Öt - A kínai egyetemről, a Budai Várról és az ellenzéki előválasztásról

73 E megtekintés131

  Szórakoztató politikai vitaműsor, amiben kibeszélésre kerülnek a hét legfontosabb témái. A 4 vendég: Konok Péter történész, Ónody-Molnár Dóra újságíró, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró. A műsorvezető, vagyis az 5. tag Lampé Ágnes.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 17 napja

  Megjegyzés

  1. Andru Negru-Gjor

   Azt gondolja az ot luzer ,ha kopkodi a szavazokat akkor nem lessz ujra vesztes.Pedig de. Politikarol fogalmatok nincs.Az muveszet ,de csak annak aki kockaztat mert van mit ,nektek nincs veszteni valotok. Aru ertek nelkul.

  2. Jozsef M Kovacs

   Gyenge, gyenge, gyenge.

  3. Rozália Rauf

   Karácsony Gergelyt még egy ellenzékben lévő Orbán-Palkovics páros is úgy tapos el, mint egy csikket.

  4. Muthan Muthu

   :/

  5. R B

   Naftalin Ernőt tegyék ki a műsorból, ha kérhetném.

  6. Miért Ne

   végre! puzsért lehetne hanyagolni máskor is, egyel nívósabb lett a műsor.

  7. Ádám Zempléni

   Hot a Karácsony-kampánystábból kapja a fizetését, vagy mi? A mondandója nagy része arról szólt, hogy Kari Geri lesz a miniszterelnök. Berakhatnák a helyére Vonát állandóra, vagy egy doboz joghurtot.

  8. MrLaci0110

   A Fudan Egyetem a 115. A CEU 1669. a világ egyetemeinek minőségi rangsorában (CWUR). A legjobb magyar az Eötvös Lorand 591. A CEU az egyik legalacsonyabb minőségű egyetem Magyarországon ês ideológiát oktat.., ha a Fudan is ideológiát oktatna akkor is jó csere lenne..nem beszélve a diákok költéséről, és a lemérhetetlen hatásáról a tudományos, kultúrális és gazdasági térben.. emellett a budapesti felsőoktatást ami amúgy sem rossz stabilan az EU átlag fölé pozicionálja...

  9. asprey dave

   nincs puzsér,ment a dislike.

  10. zsgergoe

   Szóltak nekik, hogy Márki-Zay Pétert tilos említeni, vagy kivágták? Mindenképp ijesztő...

  11. Molnár Tibor

   Ez a Hont bzmeg. A Holdra kéne kilőni. Mindig, de mindig szarokat mond és hosszan és vég nélkül és unalmasan. Hol a Puzsér? Minek ez a műsor, ha nincs a Puzsér?

  12. Ábel W

   Á igen "a gender studies komoly tudomány"

  13. Yrunta

   Imádom, hogy a Puzsér-szekta követői mindig itt verik az asztalt, hogy hol van a vezérük. Közben meg nem veszik észre, hogy ugyanazt olvassa fel papírról, amit a facebook oldalára is kitesz később.

   1. Miért Ne

    ne is mondd.. lassan rosszabbak ezek az agyatlan puzsi birkák mint a viki/feri fanok..

  14. Ferenc Fazekas

   "báj dhö vuéj", ezek után a következő részeket csak akkor nézem, ha az újságíró asszony nem lesz benne. Ezt az első szereplése után is megfogadtam, de a másodjára sem győzött meg. Sőt.

  15. Pad_Soros

   Hont András nem tud érvényesülni, ha Puzsér ott van... Így a blődséget el tudja mondani legalabb...

  16. László Bihari

   Ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye, ugye....

  17. Andrea Szilvási

   Pár hónap és a műsorban már csak Hont András fog Hont Andrással veszekedni.

  18. eleks1835

   "A gender studies egy komoly tudomány [...]" - Konok Péter, 2021. Ezzel egy füst alatt el is vesződött minden tiszteletem Konok úr irányába.

   1. eleks1835

    @TheFool Az általad feltett kérdésekre tökéletesen kielégítő módon tud válaszokat keresni és adni a biológia, a szociál- és fejlődés-pszichológia is. Ehhez fölösleges volt kreaálni egy identitás-politikával és ideológiákkal fertőzött (ál)tudományt.

