Vita az uniós vakcinaútlevélről

5 E megtekintés0

  Az Egyenes Beszéd vendége Donáth Anna EP-képviselő, Momentum.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 8 napja

  Megjegyzés

  1. Mikusi Maria

   JÓ A KINAI VAKCINA.! Most mit fognak dumálni.? Nagyon buta az ellenzék ! !

  2. Ben Me

   Ti is csak támogatható az új európai szintű diktatúrát és megkülönböztetést. Csak a Mi Hazánk képviseli az emberek érdekét.

  3. László Botond

   Kb 2 hete tudjuk , hogy a németek 30 millió adag Sputnik V vakcinát vesznek Oroszországtól, következésképp Donáth Anna tök mindegy mire szavaz , porszem a szélben.... a fény sebessége 300.000 km/s , minden bizonnyal volt elég ideje az infórmációnak elérni az atv stúdiójába ezalatt a szűk két hét alatt, ellenben ez a "beszélgetés" erről szót nem ejt . Sajnálatos módon az atv igazmondási szándéka csorbát szenved olykor-olykor , csalódás ...

  4. Magyar Magyar

   Köszönöm hogy nem vette le a maszkot ! Nagyon jól áll és állandósítania kellene. Mint politikus egy nagy nulla .

  5. Nicu Aurora

   Alattomos.

  6. Robert Szecsodi

   100000 az injekcio, meg csak propagandista vagy de mar korrumpalnad az embereket, mennyi lesz a szavazat?

  7. sombrerokid11

   A két "tudós"... Szánalmasak....

  8. carvingski.hu

   Liláék (is) előre próbálnak menekülni az összellenzéki terv kudarca után.

  9. amy zboro

   nyomjatok lanyok, hosz ottvagytok a tuzkozelben....

  10. amy zboro

   miert nem lobbystok a tobbie magyarert.., marmint az egy millkon fellul..????

  11. amy zboro

   ja es nem kerjuk az eus blablat!!! nem kell semmi mas csak a vedelem!! es Bergdaniel sem kell a masodikkeruletben...hogy kerult oda,,..? es ki is szavazott ra?? nem tagasabb newyorkban?? vagy rotterdamban???

  12. amy zboro

   sokan reagaltak, vissza az agarakkal, unjuk a momentumot, tullotteka celon nem kell kulfoldinek lennei sem fideszellenesnek hogy ne hanyjuk toletek!!! jojjetek fela szerephez a magyarokkal ezt mem nyelettitek le....meg ha nem is tudtok magyarul!!!/leforditando

  13. Andru Negru-Gjor

   Szegeny kislany eroszaki okozat vagy aldozat?

  14. Zoltán Veréczi

   Donáth Anna..... :D mindig mosolyt csal az arcomra

   1. Karácsony Ferenc

    @carvingski.hu nekem is

   2. carvingski.hu

    Nekem görcsöt...

  15. Krisztina Kiss

   Na megérkeztünk! Itt van Magyarország egyik árulója! Szemétláda a javából. Undorító nő!!

   1. János Pető

    Irigykedsz! 😂 🤣

   2. Lulz Lulw

    hugets.info/show/0qeFed-arnyiqoI/vide.html értelmezd

   3. Gábor Kiss

    Esetleg indoklás? Esetleg csak ránéztél vagy hallottad milyen pártba való?

  16. Triton Sidious Spinosagittarius Triturus-Cristatus

   Ez a nő annyira csúnyán ejti az "s" és a "cs" betűket ...

   1. Ádám Czibulyás

    @carvingski.hu Ti meg erre rángatjátok a kis kukacotokat... nem tudom, melyik a szánalmasabb. :D

   2. carvingski.hu

    És nem tudja, hogy ba, be,ban ben.

  17. Dávid Nagy

   Jó csaj, csak ne szólalna meg... mert buta mint a főd

  18. Raisonneur

   Ezek itt fikciókról beszélgetnek, fogalmuk sincs a realitásokról.🤣

  19. Adam Loj

   Anna! Stop lying! Stop the Propaganda! Stop trying to explain the death of Hungarians that you're personally accountable for, in many people's eyes! I hope there will be elszámoltatás!

