Súlyos a helyzet a kórházakban

13 E megtekintés23

  TELJES ADÁS: www.atv.hu/videok/video-20210501-civil-a-palyan-1-resz-2021-05-01
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 7 napja

  Megjegyzés

  1. Ádám Horváth

   MIndenki hülye. pont

  2. János Sass

   Meséld már el hogy, a szakács aki megfogyja a faszos kezével a rántott szeletemet....mitől leszek védett!!!??‽

  3. László Kraicz

   Hogy engednék be a sajtót...sírva fakadna mindenki.kiderülne az igazság hogy mekkora nagy szar van az eüben. Közben a kormány ünnepelteti magát.

  4. Vajda Janos

   Azért vagytok a stúdióban maszk nélkül. Kit néztek hülyének? Idióták... 😂

  5. Vas Kovácsolt

   Majmok! A kórházakban betegek vannak...mi ezen a meglepő??? Rajtatok miért nincs maszk??? ...mert be vagytok oltva? Attól még hordozók lehettek! A csajszin legalább van maszk! Pedig tuti ő is oltott már! Majd hazamész, vagy a boltban megfertőzöl valakit...az mehet a kórházba! AZ OLTÁSKOR ELMONDJÁK, HOGY MIT KAPSZ, MIKORTÓL VÉDENEK....EZ FOLYIK A CSAPBÓL IS!!!! A második után... Annyi barom van ,aki ezen lovagol! Milyen hamis biztonságérzet??? Ha elmondják, hogy 30nap múlva leszel védett és mégis azt hiszed, hogy előbb az vagy...akkor ki a hülye??? FLETÓNÁL JOBB LENNE,MI??? AKKOR MÉG 6 hónapig sírnának a fodrászok, a boltosok...a szolgáltatók a színészek... SZEMÉLYES FELELŐSSÉG BASZKI!!!!! FOGLALKOZOM A MÁSIKKAL!!! HORDOM A SMASZKOT ugyanúgy!!! A MASZKKAL MÁR EGYÜTT KELL ÉLNI!!!!

  6. Réka Szabó

   Èrdekes, én voltam covidos tavaly és nem voltam beszarva előtte sem, és most sem. Ennyire nem kell félni, amikor influenzás voltam az sokkal jobban megviselt, mint ez a sz.r. Már egy oltás is megvéd a kórházba kerüléstől, hacsak nem vagy 80 és a halál közt, vagy akkora mint egy hízó sertés, vagy ne adj Isten van vmi komolyabb egészségügyi problémád, amiről nem tehetsz. Ha egészséges vagy és viszonylag fiatal, akkor nagyon -nagyon kevés az esély rá, hogy komolyan megbetegedj. Nem kell a pánikot sem kelteni az emberekben, hogy rettegjenek. Mindenkinek rohadtul elege van már. Ez azèrt nem a bubópestis, és nem a középkorban élünk..

   1. Csilla Cs.

    @volcsi ez így igaz. Ellenben én teszek róla, hogy jól legyek. Nem vagyok betegeskedő és a családom sem az. Nagyon sok nyers gyümölcsöt és zöldséget eszünk pont azért, ahogy bélrendszerunkben található baktériumok sokaságát minden módon ki tudjunk szolgálni, egyensúlyukat fent tudjuk tartani. Kertünk nagy, vegyszertől mentesen termelünk és amit frissen nem tudunk elfogyasztani, azt aszalom. A talaj visszagazdagítására is figyelmet fordítunk. (Dr. Schwab Richard gasztroenterológus/kutató ajánlása alapján)

   2. volcsi

    Egy elég széles réteg képtelen elfogadni azt a tényt, hogy bizony az immunrendszer állapota nem homogén, és igen is vannak Hála Istennek sokan, akik tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel estek át rajta.