   2. TheFool

    Miért van, hogy a férfiaknak kell "felszedniük" nőket, miért nem fordítva? Miért dolgozik több nő az egészségügyben, de több férfi orvos van? Miért van az, hogy ha nem eszed meg az erőset/nem húzod le a pálinkát, akkor azt mondják, hogy nem vagy férfi? Miért kerül válásnál a gyerekek 80%-a nőkhöz? Miért szenved több nő testképzavarban? Miért követ el több férfi öngyilkosságot? Ezek mind a nemekkel kapcsolatos társadalmi kérdések, amikre keresi tudományos módokon a választ a gender studies. A társadalmi nem, vagyis hogy milyen nem biológiai tényezőket csatol egy társadalom az adott nemhez áthatják a teljes társadalmunkat és a mindennapi életünket (például a fenti kérdéseken keresztül). Ne hallgass azokra akik ezt az egészet úgy állítják be, hogy ultrafeminista férfiellenes tudomány, vagy hogy a célja az, hogy többtízezer biológiai nem létezését bizonyítsa be, mert ezek egész egyszerűen nem igazak.

  19. János Frei

   Jó,hogy valaki képes átkukkantani a politikai katyvasz ködén és tettenérni a tisztán gazdasági megfontolásokat!Persze ez hideg víz az etalonok kádjában,de ezért szeretjük Hont Andrást...Gender Studies konzervativ tálalása...pl. a Vatikánban...Megcsúszott az Apu keze a kézivezérlőn hölgyem,vagy mi van?A kisasszony még nem csekkolta,hogy egy pszihopatának is joga van az önvédelemhez,mégsem helyes gépágyút adni a kezébe,hogy a joigait érvényesíthesse...

  20. kereka

   Ez a kislány szegény nagyon buta, nem kéne erőltetni. Hontot meg gyanúsan sokszor keverték le. Tán csak nem olyanokat mondott, amik nem voltak párhuzamosak az ATV-s értékrendszerrel?

  21. Peter Kukk

   hianyzik a puzser hogy valaki a helyere tegye neha az elszabadult okoskodo hontot. ha nem vigyaztok mindig ez van, elindul, aztan hallgathatjuk a tevkepzeteit.

  22. Kóródi István

   Ez basszus tényleg nézhetetlen a vágásoktól. És ne kövezzetek meg, de szerintem Hontnak nagyon is helye van itt. A legjobb az lenne, ha Vona, Hont és Puzsér is itt lenne. Továbbá én masszív jobboldali vagyok, de örülök, hogy Konok is állandó vendég, így valósabb a vita! Egyedül Ceglédit nem tudom hova tenni, néha a falra mászok tőle, néha meg nagyon jókat mond :D

  23. Zoltan V.

   Milyen érdekes, hogy a teljesen kulturált, senkit sem sértő hozzászólásom eltűnt - és ez már nem az első alkalom!

  24. Wzhesruj Gfjgf

   Ilyen esetekben legalább ide, a youtubera fel lehetne tenni egy kevésbé vágott verziót, szerintem sokan örülnének neki

  25. nuszpi

   Puzsér nélkül szegényes, még jó hogy volt Ceglédi

  26. Ezustliliom

   Kedves Konok Péter! Neked kellene legjobban tudnod, hogy Kínában semmi különbség nincs az állam és a kommunista párt között. Ezért amikor kihangsúlyozod, hogy ez az egyetem nem a párté, hanem az államé, az elég nevetséges. És azokat magunkhoz hasonlítani is nevetséges, bár lassan már itt sem lehet szétválasztani a Fideszt az államtól.

  27. Roland Havasi

   Ez egy vágott f.s, Puzsér nélkül meg egy hatalmas 0.

  28. Igor Zoltán Andrejkovics

   Istenem ki ez második rusnya nő.És milyen buta...

  29. Peter Csoka

   Pálinkás top! Ez a Hont egyre inkább aszimpatikus.

  30. Dávid Lédig

   Vicces nézni, hogy Ónody-Molnár szerint csak a Fudani egyetem fog ideológiát terjeszteni, a CEU még véletlenül sem terjesztett semmiféle ideológiát...

   1. Jánosné Fehér

    És azt mondja, a CEU-t Soros építette...

   2. Erik Varga

    Nem ezt mondta.

  31. Kavics Fekete

   2225 "...főpolgármesteri tevékenységére nem lehet miniszterelnöki kampányt építeni..." Mint ahogy a Zuglói tevékenységére sem lehetett főpolgármesterit... :-p

  32. Bagoy Beby

   Hontalanná vált Robi?

