnak mindent, ahogy annak idején már megtették. Ne hagyjuk magunkat félrevezetni az ellenzéki hazugságok által.

   1. Chaos 88

    @Tamás dhGEBrQ hát persze hogy nem, mivel fideszeseknek oda lett ingyen adva, ha kell a lóvé választások után esetleg, akkor majd felhasználják, de ha gondolod... írjunk egy papírt amin az összes ingatlanodat odaadod nekem, aztán ha ez megvolt akkor azért kapsz egy elővásárlási jogot... ha esetleg szeretnéd visszakapni.. de nem lesz olcsó, na mikor írjuk a papírt? persze ez a haza érdeke... ugye nem vagy hazaáruló?

   2. Botond Szűcs

    @Tamás dhGEBrQ ha a miniszterek ülnek a kuratóriumokban, amik elkótyevityélhetik a vagyont, akkor mégis hogy a fenébe ne tudná ellopni a kormány?

   3. Tamás dhGEBrQ

    @Chaos 88 Az alapítvány pénzét a kormány sem tudja ellopni. Nehéz felfogású vagy kisöreg.

   4. Chaos 88

    el kell lopni ezt is, hogy ne tudja az ellenzék világos

  70. Am Ball

   🤮👎.

  71. T Z

   Elég szomorú, hogy ilyen kormányunk van! :( :( :(

   1. József Németh

    @Tamás dhGEBrQ Rá kellene már jönni hogy nincs jobb meg bal, ez mind egy kutya közös gazdával

   2. Mária K.

    Kevés szomorkodni rajta azzal nem oldódik meg semmi!!! Ez maga a HAZAÁRULÁS!!Szabadság Mozgalom nyilatkozat aláírása!! magweb.org

   3. Laszlo Elias

    A melyen leBUTITott ZSIDESsZeseknek+ MOSLEK Koaliciosoknak+stb Toroczkai 5.ho 02 2021.videoja ! Valamint, a cenzura az megy es IGEN ,2022-ben javaslom mindenkinek a Mi HAZANK partot , HOGY AZ ELMULTT 30ev SIKKASZTASAI, es LOPASAI + hazugsagai, stb. Ne. Maradjanak kovetkezmenyek nelkul, es Ne maradjon vegkep egy kovetkezmenyek nelkuli, erosen leBUTITottak Orszaga ! Szoval NEVEKET akarok Hallani es teljes vagyon elkobzas mellet bortonben. De ez a moslek koalicioval nem fog menni, [mivel erintettek] csak tovabra is a lopas es sikkasztas, ahogyan az onkormanyzataikban most is megy, pedig meg mem is kormanyoznak! Egyebkent, csak oltassatok magatokat esz nelkul a bunozo , szihopata vilaghatalom lotyevel, mivel lefizetnek mindenkit, a TV-t ,+ stb 99% at , valamint ok kontrolaljak , es megnezem az okos OLTAKOZATOKat , par ev mulva miben szenvednek, pl.rak, esetleg elnek meg? A bizonyitekokkal alatamasztott,cenzurazatlan IGAZsag mint oly sok mindenben, [ pl. Az oltas valodi termeszete es mi jo a. Kovid19, Ellen , ha el hiszed, ha nem. ] = KubinyiTamas.hu , es most lehet, esz nelkul, masiniztazni,fasz🤣ssszzziiiss@tazni, statiztazni+stb. !!!!!!! Draga szeretteim.

   4. Chaos 88

    @Tamás dhGEBrQ :DDD "némileg más"

   5. Tamás dhGEBrQ

    Ne hagyd magad félrevezetni az ellenzéki katyvasztól. Az alapítványi vagyon éppúgy része a nemzet vagyonának, mint a közpénz. Csak némileg más, - szigorúbb -. szabályok vonatkoznak rá, igy nehezebb ellopni. Ezért ágál az ellenzék ellene.