   3. Csilla Cs.

    Az ég világon semmi krónikus bajom nincs, olyan vagyok mint a makk. És bár a covid nagyon megviselt: 39 fok láz, legrosszabb állapotomban 83% véroxigén szint, fulladás és 49 nap után tudtam gyógyszeres segítség nélkül lélegezni, szerencsére semmi nem maradt vissza. Második kört viseltem úgy, mint egy kellemetlen 1 hétig tartó influenzát. Ott csak a kirívó erősségű, csillapíthatatlan fejfájás volt kínzó

   4. Réka Szabó

    @Zse' Okoskodj?? Jaaaaaa!! Azt hittem ez itt a komment szekció. Én kérek elnézést akkor! Te hol végezted az orvosit?? Ez itt az én szubjektív véleményem akart volna lenni, amit a tapasztalataim alapján formáltam.. de ha nem tetszik őméltóságának, akkor azonnal meg szeretném követni. Tessék mondani, töröljem??

   5. Zse'

    majd ha meghal valamelyik hozzátartózód akkor okoskodj kérlek :(

  7. ATTI .P

   hugets.info/show/pZ2Gd6-vxW16rZg/vide.html

  8. محمد المحيسن

   A POSTA IGAZGATONOT ORVOS NEM JOTT K8 OSSZE VOLT TORVE AZ AGY SENK8 NEM TOLTA LEESETT A FOLDRE SEMMIRE NEM KERULT ES MEGHALT

  9. محمد المحيسن

   OXIGENT NEM ADTAK ES INFUZIOT SE ES MEGHALT OTTHON PEDIG MEG AZ O4VOS SE JOTT KI MEGOLTEK

  10. David Dobi

   Kiderulne hogy minden egyéb halott után megkeri a kórház hogy had vezessék fel covid halottnak, mert úgy kap a kórház 100e Ft-ot!! És sok ilyen eset van!!

   1. Zsuzsanna Takács

    @Dr Dre nem link kell ide, beszélgess ismerőseiddel, akiknek meghalt hozzátartozójuk.

   2. Dr Dre

    Bizonyítás??? Kérek linket!! Vagy csak beszélsz a levegőbe???

  11. Csaba Fenyő

   Idézet: "New Yorkban Long-Island-on alapították a "Momentum pártot" még régebben fent volt a párt története a weben amikor még szinte ismeretlenek voltak a közéletben. Gondolom a helyszín mindent elmond Cseh Katalin is ott volt akkor még nem törte a magyart mert nem is tudott magyarul. A Momentum "esze", alapítója Berg Dániel New Yorkban született politikatudomány és nemzetközi kapcsolatok szakon a CEU programján szerzett mester diplomát "nagymester" a Soros György CEU janicsár képző hálózat érdekeit védő ténykedésben Magyarország ellen. Vajon kinek az érdekeit védi ,csak nem a Deep state globalista hálózatét, hogy hatalomra kerülésük után ismét kiárulják nekik az országot Ukrajnát csinálva az országunkbol. Menyasszonya a kanadai születésű szintén "MOMENTUMOS"-os Cseh Katalin. Tulajdonképpen Magyarul beszélő külföldi ügynökök."

  12. Rebelde

   Orbán Viktor egy mocskos népírtó.22-ben lapátra vele.

  13. Dávid Nagy

   A csuti csüngőhasú nyaka körül már szorul a hurok

  14. tibor radnai

   Na akkor mond el azt is ,hogy oltassák be magukat az emberek!mert amúgy ha lélegeztető gépre kerülnek akkor belehalnak! Ostoba atv sötétek gyülekezete!, az van ,hogy magyarul nem tudnak ,kb Budapest TV szinten vannak ,persze fél ország ezen a szinten is van !

   1. alternatív név

    állítólag vannak olyan kezelések , amikkel akár meg is lehetne menteni ezeket az embereket . persze ha nincs más betegsége

  15. Öröksége Horthynak

   Közel sem olyan súlyos a helyzet ahogy a médiában állítják.

   1. Öröksége Horthynak

    @Tibor Kovács Az egri Markhot Ferenc kórházban rengeteg szabad hely van.A saját szememmel láttam

   2. Réka Szabó

    Szerintem sem..

   3. Tibor Kovács

    honnan tudod

  16. Irén Pantocsik

   Mire gondoltatok ? Hogy az oltás mindent megold? Elképesztő ! És ha rendben lenne minden miért ne lehetne bemenni a kórházakba forgatni? Itt valami nagyon nincs rendben !