  33. Cs Limbek

   35:30 - valahogy ezt túl kevésszer hallom emlegetni mintha senkinek nem tűnne fel, hogy milyen elképesztően fontos a választási rendszer által teremtett mennyire nagyon lejtős pálya ide kapcsolódik Puzsér üdítő kivételként, amikor Márki-Zayt szavazástechnikai érvekkel ajánlja és nem világnézet meg pártszínek meg egyéb hiábavalóságok alapján (ejnye, majdnem megint felbosszantottam magam? : )

  34. Márk Farkas

   Hát gyerekek.. Ez a műsor Puzsér nélkül nagyon súlytalan.

  35. csaba lászló

   Kipa-kupa, egy sem magyar közületek...!

  36. Mate92

   Én is örülök ha van Puzsér de azért amit itt a fanboy-ok művelnek kicsit túlzás. Teljesen korrekt műsor volt, végre Ceglédi nem a vírushelyzeten rugózott feszülten hanem tényleg elemezte a dolgokat, és ugyanez igaz Hontra is.

  37. Vision Paul

   Annyira fáraszt már a dolog, hogy a vári lakosok helyzetét mindig csak politikai szemszögből közelíti meg a jobb és a ball oldal egyaránt. Miért nem kérdezik meg soha az itt élők véleményét, hogy ők hogy látják, hogy ők mit szeretnének? Generációk nőtek itt fel és tartják életben a vári lakásokat önköltségen.

  38. Dávid Molnár

   A kivágások egyre inkább cenzúrának tűnnek, tekintve hogy ide is a vágott verziót töltik fel.

  39. József Gábor Gál

   Hadd legyek én a szexista disznó. Dórát nem kéne erőltetni, nem tud felnőni ehhez a szinthez.

  40. Kaubek László

   Hontnak az a fanyar beszolasa a gender studiesrol el is vitte a showt. egyre jobb fej ez a Hont

  41. József Lakatos

   Ez is egy Fideszes müsor

  42. Petra Csonka

   Konok Péter, minden tiszteletem, de ez az előválasztás most nem önmagáért fut, hanem több párt jelöltjei közül kellene kiválasztani azt, aki egyként indul (az összes ellenzéki párt nevében egyedül) a körzetekben, ill. miniszterelnökként majd az éles választásban. Ennek az előválasztásnak ez a logikája. Azon lehet vitatkozni, hogy ezt (mármint az induló személyek vonatkozásában) milyen háttéralkuk milyen irányba mozdíthatják -azaz az indulók összetétele, hogy alakul-, de önmagában ez az előválasztás szükséges, mivel az itt kiválasztottakra fog az összellenzéki szavazó szavazni. Ez a feltevés. Ilyen volt a főpolgármesteri előválasztás, a végén Karácsonnyal, aki aztán megverte a Tarlóst. Nem értem, hogy milyen más logikát keresel, kerestek?

  43. Gábor Rácz

   SIkerült elérni, hogy csak két hetente lehessen nézni ezt a műsort....Hontnak egy értelmes gondolata nincsen, Konok meg olyan nyakatekert mondatokkal áll elő hogy ő maga se érti már a végére mit is akart mondani! Vágás ezúttal vmi borzasztóan sikerült az meg csak hab a tortára h Fegyőr partizános vesszőfutásáról gyakorlatilag egy véleményt nem hallottunk, holott fő téma lett volna! Grt a stábnak!

  44. Marton Janos

   Zavarjatok mar el ezt a hont a francba nagyon idegesítő az okoskodása. 1 igazi madár

  45. Tiborné Danajka

   Azt hittem a hírtv műsorát nézem. A várban lévő önkormányzati lakásokról van szó!!!!!, nem arról, hogy ki mit vállalkozik ott. Az önkormányzati lakásokat, haverok potentáltakhoz átjátszani, pusztán erről van szó. Ami annyira gusztustalan, hogy nem igaz!!!

  46. László Leber

   Dórának tanítsa már meg valaki, hogy ha Magyarul beszélünk, ne szőjön már bele a beszédébe "by the way" stb. angol szavakat / mondatrészeket, mert ez nagyon felháborító és irritáló. Ez nem menő, habár sok hozzá hasonló annak véli. Magyarok vagyunk, beszéljünk ennek megfelelően. :(

  47. feketetükörben fehérmajom

   Hont ma nagyon eltévedt :D

   1. Horváth Barnabás

    Is*

  48. jdmfsdjs

   vegre hont

  49. Kenrich F.

   Ceglédi Zoltán! Az a baj, hogy nem vagy őszinte! TE SEM AKAROD AZ OLTÁST, és ezért találtad ki, hogy oltás előtt lebetegedtél. Nincs ilyen, hogy 3 napos covid! Miért nem mered felvállalni, hogy nem bízol/tartasz a vakcinációtól?????????