  72. Tamás dhGEBrQ

   Az ellenzéki keselyük köröznek már mindenütt, arra várva, hogy a préda, - Magyarország -, összeessen a lábuk elött és nekikezdjenek a lakomának. Gyurcsányt és egymást is utálják ugyan, de abban biznak, hogy a simlis, szélhámos szektavezérük majd kikaparja nekik a sült gesztenyét, és a rózsadombi lumpen-elitnek megint eljön a doce vita. Megint lophatnak annyit, amennyit Gyurcsány kormányzása alatt lehetett. Az átlagmagyarra olyan nagy ívben tesznek ezek a hazudozó, népbutítók, hogy ahhoz képest a szivárvány egy gémkapocs. Ez szellemileg, és erkölcsileg ugyanaz a banda, akik kiszolgáltatták az országot a náciknak, majd azt követöen a szovjeteknek. A magyaroknak meg kell végre szabadulni tölük, különben soha nem lesz itt fellendülés. Undorító, ahogy ezek a kormány minden jóravaló szándékát tervét megpróbálják megtorpedózni. Magyarok ne hagyjátok magatokat ezektöl a álnok bajkeveröktöl befolyásolni. Egyetlen szavazatot se adjatok le az ellenzékre, mind hitványak. Orbán pontosan tudja, hogy mi a magyarok érdeke, és aszerint cselekszik. Ma az ellenzék elöl el kell dugnia a nemzet vagyonát, különben megint ellopnak mindent, ahogy annak idején már megtették.

  73. tamas stancig

   A magyar nép kemény mint a vídia! A netadó utcára vitte a népet, ez nem veri ki a biztosítékot, pedíg sok 1000x több pénz megy ki a magyar nép zsebéből! Csicskák nemzete vagyunk!! Szégyenlhetjük magunkat mind ahányan vagyunk! De legfőbbképp a csoda fidesz!!! Mocskos alávaló banda, és ezeket éltetik a hívek!

   1. tamas stancig

    @Hip Hop Bass Hála az égnek én soha nem regeltem egy ilyen oldalra sem.

   2. Hip Hop Bass

    Még szép hogy ott volt tüntetés. Hát szép lett volna ha nem tudja Gipsz Jakab és Kannás Fruzsi más orra alá dörgölni hogy ők hol esznek nyaralnak stb.. Milyen már az. Tudod. Amit nem osztasz meg facen az meg se történt. Én pl nem is létezem mert 4 éve töröltem azt a szart.

  74. Andru Negru-Gjor

   A nyilatkozo emberek a tipikus ellenzeki propagandat ismetelgetik . A dekan vagy prof alkalmazott a tanulo fogyaszto a kuratorium tulajdonos . Ez a kapitalizmus.

  75. Levente Váry

   Az összes diktátor azt hitte hogy tartósat alkot. Gondolom emlékeztek.

   1. John To

    Csak nem Gyurcsanyrol beszelsz?

   2. zoltan kovacs

    Sajnálom ,hogy te nem kaptál a gumibot demokráciából!A gumibot oktat nevel és rád férne!

   3. Tamás dhGEBrQ

    Ezzel mindenki így van.

  76. Anna Horvath

   az rtl sosem tudosit valosagnak megfeleloen.. teszi a dolgat, uszit, rombol, felreinformal..

   1. karácsonyi krampusz

    @Szabó Mummi Ő ezt jobban tudja mint gondolnád! ☺ Ez az ő csatija,mert a kékvérűek pénzelik őt is! YESS !

   2. Szabó Mummi

    Nézd az m1-et, ott a tuti 😉

  77. Ferenc Kult

   A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez! Na a hírnév már megvan, sajnós én szégyenlem magam ez a hitvány, hazaáruló csürhe miatt!!

  78. Mu kis

   Ellopta a manyupot, hogy visszavegye a MOL részvényeket. Most odadobja másoknak, de ELŐVÁSÁRLÁSI JOGA LESZ AZ ÁLLAMNAK. Szóval duplán meglopja a népet. És? Lóg? Ég az ország? Nem. Gyáva népnek.......

  79. Imre Bárándi

   Akasztófákat kellene gyártani. Én visszahoznám a halál büntetést a politikai korrupciora, biztosan

   1. Hip Hop Bass

    @Mária K. Sokra megy vele. Nem fog semmi sem történni.

   2. Mária K.

    Szabadság Mozgalom nyilatkozat aláírása!!! Van megoldási lehetőség!!! magweb.org

  80. Ben Me

   Ma már a netrol mindent meg lehet tanulni. Amúgy sem kell egyetem.