  17. Tamás Bartók

   De miért kell elégetni a hallotakat,talán,hogy ne legyen bizonyitékként DNS.

   1. alternatív név

    @Vakond Simple vannak népek ahol nem engedik a hamvasztást

   2. Vakond Simple

    Van ahol alapból úgy szokták. Nem mindenhol temető a divat.Én is égetést kérnék fizikai halál után.

  18. M I

   "Független/objektív" ATV: 4 ellenzéki és 0 kormánypárti vendég. :)))

   1. M Kiss

    🐕Üdv, Mező István!!Ahogy hallom közeleg a melegfront....Nem baj ám, de a gazdáidnak ne mond el,nehogy kiessél a kosárból....🙄

  19. Csaba Fenyő

   A független objektív médiumokról: semmi sem független, csak nem mindegy milyen mértékben, arányban, emberi hagyományokat és erkölcsöket milyen mértékben sértik meg milyen irányban hazudnak, HERGELNEK és befolyásolnak ... aki azt mondja magáról hogy független, objektív, az eleve beismeri hogy ÁTVERI, (HAZUDIK) az olvasóit, nézőit, hiteltelen lesz. Ezek az emberi FRUSZTRÁCIÓRA ÉS GYŰLÖLETRE építenek és az emberek fizetnek is érte, hogy megkapják a napi adagjukat...a másik oldali sajtót nem elolvasva...

  20. Isten Fia

   Ott is súlyos ez tény!O1Geci ráült a népírtó gombra rendesen!

   1. Dr Dre

    @Szilvia Terelmes a mûfalokból megint kifogyott az elem?? Azért hisztizel, luvnya😂😂😂😂😂😂

   2. Dr Dre

    @Öröksége Horthynak gyúcsány, libsi bolsi,ballik,libernyák, soros, migrács, bulgár bojlertestû... Ez a szintetek. Erre még nagyon rafizettek...

   3. Szilvia Terelmes

    Te még mindig itt vagy!

   4. Öröksége Horthynak

    Gyurcsány alatt még ennyi sem állt nektek rendelkezésre.

   5. Dr Dre

    👍👍👍👍👍

  21. Filomena Király

   Majd ha ti kórházban lesztek , titeket fotózzanak . Megint szuper tudományos alakokat trombitáltak össze az ATV -ben. Főleg a színházas kopasz, teátrálisan irritáló.

  22. stephen gopp

   4 tehetségtelen bégetö borju minden idöbeben az ATV ben szakértöi tudással béget Hát valamiböl élni kell

  23. AlexandreDupree

   A gyurcsánydobrevapró-család fényesre nyallintása nagyon jól sikerült, gratula az értékválasztáshoz. Az én tapasztalataim szerint teljesen normális feladatvégzés van a kórházakban, voltam normál rendelésen is, de az oltás is gördülékenyen ment. Ez a baller bagázs már bemutatkozott annak idején, és semmiféle eredményt nem tudtak produkálni, maradjunk annyiban. Most is csak arra áhítoznak hogy beüljenek vezető pozíciókba és kiporciózzák a közbeszerzéseket, ezenkívül semmit, a kádár időktől megszokták a "fogjuk meg és vigyétek" stílust.

   1. Orsolya Farkas

    Novemberben leállították az elektív műtéteket, és azóta is várnak az emberek. Ez nem mondhatjuk normális működésnek!

  24. József Antal

   Szánalmas emberek! Másfél év a hülye is tudja: maszk, távolságtartás, oltás. Ennyire egyszerű. Helyette tüncikéznek a nyitásért, vírustagadó orvosok tartanak konferenciát akik MOK tagok a mai napig, svéd modellért nyikorognak miközben Svédországban többen hordtak maszkot mint Magyarországon. Mindenki nagy ívben nagylja a felelőtlen magyar lakosság vírustagadó picsáját!!! Most meg horror filmeket akarnak vetíteni a vírustagadókból hős vírusellenes szarháziak.

  25. József Antal

   Nem kell itt politizálni. Csakis és az kapja el a COVID19 betegséget aki az alap, minimális előírásokat nem tartja be.

   1. Zsuzsanna Takács

    Sajnos ez nem igaz.