  50. Emese Kocsis

   Mi volt ez??! Vmi elbxott balos kampányműsor? (Nagyon-nagyon remélem, hogy ha oda is szóltak nekik, csak a szerkesztők meg a résztvevők tolták túl azt a bizonyos biciklit! :(( Még mindig nem akarom elhinni, hogy a baloldal is egykutya a fidesszel! 😭 A műsor alapján pedig DE!! "Karácsony okos!")

  51. barmicvo

   Jakabot sokkal elobb el fogjak takaritani az utbol. Karacsony mellett o nem allhat kihivokent. Sajnos

  52. Dev Eagle

   Puzsért nem hagytátok kínaizni mint a ping pong.ban?

  53. Zoltan Olah

   A mai magyar felsőoktatás önsorsrontó pályájának módosítását elsősorban nem anyagi természetű beavatkozással lehetne elérni, pl. a CEU kipaterolása jelentős hasznot hozott az országnak, mert semmi nemzetgazdasági hasznot nem hozott, ahoz képest, hogy épp Közép-Európában testidegen tanításaival, a torz nemzetkép értékromboló oktatatói kart toborzott, és ezzel emelt piedesztálra, egy internacionalista befektető, burkolatlanul "nyílttársadalmi törekvéseinek" felszínen tartására. A Kárpát-medencét pont az ilyen globalogazdi befektetők elöl kell hermetikusan elzárni, @magyaragy józan paraszti ésszjárásának hossútávú fenntartása érdekében. Bár eddig is anyanyelvünk, sajátos különleges ősi és folytonos működése lehatárolta a CEU FUDAN befolyászerző manővereket. Az 540 ezer- az EU friss 5 400 ezer-milliárdjának 10%-a, amelyet "játékpénzként" próbál kaszinókapitalista virtussal FUDAN-ra tenni, amely már most is elutasított. A született pártonkívüliek biztos nem fognak lejárt szavatosságú politikusokra szavazni, eddig sem tették. A közigazgatás és termelési mód váltához új szemléletű, helyben bizonyított "bennszülöttekre" van szükség. Elött az ideje annak, hogy miniszterelnököt és népképviselőket küldjünk a törvényhozásba! Márki - Zay Péter Hódmezővásárhely - hugets.info/show/xX5kp7Lbq4qflmk/vide.html Meghalt a NER éljen soká a HER! Ne feledjük minden párt csak árt! Ne szavazzunk másra csak született pártonkívüli élenjáróinkra, ha az urnákhoz kell majd járulni. De addig se várjuk tétlenül, tátott szájjal a "sült-galambot", támogassuk a NemzetEgyesítő Mozgalmat, a NEEM-et! Éljen a HER - hugets.info/show/2mCqbaizraKRq3I/vide.html

  54. Tibor Knapp

   No Puzsér=No joy

  55. Nicu Aurora

   A pestieknek lehet jo a karigerike de videken nem ratyok elnek .

  56. Kristóf Csicsmann

   Dóra kezd belejönni! Jó volt nézni, ahogy lekeverte Hont szükségtelen mansplaining genderes közbeszólását! :)

  57. 71carmenka

   Nagyon sajnalom,hogy Hont kozel 2 eves tavolete utan rogton meghivast kapott a musorba.Mielott tobben hulyenek vagy totalisan tajekozatlan tartananak,megokolom miert gondolom hogy egy lakatlan szigeten,elektromossag hianyaban nincs tisztaban az itthoni tenyekkel.Visszafogott szerenyseggel kijelentette,hogy az ellenzeki hatok osszefogasa nem er semmit, mozgalmat kellene letrehozni!!!!!!!Andraska!!!!!2019-ben az onkormanyzati valasztasok utan mar megalakult egy mozgalom.Letrehozojat dr.Marki Zay Peternek hivjak.A mozgalon neve pedig Mindeki Magyarorszag Mozgalom.Ne menj el ilyen hosszu idore az orszagbol,mert lemaradsz a tortenesekrol!!!!!!!!!!!!!!!!