  81. Gábor Juhász

   A világon a magyarokról már úgy beszélnek, hogy a kelet európai nép, akiktől lopnak, tudják, arról is beszélnek, és hagyják.

  82. putyika Üvegkemény

   HÁBORÚ A NEMZET ELLEN! HAZAÁRULÓ RETKES CSÜRHE! BITÓ AZ ÖSSZESNEK!

  83. Györgyi Kecskés

   Hol vannak a Komoly okos Jogászaink akik engedik ezt!!!Csak duma duma és kilopják a szemünket! De mint mondanám van Isten!Ha ez a Kormány hatalmon marad durva világ lesz....Mèg időben lépni kellene!

   1. Mária K.

    @Vizkelety Ferenc Nem CSAK az a diktatúra amikor dutyiba visznek vélemény nyilvánítás miatt!!! Akkor Sztálini korszak lenne!!

   2. Vizkelety Ferenc

    @Mária K. Diktatura??? Es maga meg nincs bortonben??? Erdekes...

   3. Mária K.

    A jogászok is mind mind befeküdt a kormánynak!!! Vegyétek már észre,diktatúrában élünk 2012-óta!!!! Megoldás:Szabadság Mozgalom aláírása !!!! magweb.org

  84. Tamás dhGEBrQ

   Az öszödi beszéd margójára...a Szemkilövetö múltja, jelene, jövöje, ahogy azt "a költö megénekelné": Dögevö Keselyük köröztek felettünk, Öszödön kiderült, hogy „mindent felettünk“. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt „szabadságot“ is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha ökk a diadalt várnák. De eljött az ideje a rendcsináló kéznek, Majd a választáson ismét nagyot néznek.

   1. karácsonyi krampusz

    naon költöi volt Sir!...essetleg távoktatást vállalna magyar irodalomból,jópézért??? (ez most komoly)! MAX RESPECT ! GRATULA ! BRAVO ! NO1. Thank!

   2. Chaos 88

    miért nem lett elszámoltatva?... orbán azt ígérte...

   3. Jojo V.

    Nyd pcsjt,azt.

  85. Tamás dhGEBrQ

   Az ellenzéki keselyük köröznek már mindenütt, arra várva, hogy a préda, - Magyarország -, összeessen a lábuk elött és nekikezdjenek a lakomának. Gyurcsányt és egymást is utálják ugyan, de abban bíznak, hogy a simlis, szélhámos szektavezérük majd kikaparja nekik a sült gesztenyét, és a rózsadombi lumpen-elitnek megint eljön a dolce vita. Megint lophatnak annyit, amennyit Gyurcsány kormányzása alatt lehetett. Az átlagmagyarra olyan nagy ívben tesznek ezek a hazudozó, népbutítók, hogy ahhoz képest a szivárvány egy gémkapocs. Ez szellemileg, és erkölcsileg ugyanaz a banda, akik kiszolgáltatták az országot a náciknak, majd azt követöen a szovjeteknek. A magyaroknak meg kell végre szabadulni tölük, különben soha nem lesz itt fellendülés. Undorító, ahogy ezek a kormány minden jóravaló szándékát tervét megpróbálják megtorpedózni. Magyarok ne hagyjátok magatokat ezektöl az álnok bajkeveröktöl befolyásolni. Egyetlen szavazatot se adjatok le az ellenzékre, mind hitványak. Orbán pontosan tudja, hogy mi a magyarok érdeke, és aszerint cselekszik. Ma az ellenzék elöl el kell dugnia a nemzet vagyonát, különben megint ellopnak mindent, ahogy annak idején már megtették.

   1. Chaos 88

    annyit már nem lehet, orbánt lehetetlen beérni

  86. Gergo Szedzsi

   "Nincs az a tünde, törp , vagy ember nyelvi szitok ami rá illene ekkora árulást "

   1. Anna Horvath

    @Akos Gergely, jah.. hulye gyerek..

   2. Akos Gergely

    @Anna Horvath Ishkhaqwi ai durugnul! ;)

   3. Anna Horvath

    Gergoke, te sem tudsz felnoni soha..