   2. Dr Dre

    Csuti zsebduce nyaller vagy😒

   3. Dr Dre

    He??

  26. Károly Gáncs

   Valóban nem kell forgatni a kórházakban,aki látná mi van ott sírva fakadna !! A DUCE az tudja a tutit,oltani ,oltani csak azt felejtik el közölni mikor leszel védett !!!!

   1. Károly Gáncs

    @alternatív név No komment.

   2. alternatív név

    szia . te láttad mi van ott ?

  27. Nevem Senki

   Azert nem mehet be a media a korhazakban, mert le vannak terhelve, rossz a helyzet. Ha jo lenne, akkor a kormanynak nem lenne mit titkolnia. Ilyen egyszeru. Ti sotet nerpatkanyok meg magyarazzatok, hogy miert jo, hogy a gazdaitok titkoloznak :D

   1. Dr Dre

    👍👍👍👍👍respect😉

   2. Dr Dre

    Így igaz!!!

  28. csaba tóth

   egy igazán óvatos, átlátható 3 éves nyitási stratégiát kellene kidolgozni az itt ülő elvtársaknak+zacherúrnak... na. az lenne az igazi! :-) ui: Mátraszőlősön van pfizer regisztráció nélkül!!!!aki hallja, adja át!!!! ;-)

  29. Gabba G.H.T.

   Nagyon birom a kormánypártiak azt mondják oltani és minden fasza lesz, az ellenzékiek meg mindig azt ellentejét mondják amit a kormány xD xD xD Az igazságból meg senki se tud semmit ..2020/2021 ...

  30. Palkó Pityi

   A lakosság 0,2 %-a halt meg a járvány több mint egy éve alatt a járvánnyal összefüggésben. Ezeknek is túlnyomó többsége idős krónikus beteg volt, akik a járvány nélkül is meghaltak volna. Most pedig erre hivatkozva be akarják oltani egy tesztelés alatt álló vakcinával az egész lakosságot, holott az oltás nem kötelező. Megosszák az embereket oltottakra és nem oltottakra, miközben az oltottaknak többletjogokat biztosítanak a nem oltottakkal szemben. Aki nem akarja beoltatni magát, arra a fidesz azt mondja hogy ellenzéki, meg hogy közvetlen veszélyt jelent a többi emberre. Mi folyik itt kérem szépen?

  31. Andru Negru-Gjor

   nem valasztott emberek masok neveben beszelnek .Az ujsagirok szenzaciot keresnek ,ha nincs akkor csinalnak . Bezzeg Becsben ! Legkozelebb nyissatok Becsben cukraszdat .

   1. Dr Dre

    Hihetetlen... Uram ön egy idióta!!!

  32. Roland Tóbiás

   Ki a franc mondta, hogy a 4 millió oltott ugyanannyi védettet jelent? Mivel direkt kapcsolat van az első oltások száma és a regisztráltak száma között (egyre inkább beéri az előbbi az utóbbit), így ezek a mérföldkövek egyre inkább motiválni fogják azokat, akik vírustagadók vagy oltásellenesek. Nem kell őket meggyőzni, elég, ha meghasonlanak amiatt, hogy extra korlátozásokkal vannak sújtva. Szerintem még további korlátozások is kijárnának azoknak, akik nem hajlandók regisztrálni... Vagy az oltás kockázatát vállalja valaki, vagy elszigetelődik. Sunyi módon megúszásra játszani társadalmilag elfogadhatatlan.

   1. PLAJBASZBLOG

    Öcsisajt! Te olyan egyszerű vagy, mint a faék! Tudod mi a különbség kötelező és nem kötelező között, vagy védett és oltott között...? Egyáltalán: meghasonlás és kényszerítés között? Azt sem tudod mit beszélsz! Kimondtad: "Vagy az oltás kockázatát vállalja valaki, vagy elszigetelődik." Megmagyaráznád, hogy mi a kockázat az oltásban? Ha már kibökted, akkor nyilván tudod! Lökd az igét! Epedve hallgatunk! És azt állítani, azokról, akik konzekvensek, hogy sunyik... ellentétben azokkal, akik csak azért oltakoznak, hogy bemehessenek pl. egy vendéglőbe, vagy egy állatkertbe és nem meggyőződésből... Ki is a sunyi?! Bicskanyitogatóan mocskos világnézeted van neked hallod-e! Nagyon közel van a náci ideológiához! A meszes vödröt és ecsetet kikészítetted már? :(