  58. Béla Nyúl

   Ónodi a legalja a folyamatos hisztériával

   1. smyle

    @Béla Nyúl miért ne? Eredeti hozzászólásodból is ez jön le.

   2. Béla Nyúl

    @smyle Ne tegyünk már egyenlőségjelet a nők meg Ónodi közé :D

   3. Béla Nyúl

    @smyle Nem mindegy

   4. smyle

    @Béla Nyúl nem volt nehéz. látszik rajtad hogy irritálnak. teljesen mindegy hogy ki az.

   5. Béla Nyúl

    @smyle De arról, meg, hogy transzfób vagyok. Hogy találtad ki?

  59. Péter Váczi

   Tanultam egy új szót: bornírt! :) Már megérte elindítani a videot!

  60. Lüszi K

   Ceglédi most meglepett! Karàcsony Gergely munkàjàt? Mi van? Ő dolgozik?

  61. Emil Stefán

   Karácsony Szilveszter Gergely mint Miniszterelnök Hontnak valami lázálma van

  62. Gábor Tóth

   A legfontosabb: Drámaian leromlott a színvonala, ennek a nemrég még élvezhető, informatív, igényes műsornak. Egy szóval összefoglalva: szar. Ha Hont továbbra is játssza a sértődött hülyegyereket 40+ évesen és nem hajlandó leülni Puzsérral, tisztázni a konfliktust, érdemes elgondolkodni azon, hogy meg kéne válni tőle. Kedves Atv! Nemhiába követelik több százan Puzsért. Nagyon rossz irányba ment el a műsor, nézhetetlen lett! Amúgy egy héttel ezelőtt Puzsér alig kapott szót. Épp elég műsorban van jelen, maximum innentől nem fogjuk nézni az ötöt. Kár érte, mert valóban hiánypótló volt, de a súlytalan statisztákkal nem működik!

  63. Gépelési Huba

   Az elovalasztas az nem Robi hozta be anno?

  64. Máté G.

   Hol van Robi? Vártam hogy feltegye a részt spotifyra hát mostmár értem miért nem tette fel

  65. Rusty Ryan

   Puzser nelkul semmit sem er ez a musor. Ez a sulytalan, szerencsetlen Hont a kutyat sem erdekli. Szeretnem latni Puzsert, Konokot es Vonat heti szinten.

  66. Tibor Gulyás

   most már kezdem érteni miért nincs a puzsér, valszeg le kellett adni ezt a karácsonypropagandát beszólás nélkül..amúgy parkolósgeri ha jól emlékszem mszp jelöltként anno valami 12%-ot kapott, de most már "kizárólagos esélyesként" állítják be, netán ne is tartsunk előválasztást, hiszen majd a mélyen tisztelt megélhetési megmondó megmondja nekünk ki az esélyes..

  67. Félix Kovács

   😂🤣😂🤣

  68. ZK

   Már azt hittem, hogy a HIRFAKE tévét nézem, ott 'Karigeriznek' meg 'fegyőröznek', szégyenletes!

  69. István Seffer

   Érdekes, hogy Puzsér és Hont a Turul vita óta nem szerepeltek együtt a műsorban. Direkt vannak szétválasztva adásról adásra?

  70. Béla Miklós

   Ez a Jelen-es Dóra, minden tiszteletem, de semmi új aspektusra nem világít rá, minden epizódban egy örökös : köszönjük Emese. Szerintem Messsssze a leggyengébb, kár erőltetni.

   1. soroksarcity

    sztem ebben tok jo volt

   2. Skrr

    Igazad van, szerintem is egy buta ökör.

  71. napajtó

   10:10 Hont, ez a gondolat messzemenően korlátolt volt a részedről. Néha az az érzésem veled kapcsolatban, hogy figyelem / elismeréshiányban vagy, és azért mondasz dolgokat, hogy az emberek odafigyeljenek rád. Kellemetlen érzés az ilyen allűröket látni- főleg tőled. Az intellektuális tőkéd bőven feljogosítana téged arra, hogy ne játsszál felesleges szerepeket. Öröm lenne látni, ha te, és a hozzád hasonló kaliberek nem kaparnának a figyelem után, hanem egyszerűen kifejeznék azt, amit gondolnak- aztán pedig hagynák, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

  72. László Labancz

   Javaslom az ATV ezen műsor rendezőinek,hogy az Ó Molnár Dórának jóval napokkal a műsor leforgatása előtt küldjék el a témákat mert a felkészültsége egyenlő a nullával. Nagyon buta szegény és rengetek ostoba hozzászólása van a témákhoz. Nem is nagyon kéne itt erőltetni szerencsétlen nőt.