  20. kiss Bela

   Lehet, hogy ez Annacska is egy eroszak eredmenye?!

  21. Palma Virag

   Érdekes a bérkommentelők szellemi színvonalát megfigyelni. a fájdalmas tény számukra az hogy Donáth Anna kiállt a magyarokat ért negatív diszkrmináció ellen, amíg Hidvégi Balázsnak csak egyszerű politikai sárdobálózásra és hisztire futotta. Hajrá Anna!

   1. Szisz Gyulai

    Jobban kiállhatna a nőkért,akiken erőszakot tettek.

  22. Csaba Fenyő

   A független objektív médiumokról: semmi sem független, csak nem mindegy milyen mértékben, arányban, emberi hagyományokat és erkölcsöket milyen mértékben sértik meg milyen irányban hazudnak, HERGELNEK és befolyásolnak ... aki azt mondja magáról hogy független, objektív, az eleve beismeri hogy ÁTVERI, (HAZUDIK) az olvasóit, nézőit, hiteltelen lesz. Ezek az emberi FRUSZTRÁCIÓRA ÉS GYŰLÖLETRE építenek és az emberek fizetnek is érte, hogy megkapják a napi adagjukat...a másik oldali sajtót nem elolvasva...

  23. John To

   Annacska mi van a 4 millio euroval? Tudod azzal a kis penzel ami a vakcinaugyi biztos szamlajan landolt es amirol se ti se az elvtarsi hazai es nyugati media egyszeruen nem vagytok hajlandoak foglakozni. De ha ez korrupcios ugy a Fidesszel torten volna meg akkor az ergesz tevtes bandatok mar a szektateveben uvoltozne a korrupcio miatt es kerne a keksisakosok bevonulasat Magyarosrzagra. De mivele ez egy evtarsal tortent meg igy nincs itt semmi latnivalo, igaz elvtarsno? Mocsadek egy bandat vagytok ti mind!

   1. John To

    @Palma Virag a 4 ellopott milliorol beszeljel haver? Nem hallottal rolla? Nem irta meg a kedvenc fikamediad a buborekban? Van ilyen elvtars? Szanalamsa doridok vagytok mind!

   2. Palma Virag

    a mocsadekok ti vagytok!

  24. John To

   Rossz halgatni ezt a kommunista ivadekot.

   1. Palma Virag

    hallgasd a komcsi fideszeseket akkor

  25. Terror Traktor

   Itt az idő, elfelejteni az ATV néven futó szektatévét!!!!!

   1. Terror Traktor

    @Palma Virag egyre kevésbé különbözik attól a szartól. Neked nem tűnt fel az eltolódás?

   2. Palma Virag

    mehetsz a hírtv-re . agymosott

  26. János Deutsch

   65 ÉV -NÉL IDŐSEBEKET INGYEN KÉNE TESZTELNI

   1. Ferenc Vass

    @MRZsiir Te most az Amerikai Egyesült Államokkal hasonlítod össze a Magyarországot?Vagy én értem rosszul???

