Híradó - 2021.05.04. (teljes adás)

6 E megtekintés11

  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 6 napja

  Megjegyzés

  1. Süveges Noel

   Rosszúl vagyok ettől a nőtől!

  2. Ádám Czibulyás

   Remek lesz a moratórium vége. Alig várom, hogy az én bankom vajon mit talált ki nekem. 🤣 Mészárosék megsegítésére volt pénz... hitelek befagyasztása nem ment a csúcskormánynak. A pénteki oltás természetesen a foci miatt kellett sürgősen... és be is jött. Pedig még hazudoztak is nekünk, hogy elfogyott a pfizer.

  3. Brigitta Szanyi

   Elő keresem a nyunyókámat 🤣😍🥰

  4. A. Berti

   én már az afrikai tripla-mutánst várom! meg a filippínói tripla mutáns a köbönt! 😂😂😂 a venezuelai szörny gibbon-mutánsról nem is beszélve! 😂😂😂

  5. A. Berti

   Gajdos hihetetlen, hogy mennyire nincs eszénél...

  6. Rechnodru Kursc

   Bla bla bla, bla bla bla, ISMÉTLEM bla bla bla, bla bla bla, kedves barátaim, bla bla bla.... Oltás habala bala bla, tiszta fő orv os, és, 8000000000 ismétlem nyitás mutáns, bla bla bla kedves bla bla bla India bla, védettségű kovid bla bla bla...

  7. Eszter Jakab

   Azt megmagyarázhatná a fidesz, hogy miért magyar közpénzből épül Pesten kínai egyetem. Kína gazdag kommunista ország, ha ide akarnak cuccolni, fizessék ők a költségeit. Ráadásul még egy 800 milliós telket is ad nekik ingyen orbán. A magyar vezetők előtt mindig lebegett egy segg, amit éppen nyaltak. Az átkosban ez a segg orosz volt, orbánnak az orosz mellé még egy kínai is kell? Brüsszelt meg köpködi, de a pénz zsákszámra az kell.

  8. Roland Medgyesi

   Na mar adagoljak hogy ez az oltas minden 6 honapban kell ismetelni !!! Kesobb fizetos is lesz gondolom 😂🤣😂

   1. Vincent Vega

    ABBAN 100%-RA BIZTOS LEHETSZ, HOGY EZ NEM EGYSZERI OLTÁS LESZ, AZ TUTI!!! A PÉNTEKI NAP IS EGY OLCSÓ TRÜKK VOLT, HOGY AZ EMBEREKET BEUGRASSÁK.

  9. Am Ball

   🤮👎