  73. Tamás dhGEBrQ

   Miért kell kinai egyetem Budapesten? Ès ezt éppen azok ellenzik, akik a CEU-ért tüzbe mennének. A kinai egyetem egy igazi egytem lesz, nem a "genderelméletet" fogja terjeszteni, hanem a 21. századi csúcstudományt és technikát. Mi az, ami ennél jobban kell? Semmi. Orbán pontosan tudja, hogy merre forog a világ kereke. Gondoljunk meg néhány dolgot. A nyugati világ összekakilhatja magát az erölködéstöl, Kina elöretörését biztosan nem fogja tudni feltartóztatni. Ez az évszázad Kináé lesz, de lehet, hogy az egész évezred is, csak Indiának lehet még ehhez néhány szava, de a Nyugatnak nem. Kina lakossága nagyobb mint az USA + EURÒPA + Oroszország + Japán együttesen. Kinában ÈVENTE kb. annyi mérnök, fizikus, kémikus, orvos, biológus stb. hagyja el az egyetemeket, mint amennyi az USA-ba ÖSSZESEN van. A kinai, szorgalmas, kitartó, feltörekvö nép, tudatában vannak az erejüknek és annak is, hogy eljött az ö idejük. Lehet persze ez ellen küzdeni, de nem nagyon érdemes, mert a nyugat mindenhogyan vesztes lesz, a kérdés csak az, hogy mekkora veszteségekkel. A fordulatnak a nyilvánvaló döbbenete akkor fogja elérni, az elöre nem látó, tespedt nyugatot, amikor Kina az USA-val szemben megszerzi a hadi fölényt. Ez kb. 20 év múlva bekövetkezik. Ettöl kezdve a Nyugat lejtmenetre kényszerül, mert az USA csak elsö számú nagyhatalomként tud funkcionálni, másodranguként nem. Ezekböl a világosan látható fejleményekböl a nyugatnak le kellene vonni a konzekvenziákat és a Kinával való együttmüködést teljesen új alapokra kellene helyeznie. Pl. a legnagyobb butaság egy másik nagyhatalmat szankcionálni, mert azzal ö csak még erösebb lesz, hiszen kifejleszt olyan dolgokat (fegyvereket stb,) amire különben nem lenne szüksége, azonkívül ellenörizhetetlenné válik.

  74. Ádám Lőrincz

   Ellenzék hiába mond bármit. KB semmilyen csatorna nincs ahol ők tömegeket érnének el.

  75. tamas dencs

   Nincs Robi, már kapcsolok is tovább. Sorry

  76. Mihály Körmöczi

   Semmit mondó műsorok senkikről a népnek ! Ők mennyiért vitatkoznak /óra ? Hát nem annyiért mint akiknek adóforintjaiból teszik ! 100 DOLGOZÓ - ra jut kb 120 elemző , politikus , politológus , meg rengeteg semmittevő !!! Jobbos , balos az mindegy . A lényeg , nekik nincsenek napi gondjaik . Szerintem ugyanis , legtöbbjük ugyanolyan ingyenélő mint pl. orbán-mészáros , stb . .

  77. Szakál Hugó Róbert

   Végre nincs itt puzsér, nem kell hallgatni az EEEEEE-EEEEE, ÖÖÖÖÖ-ÖÖÖÖÖÖ, HOGYÖÖÖÖÖÖ, AAAA-AAAAA, EEE-EEEEE, ÖÖÖÖÖÖÖÖ AAAAAAAA, AMÍÍÍÍÍÍÍÍ-AMÍÍÍÍÍ-t. Már az elején fellélegeztem. Nem kelle ide az a legális drogokon élő senkiházi... ....................................................... Válaszokat nem olvasok, ebben a tudatban fröcsögjetek krumplisztániak. Pápáááááá.

  78. Tamás dhGEBrQ

   Ha a teljes magyarság összefogna, simán vissza lehetne verni a nyugat (unió) gyarmatosítási törekvéseit. De ha az ország harmada a magyar ügy árulója, akkor ez nem fog menni. A nyugattól mi csak pofonokat kaptunk ezer éven keresztül. Ez nem fog változni, mert nekik népek kellenek, akiket gyarmatosíthatnak. Ránk, volt szovjet gyarmatokra vetettek szemet. Kina új gondolatokat, új filozófiát, új esélyeket tud kínálni. Ez az egyetem egy óriási esély arra, hogy a magyar lélek és szellem új pozitív impulzusokat kapjon. Gyurcsányi ideológia ma már kökorszakinak hat, és ö maga is egy szellemileg és erkölcsileg megroggyant kövület. Ki az a botor tévelygö, akinek még eszébe juthat, hogy egy ilyen, - egyszer már elzavart -, alkalmatlan "politikus" vezesse az országot?