   2. MRZsiir

    @Ferenc Vass Vannak ismeroseim Magyarorszagon es naluk peldaul a haziorvos 2 hetig nem is rendelt tesztet. Mert a haziorvos rendeli azt. Olyan nincs, hogy interneten megrendeled a tesztet es masnap kihozzak, mert mondjuk szarul erzed magad.. Az orvos nekik azt mondta, hogy varjanak meg 1 hetet a symptom-okkal. Pedig mind a ketten 65 ev felettiek, azaz veszelyeztetett korosztaly. Szerencsetleneket leteszteltek /mert kiment hozzajuk valami orvos es az csinalta a tesztet, holott baromi egyszeru es szerintem mindenki meg tudja magatol csinalni/. A teszt eredmenye vegett pedig nekik kellett a haziorvosukat hivni, aki persze baszott felvenni a telefont es Covid-osan mentek el a rendelobe, hogy megkapjak a teszt eredmenyet. Mindketten pozitivak lettek.. Az ellatas semmivel sem rosszabb? Jah ha mondjuk nigeriai egeszsegugyi rendszert vesszuk alapul... Van itt elo, de magyar szarmazasu orvos ismerosom, o azert meselt. Nemreg koltoztek Chicago-ba tovabb, mert eloleptettek a ferjet. Itt nem kell elore zsebbe fizetni a dokinak, mert halapenzert itt siman lesittelik. Az oltoanyagrol talan annyit, hogy a kinait nem vizsgaltak be a harmadik fazisba es meg a gyarto sem ajanlja a 65 ev felettiek beoltasat. Ott pedig pont azt adjak a legtobb embernek.. Mi sajat, bevizsgalt oltoanyagokat kapunk, olyat amilyet rendesen bevizsgaltak. A problema talan az egeszsegugy szar helyzete. Igaz kb 20 eve nem jartam magyar korhazba, de a hirekben /szoktam nezni ritkan, hogy halljak magyar szoveget/ ott epp a rohado, repedezo falak, a 20 eves technika, stb mutatjak. Az orvosok es az apolok elmennek Magyarorszagrol, emrt szart sem keresnek, de szinte mind korrupt.. Talan ezek es meg tobb mas dolog a problema. Ha te nem latod, hogy mi a baj, es szerinted nincs problema az egeszseguggyel, akkor talan a gond veled van.

   3. Ferenc Vass

    @MRZsiir Nálunk is ingyenes a teszt,ha tüneteid vannak.És semmivel sem rosszabb az ellátás,mint máshol.mindenhol szakemberhiány van,nem csak nálunk.Van elég oltóanyag is.Mi a probléma?

   4. MRZsiir

    @Ferenc Vass Az most tok mindeg, hogy hol elek. Nalunk ingyen van a teszt es nem azert mert szarok a tesztek.

   5. Ferenc Vass

    @MRZsiir Melyik országról beszélsz?

  27. Mark Izso

   Orbááááán jóóóóóóóóól elkúrtad.

   1. John To

    Mit is? Ha ez elkuras akkor mi megy a libernay nyugaton ahol tegnap vertek szet az elvtarsak fel europat a nagy elegedetseguket mutatva?

  28. Steve Morvay

   Orbán ne törölj. Orbán már 10 éve nem képviseli a magyar ember érdekeit, sőt azt veszélyezteti. Erről végre lesz választás. 🤔

   1. Lulz Lulw

    @John To hugets.info/show/0qeFed-arnyiqoI/vide.html értelmezd

   2. John To

    @Steve Morvay Mirol beszelsz te agyhalott? A most Fideszt kommunsitazoktol vagy a szuleiktol kerdezd meg hogy hol voltak akkor amikor Orban azt mondta hogy RUSZKIK HAZA? Csak nem a kommunizmus szekert toltak ezerrel? Persze most nagy a pofa mert megtalatak az uj gazdit aki remelhetoen nem fog kidolni meloluk. (a mi kis balliberalis kommunistain pont olyanok mit a Minyonok mindig keresik a gazdit sosem tudnak gerincesen onnaloan letezni, nezd meg "minyonok gazdat keresnek" cimu rajzfilmet es akkor ra fogsz jonni hogy kik is a mi kis balliberalisaink. Tudod te azt hogy ha a nyugat elpartolna a hazai balliberalis bandatol es ugy tamadna oket mondjuk a Jobbikkal valo osszefosasert mint ahogy a Fideszt tamadja allandoan akkro a hazai balliberalis bada - gazdi hianyaban - 6 honap alatt eltunne a szinrol).

   3. Steve Morvay

    @John To Orbán a köpönyeg forgató rákosi lejobb tanítványa te szerencsétlen. Normális országban vagy jogállamban már rég a shiten lenne. Úgy jár majd mint Moussolini. Aztán a többi az gyerekjáték lesz.😅

   4. John To

    Gondoskodni fogunk rola hogy jol pofara essenek a halalkampanyt folytato balliberalis elvatrsaid.

