Nem mindenki oltásellenes, aki vakcinaszkeptikus

2,5 E megtekintés0

  Az Egyenes Beszéd vendége László Róbert választási szakértő, Political Capital.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 8 napja

  Megjegyzés

  1. Péter Pálinkó

   Sokan a hosszútávú mellékhatásai miatt bizonytalanok.

  2. putyika Üvegkemény

   Minek van a műsorvezetőn maszk?

   1. HUNCSA1

    Hogy nehogy megfertőzze magát :).

   2. Gonzo

    hogy fenntartsa a látszatot.

  3. Menyét Alvo

   Úgy kezelik az embereket mint a majmokat. Celebritàsokat kell bemutatni és akkor mennek az emberek ojtakozni. Nem túl sokra becsülik az embereket. Itànozàs majom szokàs. Szééép.

  4. Balázs Vitályos

   Az a lényeg, hogy az oltás az csak jó lehet. Kell. Ki hülye érvekkel, ki racionálisakkal, de mindenki téved, aki nem akar "oltakozni".Mindenkit meg fog kelleni győzni. És mindenki meg lesz győzte, ha beledöglik is.

   1. Toke Janos

    @Balázs Vitályos Balàzs, igaz, az ironiàt, nem èreztem a hozzàszólàsodban ezèrt csupàn szó szerint èrtelmeztem.

   2. Balázs Vitályos

    @Toke Janos Kedves János, nagyon sajnálom, hogy félreértette amit írtam. Az irónia úgy látszik nem hallatszik ki az írásból. Szerencsére egyet értünk abban, hogy hagyjanak békén, ne akarjanak akaratunk és meggyőződésünk ellenére meggyőzni arról, hogy oltás nélkül nem lehet megoldani ezt a helyzetet. Meg lehetne. Csak valami miatt mégis ezt nyomják. Valami miatt nincs billgétszezés, nincsenek óriásplakátok és állami kampány Bill Gates ellen. Ki tudja miért? Így aztán kézenfekvő, hogy az a szűk 800millió ember világszerte, aki a 7milliárd beoltottból kimaradhat, akit Bill Gates be akar oltatni, az nem Magyarországon lesz.

   3. Toke Janos

    Hidd el , nem lesz mindenki meggyőzve. Erre mèrget vehetsz. Senki se akarja meggyőzni a màsikat, sem erről, sem arről. Nem vagyuk Nobel díjjas tudosok ugyanis. Vagy te pld ismered a vakcínàknak az minden hatàsmechanizmusàt. Ha az erőltetèsed miatt valaki beledöglik akkor mi lesz? Ilyenbe gondolom bele sem gondoltàl. Oltakozz, moziz, meccsezz. Te dolgod, te èleted. Màst meg hadj bèkèn. Tèged is bèkèn hagynak.

  5. Ádám Berki

   A legjobb az egész műsorban a cím: "Egyenes beszéd" 🤣🤣🤣🤣🤣

  6. Dodó Kukucs

   Dr. Gödénynek kell hinni...

  7. Dodó Kukucs

   Egy biztos: nem ezekben az oltásokban van egyelőre a gyilkos kór, de ezt később fogjuk megtudni. Az újabb és újabb oltásokba fognak belecsempészni valamit, nem véletlenül nyomják ezerrel. Amúgy meg is érdemli a nyugati "demokratikus" államok lakóinak egy része, hogy kiírtsák őket... :D Bízni? Kikben? Politikusbűnözőkben, Nyunyóka néniben? Merkely, meg egyéb bohócokban, akik minden hónapban mást mondanak. Ha adnának 250 milliót, én is az oltások mellett tenném le a garast? Celebek? Azok a prosztok, akiket a bulvármédia felemelt , és akiket akkor dob el, amikor akar? Ugyan már...

   1. Anna Danó

    Qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

  8. alternatív név

   na végre ! eljutott a tudatukig

  9. Emőke Anikó Póra

   Felesleges megtérítésünkre törekedni! Mi van, ha igazunk van? Mi az, hogy elég volt az idő 20-30 év kipróbálásra. Hülye vagy Te taknyos. Elképesztő ez a magabiztosság, amikor minden fenn van az interneten, csak í vírusgyártás helye nem. (Fort Detrick Maryland, Winnipeg Kanada) A kormányban nem bízunk!

  10. Emőke Anikó Póra

   A nyugati vakcina gyártók is hozták a kínai mRNS vakcina állatpusztulási átlagát! Csak Kína az 50 %-os patkányelhullás után nem engedte a vakcinát rá az emberekre, míg a nyugat igen!

  11. Joe Bee

   Csupán érdekes, hogy pont a covid óta chip hiány van a világon és sem az elektronikai sem az autógyártás iparágat nem tudják kiszolgálni a gyártók.

  12. Mihaly Mezei

   Nem mindenki oltásellenes, aki ellene van az oltásnak... He?

  13. Janus Kaminsky

   WTF? Why are the studio guests wearing the fucking mask? They look like idiots given the vaccination results in Hungary...seriously

  14. Új Világrendet

   pokolra az összes oltott rabszolgával... már nagyon érik a vérontás a világon..és ez így van jól

  15. M I

   A DK aláírásokat gyűjtött petíció formájában a kínai és orosz vakcina ellen. Azt a petíciót miért törölte le szó nélkül?

  16. Rozália Major

   Az orvosok is ellentmondàsba ütköztek, többször is! Elejétől kezdve paradoxon az egész vakcina ügy!