   1. egwulf

    Ne erőltesse ennyire Cseng elvtárs.

  79. zsolt péter

   Azért sokat elmond hogy a színvonal hiányolok vonat is kértek

  80. Balogh Gábor

   Hont úr! Sokkal szerényebben. :)

  81. Gyula Szűcs

   Vissza Puzsért, különben Hír TV-t fogok nézni ATV helyett! :(

  82. Dániel Fűköh

   Ónodi Molnár Dóra szépen odapirított Hontnak! Hatalmas respect!

   1. Andrea Szilvási

    Szerintem a Puzsér súgott neki

  83. valerij kubaszov

   Fingfestés ez a műsor. Mintha arról beszélnénk, milyen lenne az élet, ha zöld volna az ég. Szánalmas libernyákok. Ettől függetlenül, a Hont-ot bírom.

  84. Dániel Fűköh

   Konok Péter történész létére elég naiv álláspontot képvisel a Kínai egyetemmel kapcsolatban.

  85. theremay

   Dórival megint több lett a műsor és nem kevesebb. Amúgy kezdem azt gondolni, hogy konokot valaki fizeti azért, hogy ilyen demagóg és hülye legyen - mert régen nem volt az. Hont pedig amit megenged magának "vita" címen, az egyszerűen minősíthetetlen. (ez nem jelenti azt, hogy a sok szövegelésben nem mond néhga találóakat) A kommenteket nézve: Puzsér szektája meg nem csak szekta, de eléggé egybites is. Kíváncsi vagyok, ő vajon büszke-e rájuk...

   1. m d a

    Sajnos nekem is feltűnt, hogy Konok nem valami kongruens, és bevállal bizonyos mondandókat. Hont véleménye 80%-ban fizetett.

  86. Zoltan Petofi

   plusz a kinai egyetemmel kapcsolatban nagyon ritkan mondjak el hogy raadasul ez egy draga fizetos egyetem lesz, tehat meg az sincs hogy azert cserebe hogy it tmegepitjuk nekik kap magyarorszag egy kvotat hogy mondjuk 500 magyar diak evente osztondijal mehet (mint pl a CEUnal volt ilyen)

   1. theremay

    POntosan. Egy küsza mondat hangzott el palkovics szájából, ha jól merlékszem, hogy lesznek majd magyar ösztöndíjak. Tehát: veszünk egy egyetemet, amiből még az ÁFA sem jön vissza (...) majd fizetünk is a használatáért. Hülyének is megéri.

  87. Andris Nyiscsák

   Egy embernek sem volt befejezve rendesen a gondolatmenete a vágás miatt.

  88. Béla János Tóth

   Mi a baj, az előválasztással? 2010-elótt kétfordulós választás volt! 1998! a Fidesz!? a Kisgazdákkal nem? 2-hét után igen?!? a Torgyán J. vitte be, az O.V.-Fideszt, a parlamentbe !!! megbánta ! ! ! ( Isten nyugosztalja)! emlékszel-e?!

   1. theremay

    Igen, bár jobb lett volna, ha magyarul írod.

  89. Tamás dhGEBrQ

   Jártam jártam Kinában, 3 hónap alatt elég jól megismertem öket. Az egyetemmel és a kinai kapcsolatokkal csak nyerhetünk. Nagyon sokat. Már szinte minden nyugati országtól a szovjetektöl és a szomszédainktól is megkaptuk az óriási történelmi pofonokat. Nagyon naivnak kell ahhoz lenni, hogy azok után valaki még valami jót várjon. Kina legalább messze van, nem fog forradalmat leverni nálunk, mint a Habsburgok és a szovjetek, nem fogja szétbombázni az országunkat mint a nácik, az angolok és a szovjetek, nem fogja országunkat feldarabolni, mint a franciák és a szomszédaink és nem fog évtizedeken át áskálódni ellenünk mint az unió. Ök, még ha nyerészkedni akarnak is korrektebbek lesznek, mint a felsoroltak. Egy 4-5000 éves kultúráról van szó.