  29. Endre Hollós

   demagóg

   1. Palma Virag

    @Endre Hollós a szádra ne vedd!

   2. Endre Hollós

    @Palma Virag... a te anyad most büszke rád...

   3. Palma Virag

    az agyad

  30. YEE YEE

   Csak az a fura, hogy amint lehetett regisztráltam és mindig kapom az email-eket, hogy biztassak mindenkit oltásra, de engem még be se hívtak.....

   1. István Horváth

    @100 films present Igen,ki lehet választani az időpontot keleti vakcinára és Astra-senecára. De én pfizert van modernat szeretnék kapni.

   2. 100 films present

    @István Horváth Ki lehet választani az időpontot, farhátasok!

   3. István Horváth

    Én is ugyanígy vagyok. Akkor regisztráltam amikor elindult a honlap. Azóta csak várok, várok,várok a pfizerra vagy a modernara.

  31. Mihaly Mezei

   Jourova személyes spiclije még mindig nem bujdosott el szégyenében? Pofátlan egy fajta.

   1. Mihaly Mezei

    @Palma Virag persze, de nem bújnak. Gyurcsányék, Mszp, a nemzet sírásói, mégsem bujkálnak, hanem a nyilasokkal és a külföldről szervezett globalistákkal szövetkezve próbálják újra tönkretenni az országot.

   2. Palma Virag

    uncsi szöveg. a nemzet kifosztóinak kellene elbújnia

  32. istván trap

   Ha a kínaival oltottak 3 hónap múlva pozitív pcr tesztekkel fognak szaladgálni és össze vissza fertőzik egymást, nem lesz védettségi igazolványuk!

   1. MRZsiir

    @John To Le lett tesztelve? Lool, igen a nepen, akiket beoltottak 😂🤣😂🤣. Harom fazisu tesztelesen kellett volna atesnie, a harmadik fazis viszont elmaradt. Bar nem meglepo, hogy a kommunistak inkabb embereken tesztelgetnek, eltitkoljak az igazsagot, hazudnak. Szoval azok akik Magyarorszagon megkaptak a kinai oltast, ok voltak a harmadik fazisban. Ezek legtobben idosek voltak es pont erre mondta a gyarto, hogy pont ennek a korosztalynak nem ajanljak, mert ezen a korosztalyon sem volt letesztelve. Latod, itt a baj, hogy te elhiszel mindent amit a TV-ben hallasz. Kijavitanalak. Sok vakcina jobb, mint a fertozes. A sok vakcina az, amit normalisan letesztelnek, nem az, amit katonakon, vagy X korhatar felett le sem teszteltek. Amugy pedig olyan orszagok, amik kinait vettek, kuldtek visszajelzest, hogy a vakcina nem ugy mukodik, ahogy azt a gyarto igeri.

   2. MRZsiir

    @John To Igen, inkabb eladjak kulfodre, mintsem a sajat nepet oltsak be azzal a szarral. A kulonbseg talan annyi, hogy US es UK (mert a Pfizer, a Moderna as Astrazeneca es a J&J oltasai a nyugatiak) normalisan le lettek tesztelve es az itteni lakossagot ezzel oltjak. Az EU pedig megint rabaszott mert nincs sajat oltasa es a keleti oldal az lrosz es kinai vakcinakat valasztja, a nyugati oldal pedig inkabb var, a megbizhatobb vakcinakra. Ertetlen kolykom pedig nincs, a te intelligencia szinted meg kb kimerul a politizalasban es a szemelyeskedesben. Csak, hogy tisztazzunk valamit, ha eddig tenyleg nem tunt fel. En az oltas partjan vagyok.