  33. Péter Kálmán

   Két lábon kihordtam. Tünet nélkül miről beszélsz? "Aki már átesett rajta." Az ismeretségi körömben 50-ből egynek voltak komolyabb tünetei, kb. 10 köhögött meg folyt az orra. Hol van a példa? A köztévében ahol nem is arról, nem is onnan származó képekkel riogatnak? Amikor mesélik, hogy hát az egyik ismerősöm látott olyat, aki kapálta az óceánt, mert hát a talaj úgyis ott van alatta és annak mesélte egy polip, hogy az ő unokatesója egy állat korházban volt hulla, na ott beszélgették, hogy a kiskutya gazdája az elkapta és hát na ő bele is halt 2008-ban, mert Gyurcsány. Na ezzel azt hiszem le is írtam minden fontos információt. Ez úton köszönöm Soros Györgynek, aki nélkül ez a komment így ebben a formában nem jöhetett volna létre.

   1. Péter Kálmán

    @Dr Dre Ötödjére is törölte a kommentemet a youtube, nem tudom melyik szóra haragszik. Szóval most untam meg.

   2. Dr Dre

    @Péter Kálmán hazug, csuti trollok vagytok, már minden aljasságot bevettek, azért, hogy a felcsúti Maradona hatalmon maradjon. Hát így...

   3. Péter Kálmán

    @Dr Dre "Brilliáns, Dr Dre. A rád jellemző alapossággal elemezted a problémát és szokás szerint bakot lőttél."

   4. Dr Dre

    @Péter Kálmán bújj vissza a csuti zsebduce gazdad hatsojaba...

   5. Réka Szabó

    @Csilla Cs. Sajnálom, hogy így megviselt. Viszont van egy fontos kérdésem. Amùgy egészséges vagy? Nincs krónikus problémád? Nem vagy cukorbeteg, túlsúlyos/kövèr? Ezek miatt lehet kórházba kerülni. Csak kérdezem. Mert senki sem került kórházba az ismerőseim és a kollégáim közül, mindenki megúszta enyhe tünetekkel, 15-20 emberről beszélek. Kettő távoli rokonom halt bele, az egyik alkoholista volt 60 felett, a másik meg kb 150 kg volt közel a 80-hoz. Nem mindegy.

  34. Am Ball

   Majd ha ti korházban szenvedtek azt a videót én is megnézem ! Főleg ha az hozzájárulásotok ellen történik !

   1. Szilvia Terelmes

    @Dr Dre te meg változtass már nevet mert nevetséges 🤦‍♀️

   2. Dr Dre

    @Szilvia Terelmes kifogyott az elem, a mûfalokból.. Megint... Ne hisztizz. Máskor majd ne kínait rakj bele...

   3. Szilvia Terelmes

    @Dr Dre doktor bré 😄

   4. Dr Dre

    Tamás, miért irkálsz ilyeneket?

  35. sandrolazio

   Hívják be kóros lali bácsit meg azt a nagyszerű asszonyt, majd ők elmondják mi a helyzet! 😜😂

   1. sandrolazio

    @Dr Dre dr bré! Most imádkoztál és keresztet vetettél? Az ÁMEN-t a végéről elfelejtetted! 😜😂

   2. Dr Dre

    Szájer, kaleta, Borkai...

  36. Peter Katz

   Addig érthető, hogy rinya van, ameddig 1500 gépen fekvő fertőzött haldoklik. Nade ugyan akkora zajt csapni 500 lelegeztetetnel?!! lehetne picit erzekletesebben?

  37. Am Ball

   🤮👎,

   1. Dr Dre

    🤮👎

  38. Tamás Szabó

   2007 ben bezártak egy rakás kórházat feriék lapátra tettek több ezer kórházi dolgozót akkor vajon hol volt a tisztelt atv!

   1. Palkó Pityi

    @Tamás Szabó Én meg abban a kórházban vagyok az igazgató, ahol te dolgozol.