  87. zoltan kovacs

   Primitiv birka hit TV!A primitiv agyag csuprok hit-gyülekezete !Ezekkek a barmokkal meg sz@rt is lenyeleti az ellenzék! Alig 3-4 hete "Magyarország még soha nem volt igy eladósitva"-:)) Most meg levélben és Brüsszellel fenyegetik a kormányt mert nem veszik fel 3000Milliárdos hiteleket! Primitiv birkák csak veletek lehet ezt megcsinálni!! Szánalmas agyhalott birka-csorda!A standart 5-6 dros-parazita sivalkodók!

  88. Norbert Bakos

   Baszott hülyék vagytok.Azt sem tudjátok mit jelent a privatizáció.Fletó tudta,hogyan kell elcseszni,eladni mindent.

  89. Krisztián Kovács

   Ha valamilyen fura oknál fogva az ellenzék kerül hatalomra és nem fogják ezeket a tetves mocskos bűnözőket kőkeményen elszámoltatni, bebörtönözni és magánvagyonokat visszavenni, akkor azonnal megbuknak. A lopott vagyont visszavenni nem jogtalan és jogállamba ütköző, orbánék rendszere 2010 óta nem jogállam hanem mocskos maffia rendszer, működtetői maffiózó bűnözők börtöbe valók!!!

  90. USF Channel

   Tolvaj kutyák!!!!!

   1. sdkféldf werer

    Meg az ATVsek is h még nincs kint online az új Sznobjektív!!!

  91. janos enekes

   Mikor lesznek europia falukepek-varoskepek- es prima utak mint Austriaban?- engem ez erdekelne inkabb de megsugtak: .........SOHA!

   1. zoltan kovacs

    1-Melyik kormány kormányzása a voltuk azon a szinten ? Már elfelejtettem!Austriát is ismerem! Egyébként meg 48 évet éltem nyugat EU ban (folyamatos munkaviszonnyal) és ezen idö alatt renget csicskás és troger "honfitársat" -:) ismertem!!Ott is senkik és lúzerel voltak mint idehaza!

  92. kicsipupi

   Fidesz 2022 -es választás...5/4-es győzelem!..vagy még több!

   1. karácsonyi krampusz

    @kicsipupi ...ezt komolyan mondod,vagy csak poén??? bizonyítékot kérek erre!!! Thank!

   2. Jojo V.

    Reméljük visszahozzák az első éjszaka jogát,valszeg annak is tapsolni fogsz,birka.

   3. Szabó Mummi

    Meg is érdemlik, csináljanak szarból várat 😅

   4. Imre Bárándi

    @zoltan kovacs Zolikám, addig ameddig a fidesz hű kutyálya vagy, jobb ha kikötő magad hátra a kért végébe. Jó kutya ül, csendben alszik, csendben hortyog, csendben eloldalog és várja a vacsorája (egy kis krumpli az x ert

   5. kicsipupi

    @zoltan kovacs nade kérem...ha jól emlékszem erre a dr.bré nevű felhasználóra...ő egy fizetett fideszes bérkommentelő...ezek lehet h többet dolgoznak, mint napi 8 óra:) én biztos nem csinálnám a helyükbe:)

  93. László Földvári

   194Bálint.Kisfiam Te egybetonöntvényvagyÉntudom.koromáltalmegengedemmagamnak.hogyeztírjam.mertnem20éveszülettem.ésmunkámáltaljóléltem.mertdolgozhattam.zsarolás és sztressznélkül.nemakartákelvenni.ellopniamiértmegdolgoztam.pedigKádárvóltaminiszter.ezvólt.tepedigűljtüskébe.Szájlecsatornán

   1. zoltan kovacs

    Akkor még lehetett lopni a TSZ -ekben!

  94. Inci Finci-

   Akárhogy is csűrik-csavarják, ez hazaárulás!

   1. Vizkelety Ferenc

    @Mihály Spiák Szerinted hogyan csinaljak a tobbi orszagokban? Mindenhol adokedvezmennyel csaljak oda a nyugati cegeket. A 2010 utan itt maradtak fejlesztenek, munkahelyeket teremtenek. Az Audi megint bovit, termeszetesen allami penzt is kap, mint mashol is. A berek pedig, ezt belathatod, folyamatosan emelkednek. Persze, mindig lehetne magasabb...

   2. Mihály Spiák

    @Vizkelety Ferenc A német autógyárak mit csinálnak ? Az áruház láncok mit csinálnak ? A külföldi tulajdonban lévő egyéb cégek mit csinálnak ? Orbán kiknek ad 5 év adómentességet ha Magyarországon dolgoztat az EU legalacsonyabb béréért ?