   3. John To

    @MRZsiir De, le lett tesztelve, a vilagon 120 millioan megkaptak a vakcinat ez tobb mint amit a 3-ik fazisban valaha is teszteltek volna. Kulonben a nyugati vakcinak sem lettek rendesen letetsztelve a 3-ik fazisban. De tudod ez egy suket duma mert a vius nem valogat es nem ismeri a politikat. Minden vakcina jobb mit a fetrozes, ezzel vitatkozni ostobasag es ugyszinten ostobasag honapokat varni a nyugati vakcinara kozben abban remenykedni hogy hatha nem kapom el es nem halok bele.

   4. John To

    @MRZsiir Kina nem all jol az oltakozsban mert eladjak a vakcinat kulfoldre ahelyett hogy a sajat nepuket oltanak be pont ugy mint ahogy a nyugati vakcinacegek teszik. Elobb utobb pedig mindenkit be kell oltani mert addig egy orszagnak nem lesz nyugta meg mindenki meg nem kapja az oltast. Lehet valasztani vagy oltakozol vagy megkapod a betegseget es akkor vagy btuleled vagy belehalsz. Ilyen egyszeru ez, a virus nem fog politizalni. Jol vessetek ezt a fejetekbe. Mit csinaltok olyankor amikor az ertetlen kolykotok ugy viselkedik mit ti most??

   5. MRZsiir

    @John To Semmivel. Legalabbis a szomszedom ezt mondta. Nem oltakoznak, mert a CCP szerint a virus mar nincs jelen Kinaban. Hogy ez igaz-e vagy sem azt nem tudni, de a lany egy 11 millios varosbol szarmazik (elfelejtettem a varos nevet, de a eszak keleti regiobol szarmazik, Koreahoz “kozeli” reszbol. Ott peldaul az meberek nem kerik az oltast, mert nincs virus. Mondta, hogy Decemberben talaltak pozitiv eseteket es akkor a teljes varost leteszteltek. A pozitivakat elkulonitettek. Ott mukodott ez a megoldas. Ne erts felre elvbol elutasitom a kinai allam minden politikai nezetet, de az autokraciakban az emberek joval szofogadobbak, mint nalunk nyugaton. Szoval a szulei 60 koruliek es egyikuk sem lett beoltva. Sot, meg a 100 ev feletti nagymamaja sem. Az emberek egyszeruen nem kernek oltast, mert quarantine-nal megoldanak mindent.

  33. Hooligan

   Az uniós vakcina korrupcióról mi a véleménye Annának?

   1. Bela Gabanyi

    @John To még hazudsz is,

   2. John To

    @Bela Gabanyi Nem iszom! Kulonben mi a baj? Nem halottaal az uniot rengeto korrupciorol? Nem irta meg a buborek media? Nem baj ezzel csak te egeted magad...:)

   3. Bela Gabanyi

    @John To józan vagy? Tegnap sok volt a pálinka amit ittál!

   4. John To

    @Bela Gabanyi Az unio lopik es te meg mindig Orbanozol?

   5. Bela Gabanyi

    Orbánékat kérdezd meg!

  34. Mu kis

   Szerintem az országok védik magukat azok ellen, akik potenciális hordozók lehetnek újra.

  35. sandrolazio

   A momentumban mindenki hazaáruló és szellemi fogyatékos! Egyéb meglepő híreink: az ég kék, a fű zöld, a víz pedig nedves!

  36. Tibor Hadnagy

   Hányingerem van ettől a nőtől akármiben is megszólal.

   1. zoltan szekely

    Tole is...

   2. Tibor Hadnagy

    @Palma Virag igazad van. Nekem is azoktól de ezektől picit jobban. Mindkettő okádék

   3. Palma Virag

    Nekem meg a fideszesektől van hányingerem, akik egy nemzetkifosztó bandáért rajonganak

   4. Nevem Senki

    Hiszen erre tantitott a lakajmedia :)

  37. goldchenberger

   Emilia!Mi az, hogy "magától érthetődően" nem utazhat valaki keleti vakcinák beoltása után??? Milyen objektív kérdező vagy te ebben a műsorban, hogy erről bármilyen véleményt alkothatsz??