   2. Tamás Szabó

    @Palkó Pityi ne mond már !mikor?Én akkor is korházban dolgoztam és most is!Már csak tudom hogy mi történt és mi történik!

   3. Tamás Szabó

    @M Kiss Akkor is így történt még ha nem is friss hír!A lényeg hogy vajon merre járt akkor az atv!

   4. sandrolazio

    @Palkó Pityi Kicsit higgadj le! Ott a kérdőjel a mondat végén!

   5. Palkó Pityi

    @sandrolazio Te aztán nagytudású, honnan tudod, hogy kire fogok és egyáltalán fogok e szavazni? Ha ennyi eszem lenne mint neked, én lennék a falu bolondja.

  39. Attila Bakonyi

   Most az emberi élet a legfontosabb, az egészségügyi dolgozóknak minél több embert kell megmenteniük. Az nyilatkozzon a kórházi helyzetről, aki ráér. Balett táncos, űrkutató, békefelvonuló, basszusgitáros, Fradi szurkoló...

   1. csaba andras

    A sajtó tájékoztatásról van szó, legalábbis ha felnőtt társadalomról beszélünk.

   2. M Kiss

    @Dr Dre 🎵🎼🎶SzájberJózsi,kérjél bocsánatot, Nem mutatod meg a kacsádat ott...🎶🎵

   3. sandrolazio

    @Dr Dre dr bré! 🤗🤗🤗😘😘🤣😂😂🤣🤡🤡🤡 Te vagy a kedvencem dr bré! 🤣😜

   4. Dr Dre

    @sandrolazio meg mindig a f@szon jár az eszed?? Próbáld ki pin@val, ne mindig sekkbe...mint az idolod a szajazo józsef úrhölgy...ven farturo pojáca...

   5. sandrolazio

    @Dr Dre 🤣😂🤣 Cső bré! Nem tudom, biztos, ha te mondod! 😂😅 Ez már üldözési mánia, kezeltesd! 🤣😅

  40. M Kiss

   Azt mondja a Felcsúti Maradona ,hogy "nem most van itt az ideje hogy a kórházakba bemenjünk és kamuvideókat gyártsunk"..így most úgy néz ki ez a vallomás,hogy akkor nem is Kórózs és Athina csinálta a filmet,hanem Vitya?!?!?!🤔

   1. M Kiss

    @Károly Horváth A mi tápos korosztályunknak talán esélye sincs nagyon ,hogy megérje.☠️49vagyok...

   2. Károly Horváth

    @M Kiss na azért vannak jó pillanataim te ugye nyugdíjas vagy?

   3. M Kiss

    @Károly Horváth Akkor ne olvasd,görgesd tovább,nem neked írok!!!De ,ha már megszólítasz:még én sem olvastam tőled semmi értelmeset,Charlie!!!(🎶🎵Az légy ,aki vagy...🎼🎷)

   4. Károly Horváth

    te egyedül vagy ilyen hülye?vagy segít valaki?egy értelmes hozzászólásodat még nem olvastam

  41. privat privát

   Felháborító itt diktatúra van

   1. Palkó Pityi

    Eddig nem tűnt fel? hugets.info/show/snyAqsrV34aV2HI/vide.html

   2. Nevem Senki

    @Rock Star Ugye tudod, hogy az atv nemeth sanyi bacsi biznisz szekte vezer tulajdona? Tudod, a gazdaid kedven lehuzos szektaja. A foszerkeszto meg nemeth sandorka fia. Ez a gazdaid haztaji ellenzeke te sotet kutya :))) Lakajmedia nem kototte az orrodra mi jobbagy? :D

   3. Rock Star

    Ha mindenki riportokat gyárthatna politikai nézete és érdekei szerint mi lenne itt?? A harmadik 2/3 óta így is csak a hiszti folyik folyamatosan.

  42. privat privát

   Ebben az országban csak azt mutatható ami a kormánynak jó

   1. Dr Dre

    @Károly Horváth hu, de nagy poén... 👎👎👎👎

   2. Szilvia Terelmes

    @Károly Horváth 👍🤣

   3. Károly Horváth

    Ha így lenne Jakab barátunkat senki nem ismerné