   1. Ragyam

    Sajnos ma már nincs távolság...

   2. Orbán Viktor Koldustarisznyája

    O.K szektás...

   3. Tünde Szalontay

    ebben is van valami.

  90. Amphicoelias

   Ja, nincs Puzsér. Akkor nem kell megnéznem.

  91. CsuPORN CHANEL

   Rettento unalmas es mar-mar reszrehajlo musort hallottunk. Ertekek kepviselete nelkul. Az elemzeseket senki sem hallgatja, mert az csak a rothadas folyamatanak reszleteivel foglalkozik. Engem a valodi tartalmak erdekelnek pl. nem a fals tartalmak elemzese.

  92. Bálint Kemény

   nagy pacekokban van a konok

  93. independent internal existence

   Hont óriasit téved. Karácsony Gergellyel nem lehet leváltani a Fideszt, mert a jobboldali ellenzéki és bizonytalan szavazók sosem szavaznának le rá. Eddig úgy tűnik, hogy Márki-Zay Péter az egyetlen, aki képes megszólítani a bal-és jobboldaliakat egyaránt. Eddig Ő a legkonszenzusosabb jelölt.

   1. independent internal existence

    @Fluid Stone Egyetértek. Viszont egyelőre Jakab Péternek nagyobb az ismertsége. Én az ellenzék helyében minden erőmmel azon lennék, hogy M.Z.P-t felfutassam. (Ahelyett, hogy pl. engedik szerepelni Fekete-Győr Andrást, ami csak a kormánypropagandát támasztja alá, miszerint az ellenzék alkalmatlan...)

   2. Fluid Stone

    Karácsony Gergélynél Márki-Zay Péter és Jakab Péter is konszenzusosabb jelölt. Mindkettőről elmondható, hogy nagyobb mértékben képesek megszólítani a bal- és jobboldaliakat összességében, mint Karácsony Gergely. Márki-Zay Péter és Jakab Péter között ugyanakkor lényeges különbség, hogy M.Z.P a szakmai hozzáértésével és megfontoltságával nagyobb biztonságérzetet tud kelteni a szavazókban, mint Jakab Péter.

   3. Magdolna Kovács

    Ez most tényleg nagyon felelőtlen kijelentés volt a részéről.

  94. szilárd Petrik

   mi ez a penetráns és aberrált puzsér sóvárgás? nézzetek vég nélkül a puzsér tartalmakat ott, ahol azok fellelhetők. mi van itt? vegyetek puzsér mintás alsót, meg puzsér képű kávéscsészekészletet meg puzsér egész alakos szobatapétát! ez nem a "puzsér és a másik 4" c. műsor. kéretik felfogni végre, kedves puzsér függők!

   1. theremay

    MegaUP!

  95. janopsilver

   Nekem a kedvenc részem az, amikor Ceglédi végre elmondaná, hogy hogyan kellene kezelni a helyzetet a kínai egyetemmel kapcsolatban, és akkor félbevágják a mondandóját. Lehet valami olyat mondott, ami nem tetszett volna a szerkesztőknek, ha adásba kerül?

  96. Katalin Herkovits

   Szerintem kell bele Puzsér, Ceglédi, és Konok!!!

  97. Ellák Attila Halász

   Hont sokat ront a műsor színvonalán. Inkább legyen mindig Puzsér.

  98. bali ran

   Fegyőr-ről lett volna szó de Puzsér nem volt most ilyen hibát kedves ATV szörnyü

  99. Károly Kiss

   Ki az a Karácsony G.? Mi vidéki bunkók, nem látjuk ezt a Nagy Politikust! Budapesten sem látszik. Ö lenne alkalmas miniszterelnöknek? Eddig még saját véleménye sem volt. Hová tudna fejlődni egy ilyen se hal se hús? Keressetek olyat aki jobban hasonlít egy felnőtt férfira! Legalább egyszer hangosan káromkodna, már azzal is előbbre lennétek. Válasszatok újságírót miniszterelnöknek, ugyis ti viszitek ezt a sz@r liberális mocskot! De legalább jól fizetnek titeket , ezért az agymosó hazudozásért! Szerencsére sokan nem harapják meg itt, az általatok fertőző "progresszív" nézeteket! Komojodjatok már meg!

   1. theremay

    Köszönjük, Emese.

  100. An unimpressed Rooster

   Hont mondjuk kurvára nem érdekel, igaz a Dóri sem Abszolút felesleges mindkettő