   1. carvingski.hu

    Az atv-t nézed. 😕

   2. Bela Gabanyi

    Utazhatsz utlevél nélkül? Minden ország saját maga határozza meg hogy mit fogad el és mit nem!

  38. A953567876

   szutyok keleti nem hatásos nem kellett volna azzal oltani. Donáth Anna miniszterelnök jelöltnek kéne lennie FeGyőr helyett....... sokkal többre vinné a mommentum!

   1. A953567876

    @Palma Virag na okè. De mindannyian tudjuk h az h kedves megértő nem elég. Duma kell ez a legfontosabb. Általában ez a politikusoknak nem szokott gond lenni

   2. Raisonneur

    @Attila Harnóczi Krónikus nőhiány mondatja ezt veletek? 😜

   3. Palma Virag

    @A953567876 Andrást sokan kedvelik párton belül, nagyon megnyerő személyiség, kedves, és foglalkozik az ember problémáival, meghallgatja. Legalábbis én így hallottam aktivistáktól. Az hogy miért érezték úgy hogy ő a legalkalmasabb arra nem tudom a választ, de azt igen hogy Anna nem fogadta volna el, mert ki akarja tölteni a mandátumát

   4. A953567876

    @Palma Virag hat igen. Csak azt nem értem ezt mommentumon belül miért nem érzi senki. Fekete Győr leégette az egész mozgalmat a hebegés habogással amit minden interjún előad. Egyszerűen nem értem hogy jutottak arra a következtetésre, h fekete győr jó elnök jelölt lesz

   5. Palma Virag

    Egyetértek. A Momentumnak az egyetlen esélye, hogy olyan kommunikációs képességekkel rendelkező, minden témában gyorsan reflektáló személyt rakjon előre aki képes megszólítani a fiatalokat . Erre pedig jelenleg Donáth Anna lenne alkalmas.

  39. M I

   HAZAÁRULÓ

   1. Palma Virag

    Vicces és egyben szomorú ezt egy érdekelvű meleg bérkommentelőtől olvasni, aki életében nem dolgozott még, és az egyetlen tevékenysége, hogy minden atv- videó alá beírja a nem fideszes vendégekhez hogy hazaárulók. Mező istván...mivel külföldön élsz, tisztában kell lenned a tényekkel, te sem a magyarokért dolgozol, hanem az érdekelvű haszontalan céljaidért

   2. Rock Star

    @Pdf jdb Nézz szét föntebb tökfej! A haverod már említett pár nevet.

   3. Pdf jdb

    @Rock Star Milyen érdekes hogy mindenkit felsoroltál csak Viktátort, Mészárlóst, Szíjgyártót, Gulyás leves Gergelyt nem.

   4. Rock Star

    @Nevem Senki gajda, lackner, krinyó, gyurcsány, dobrev, korózs, varjú, újhelyi, czeglédy

   5. Nevem Senki

    @M Kiss Hajra :) fletot meg a tobbi is mellejuk lehet akasztani...vagyis irni :)))

  40. Kristofer Lagander

   Ennek a Donáthnak már a nagyapja, apja: is egy befolyásos komcsi vezető volt, aki olyan politikai és anyagi tőkét kovácsolt, h még az unokája is ennek az előnyeit élvezheti. Nem mindegy, h olyan, ingatlan(oka)t, majd később ebből akár pénzeket tudott már akkor a nagypapa v az örököse megszerezni, amiből ma az unoka is jól él. Nem mindegy, h a szülőknek nem kellett vérrel-verejtékkel lakásra gyűjteni saját maguknak, hanem az "aranyifjú" külföldön - igencsak költséges - taníttatását lehetett finanszírozni.