   3. Vizkelety Ferenc

    @Mihály Spiák Miert is lopjak el? Itt marad az orszagban. Nem ugy, mint gyurcsany idejen, amikor mindent kitalicskaztak a kulfoldi cegek.

   4. Mária K.

    Már 2012-ben elkövették ,az alaptörvény megírásával!!!!!! Szabadság Mozgalom nyilatkozat aláírása!!!

   5. Zoltán Kiss

    1945 óta tart a hazaárulás, és nagyon hamarosan eljön az ideje, hogy pontot kell tenni a dolog végére. De nem úgy, hogy az egyik hazaáruló bandát kiszavazzuk, a másik hazaárulót pedig beszavazzuk helyette, mert ez 90-ben sem működött, és azóta is ennek isszuk a levét.

  95. privat privát

   Es ezek azok az alapítványok amiken keresztül kiszipantják kilopják azt a tömérdek milliárd eurokat jól megszerveztek ezek a férgek ügyes banda szuper akár mit tehetnek ezek a mocskokat csak lazadásal erővel lehet megfelezni hiába jogalamisagi törvény ezek leszarjak és már meg is csináltak nem tudják megállítása őket amúgy szuper banda ilyen meg a történelemben nem volt mint ezek ezek nagyon komolyak a magyarok meg köcsögök meg a szatokba is bele származnak

  96. Bigdawe16

   ha magyarország (igen szándékosan kisbetűvel) eddig lélegeztetőgépen volt, akkor annak most lett kihúzva a vezetéke.. Gratulálok mindenkinek szép volt

   1. Chaos 88

    @Vizkelety Ferenc értem... tehát az eu nem engedte.., azt ugye tudod hogy általában azt szokták mondani a fideszesek hogy az amcsik nem engedték? mind1... oké akkor ha komcsi bírók vannak, akkor miért nem lett elszámoltatva tiborcz?

   2. Mária K.

    A java ezután következik.Döbbenet.hugets.info/show/kmR3gcmUqG2UtKA/vide.html

   3. Vizkelety Ferenc

    @Chaos 88 Kerdezd meg az eu-t, miert nem engedte lecserelni a megkovesedett, komcsi, 100+ eves birokat...

   4. Chaos 88

    @Tamás dhGEBrQ miért nem lett elszámoltatva gyurcsány?

   5. Tamás dhGEBrQ

    Kisöreg, te nem vagy képben. Túl sokat hallgattad Gyurcsány apádat.

  97. Inci Finci-

   Ez nem a nép kifosztása?

   1. Chaos 88

    dehogyis... a tolvaj sem tolvaj, hanem tulajdonáthelyező és biztonságtechnikai szakreferens

  98. NeXuS

   Én nem értem. Bármilyen döntés amit most hoz a kormány akár ha alkotmányt módosít is, azt nem csinálhatja vissza a következő kormány ha leváltják őket véletlen? Mert ha elrakják saját számlára a közpénzt vagy saját beruházásokba lopják ki ami már az övék lesz aztán elmennek külföldre azt már valóban senki el nem veszi tölük. De így nem tudom ez miért biztosítana be bármit is arra az esetre, ha nem választják újra őket.

   1. Krisztián Kovács

    egy mocskos maffia rendszer és egy totál alkalmatlan töketlen béna ellenzék, és egy birka buta nép, ez az eredmény, toévaj viktor mindent visz mert hagyjuk!

  99. Jamie Brandon

   Bla bla. 1:06. Ennek a zenének mi a címe, vagy melyik filmben hangzott el? Tudja valaki?

   1. karácsonyi krampusz

    @kicsipupi Identify???

   2. István Szerényi

    @Jamie Brandon Szívesen

   3. Jamie Brandon

    @István Szerényi Hálásan köszönöm.

   4. István Szerényi

    hugets.info/show/1ZSHbKypzqZ_m3I/vide.html

   5. István Szerényi

    ChemicalBrothers:Block rockin beats...Dig your own hole album.Hallgasd meg róla a the pryvat psychedelic reelt:)

  100. Sandoz Sandoz

   O r b a n a magyar keresztapa