  17. Palkó Pityi

   Miért akarnak mindenáron meggyőzni valakit, hogy mit akarjon? Gondolom mindenkinek joga van szabadon dönteni a saját sorsáról.

   1. HUNCSA1

    @Nevem Senki "Kotelezo Pfizer vagy Moderna vakcnia kell, vakcian utlevel, aki elutasitja az oltast, az alair egy nyilatkozatot, hogy ha covidos lesz, nem kaphat korhazi ellatast." Aki az oltás miatt szorul kórházi ellátásra az nem kaphat ellátást :). Most már jó. Mivel egy senki vagy a szöveged csak hulladék akár csak te :D.

   2. Toke Janos

    @Nevem Senki Így van ès az is aki majd az oltàstól kap "hereràkot" sajàt költsègèn kezelteti magàt. Ez így jó.

   3. Nevem Senki

    @Viktória Gergely Mondjuk a dohanyosokat, alkeszeket tenyleg maganegeszsegugye kene tolni. Nem kell tb-t fizetniuk, de ha bajuk van, mehetnek privat orvoshoz...

   4. Viktória Gergely

    @Nevem Senki Ilyen alapon a dohányosokat se lássuk el, ha a dohányzásból fakadóan lesznek betegek, az elhízottakat sem, ha szív- és érrendszeri, netalán ízületi problémáik lesznek, az alkoholistákat be se engedjük a kórházakba, hisz egyértelmű hogy a nagy mennyiségű alkohol hogyan vágja tönkre a szervezetet.... Hisz senkinek sem kötelező dohányoznia, innia, vagy épp a mekis és zsíros-cukros kajákat tömnie magába.

   5. Dodó Kukucs

    @Nevem Senki Így gondolkodtak a faiszták is. Ne félj, ma sincs semmiféle eü ellátás, pont ebbe halnak bele az emberek, meg a maszkhordásba! Aki akarja, oltassa be magát minden hónapban! Reméljük előbb utóbb százezreket lehet elásni az Alföldön... :) S köztük lesznek a fidess és a libsi barom szavazók is...

  18. Zsombor Kocsor

   Majd térjünk erre vissza pár év múlva amikor hullanak el az oltottak egy része.

   1. Ádám Berki

    @Zsombor Kocsor Nincs miért cenzúrázni. Igazat írtál, már a látszatra sem kell adni. Az emberek átmentek a teszten, tökéletesen és könnyedén, ellenállás-mentesen manipulálhatók. Üdv újra 1938-ban... 🤦‍♂️

   2. Zsombor Kocsor

    Jéé nem cenzúrázták a hozzászólásom😎

   3. Sarah B

    @Vakond Simple Milyen két oltás? 😂 Mindjárt jön a harmadik. Aztán jövőre a negyedik, ötödik 😨

   4. Ádám Berki

    @Vakond Simple a gond az, hogy azt hiszed 2 oltás lesz... 🙄

   5. Geri Kiss

    @Hip Hop Bass Akkor hadd kerjelek megegyszer, hogy olvasd el a kerdesemet es most probald meg ertelmezni is! Ugyanis ez egy kerdes volt, nem kijelentes es nem arra iranyult, amit te nekem valaszoltal. Menni fog az ujraertelmezes!?

  19. Am Ball

   🤮👎

  20. 櫻井翔エミ

   Én sem vagyok az de legyünk őszinték nagyon belénk akarják nyomni azt a teszt szert

   1. Toke Janos

    Jó biznisz. Tesztalany vàllal minden felelőssèget ès a gyàrtónak a tesztelni kívànt termèkèrt mèg fizetnek is.

   2. PLAJBASZBLOG

    @櫻井翔エミ Egyértelmű! Két napja volt egy nyilatkozat: Az oltottak legtöbbje sejtes immunitást produkál, ami nem elég, ezért a szöveg, hogy kell a harmadik, vagy a ki tudja hanyadik oltás is. Viszont a fertőzésen átesett, de nem oltottak többsége antitestes immunitással rendelkezik, ami tökéletes, mert arányos. Ez lehet az eredeti vuhanira, vagy valamely mutációra is. De lehet akár többre is. Nem tudhatni, amíg ezek a vizsgálatok úgymond tabuk. Már a tizedik mutációnál tartunk, és oltakozunk, mint állat, de azt sem tudjuk mi ellen. Csak gratulálni tudok. Ordas hazugság, amikor azt mondják, hogy a vakcinák (pláne a kínai és az orosz) minden koronavírus-mutációra hatásosak. Legyengített, vagy elhalt vírus alapú vakcinák esetében - amelyek célirányosak - ilyen nincs! :/

   3. 櫻井翔エミ

    @PLAJBASZBLOG szerintem ennél már csak rosszabb lesz sajnos de ne legyen igazam. Nem is értem miért kellene megkülönböztetni az oltottat az oltatlantól mikor nem lesz védett sőt ő fog jobban fertőzni

   4. PLAJBASZBLOG

    És miért is akarják ennyire belédnyomni? Azt, ami nem is kötelező?! Ja és arról nem is beszélve, hogy már ott tartunk, hogy egyes vakcinák (mit nem beszélek... az összes vakcina ebbe az irányba tendál propaganda szempontból) szinte minden mutánsra, variációkra jók! Az ilyen kijelentéseket már tényleg nehéz megemészteni! Persze a hülyeség korában már nem gondolkodunk, hanem lenyelünk mindent... Katasztrófa!!! :(((((((((((((((((