   1. Kristofer Lagander

    @Nevem Senki Személyeskedhetünk a "gazdizgatásokkal", de jól tudod, h nem vok lekenyerezettje, kegyeltje, rokona, beosztottja a kormánynak. Én sem "Soros-bérencezlek" v nevezlek: Nyugati nagytőke befolyásoltnak, mert magamból kiindulva, gondolom Te sem az vagy...🙂

   2. Nevem Senki

    @Kristofer Lagander Hol a komcsik elszamoltatasa? Ugynokaktak nyilvanosagra hozasa? Kisgazdaidnek lenne ra vagya, vegigvernek. De ok is csak posztkomcsik, es csak lopni jottek.

   3. Kristofer Lagander

    @M Kiss Ezt nem tudhatjuk. De, mint ahogyan tudható Dobrev Klára anyukájáról: Apró Piroskáról, h milyen fontos döntési pozícióban volt, hogyan segítette a drága vejét: Gyurcsány F-et a privatizáció során, több száz milliókat érő cégek potom pénzért való felvásárolásához....v a Fekete Győr nagyapját: a komcsi Endrét, korábban leírtakatban látható hatalom átmentés higyan történt - az biztos. Gondolod, h nen derült vilna már rég ki, h ha Orbán V. felmenői is hasonlókban lettek volna érintettek?

   4. Nevem Senki

    Orban kigazdid apucija mi volt? :))

   5. M Kiss

    @Kristofer LaganderTehát a Fidesz és a kormány vezetői is komcsik leszármazottjai ,és akkor ők is ilyen előnyökkel szerezhettek zsíros állásokat?Lehetséges...Sajnos az ügynöklisták sem nyilvánosak még...Majd 22-tavaszától ...🤔

  41. zoltan kovacs

   Mivel hazánkba ilyen hirek nincsenek !Az USA Biden a beiktatása után már három héttel parancsba adta Brüsszelnek ,hogy "Kinát és az oroszokat meg kell büntetni" !!Brüsszel sz@rik az emberekre csupán a Politika és Profit érdekek vannak az elötérben!!

   1. Bela Gabanyi

    Lázas vagy?

  42. Palkó Pityi

   Legtöbb EU-s országban ingyen vannak a tesztek. Nálunk meg nem hogy pénzbe kerül, de még drága is. Bezzeg az oltás ingyen van. Köszönjük Orbán!

   1. Hoppsza Sára

    @Ferenc Vass OTTAN VAN A LEÍRÁS ALATTA!!! Paprikás krumpli,de má amúgy kész van... Nah, iszom egy pohár bort és egy kicsit pihenni fogok..

   2. Ferenc Vass

    @Palkó Pityi Értem.Végül is.Igazad van,köszönöm,hogy felhívtad rá a figyelmem.

   3. Palkó Pityi

    @Ferenc Vass Végül is (külön kell írni) ingyenes. De csak a hülyéknek.

   4. Ferenc Vass

    @Palkó Pityi Akkor végülis ingyenes????☺A tények elég makacs dolgok ....tudom.

   5. Ferenc Vass

    @Hoppsza Sára Mit fogsz főzni?

  43. Istvánné Mogyorósi

   Ellentmondás nincs. Politikailag, láncszem szerűen kapcsolódik egymáshoz. Működőképes a brüsszeli boszorkány konyhája!

   1. Bela Gabanyi

    @Istvánné Mogyorósi azt hittem hogy a csipcsákok!

   2. Bela Gabanyi

    @Istvánné Mogyorósi nem!

   3. Istvánné Mogyorósi

    @Bela Gabanyi Bukott angyalok tündérek " annak leszármazottai,, akik hatalmat akarnak gyakorolni azok, viszont vannak éppen elegen. Bizonyos értelemben, túl sokan is. Nem gondolja?

   4. Bela Gabanyi

    @Istvánné Mogyorósi Lucifer nincs igy birodalma sincs!

   5. Istvánné Mogyorósi

    @Bela Gabanyi Inkább a 🐑 nyájba mint, a Lucifer birodalmában! Világos?

  44. Vakond Simple

   Ilyen hülyeségeken vitázni. Mások meg értelmesek.

   1. Bela Gabanyi

    Kik?

  45. Am Ball

   🤮👎,