Immunológus: azt hisszük, hogy védve vagyunk, de jönnek a mutációk

21 E megtekintés0

  Lisziewicz Julianna a az ATV Startban az oltások fontossága mellett a maszkra is felhívta a figyelmet.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 6 napja

  Megjegyzés

  1. Bakondi Ildikó

   03:55 "A vakcinált emberekben replikálódik a vírus és ott tanulja meg, hogy lehet kibújni a vakcinálás alól... Tehát az oltottak lehet, megússzák, viszont ők olyan vírust termelhetnek, amelyek ellen a vakcina már nem tudja megvédeni a többi embert.... "

  2. Mészáros Lászlóné

   Februárban még azt mondta, hogy ő egyik vakcinát sem adná be magának, akkor most? szakember...HM...? India? trillióan vannak

  3. Éva Szinder

   Hazug! Beszívtál?

  4. Éva Szinder

   Faszt dadogsz,ez már az oltás hatása?

  5. Molnár Mirjám

   Macska-egér játék, de a vírus-mutánsok gyorsabbak, mint az újabb és újabb vakcinák! - informatialibera.ro/hu/a-beoltottak-tulajdonkeppen-biologiai-fegyverekke-valnak-es-fertoznek-egy-pfizer-dokumentumban-beismerik-hogy-a-beoltott-emberek-fertozo-reszecskeket-terjesztenek/?fbclid=IwAR2d31Z5PBtK4ybhG1jv1hpwn8-fiCkZWwbgk-5tQoCiB6MRjyWh3SsWSZE

  6. Ernő Kovács

   Ez az interjú olyan segítség, hogy: Segítség, segítség!

  7. Györgyi Kecskés

   Össze vissza beszèd! !!Èn is látom a problèmákat!Hát én vagyok a hülye.

  8. Thomas Bootmaker

   Baszki! 3:15-nél, meg 3:55-nél mit is mondd!

  9. Susan Hungary

   Money Money Money. Ez most vagy ennyire hülye, vagy van az a pénz. Használja mindenki a józan paraszti eszét. Szivatnak minket es fognak is már örökre.

  10. Susan Hungary

   Jön a jo édes anyád. A virus nem élőlény, hanem információ. Igy nem tud mutalodni. Igy keszitenek fel a következő méreg koktelra. Életük végéig oltakozni fog a sok birka, amig ki nem nyiffan a szutyoktól...

  11. Irén Kozmáné Fügedi

   Semmi nem biztos? De az az egy igen, hogy a világ politikusai jelenleg a társadalmunk legnagyobb mutánsai, akik pszihikailag kivéreztetik az embereket.

  12. Domoszlai Ágnes

   Miért kéne elhinnem,hogy a szövődményektől megvéd,ha semmi mástól nem?

  13. Burány Oszkár

   Egy logopédus sem ártana ennek a csajnak...nagyon komoly értelmezési problémái vannak...sajnos a videó nagyrésze továbbra is propaganda, hír értéke pedik nulla. HA VAN ESZED NEM OLTATOD BE MAGAD!!!

  14. Ferenc Lichy

   Nos , Ő is jó sok marhaságot képes volt összehordani ...

  15. Istvan Hering

   miért kell pánikot kelteni?

  16. attila takács

   Ezt a nőt kár volt lefizetni mert elég rosszul hazudozik. Egy falus vagy szlávik sokkal profibb ebben.

  17. John To

   "Jóváhagyta a WHO a Sinopharm alkalmazását" Nesze neked balliberalis propaganda. Most uszott el a 22-es valasztas......:)

  18. John To

   "Jóváhagyta a WHO a Sinopharm alkalmazását" Nesze neked balliberalis propaganda. Most uszott el a 22-es valasztas..:)

  19. Gabriel Mihaly

   Most ez a törzsfa nő arról beszél hogy alig haltak meg néhányan az oltás után???? Tehát aki egy éve nem volt olyan szerencsés hogy elvigye a korona, most majd rizikózzon az oltással. Hátha az oltásnak bejön és majd abba pusztul el. Nagyon szépen köszönjük.

  20. Gabriel Mihaly

   Most ez komoly ez a nő? "kibújik a vírus a vakcinálás alól..." Ez tiszta nem normális...

  21. Ferenc Kovács

   Már el is felejtettem hogy maszkot kell viselni több mint egy éve erre egy zebra eszembe juttatja nah bravo :-)

  22. Nagy Erno

   boldog anyatok napjat akkor

  23. József Antal

   Kötelezőve lehet-e tenni bármelyik COVID19 elleni vakcinát? Egyértelműen NEM. Miért? Ezek klinikai kísérletben résztvevő, különleges engedéllyel adott gyógyszerek. Teljesen önkéntes alapon lehet felvennk. SENKI nem vállal felelősséget SEMMIÉRT!!!! Sem a hatásért sem a mellékhatàsért. Ráadasul a teljes, inaktivált vírust tartalmazó vakcinákon kívül semmiféle hosszútávú hatásvizsgálat nem áll rendelkezésre. Kísérleti gyógyszert nem lehet kötelezően beadni. Még eü.-i dolgozóknak sem!!!!! Ugyanis az oltás egyéni védelmet. Azaz mind az oltott mind az oltatlan eü.-i dolgozó egyformàn veszélyes a betegre ha nem tartja be a kötelező védelmi előírásokat. Sőt! Egy oltott de szabályokat be nem tartó eü-i dolgozó (minek hordjak maszkot, védve vagyok!) veszélyezteti a betegeket akivel kapcsolatba kerül egy oltatlan de minden szabályt betartó dolgozó nem. Ő csak saját magát teszi ki veszélynek. Mit lehet tenni? A több évtizede biztonságos, mellékhatás mentes influenza oltást sem tették kötelezővé pedig azt jogilag annak lehetne minősíteni bàrmikor. Egyet lehet tenni: felelőtlen, oltatlan emberek nem hozhatnak hátranyos helyzetbe màs betegeket! Nincs joguk elvenni az erőforrásokat más betegektől a felelőtlenségükkel. COVID19 betegségben szenvedő oltatlan személyeknek nem jár erőn felül ellátás mint most. Ezt megteheti és meg is kell tennie minden felelős kormànynak.

  24. József Antal

   Nincs a SARS CoV2 vírusnak egyetlen egy mutációja sem. Az összes COVID19 oltás 100 százalékban hatékony az összes SARS CoV2 variáns ellen. Segítek mi a mutàció!: Az influenza vírusnak rengeteg mutációja van A és B típusú azon belül emberre vagy állatra veszélyes. Az egyes mutáns törzsek ellen semmit sem védenek a másik mutáns törzsre kifejlesztett influenza oltàsok. Ezért van, hogy bárki influenzàs lehet az influenza oltás mellett is. Mivel a 3 legveszélyesebb mutáns törzset teszik bele az adott évi influenzaoltásba így aki meg is fertőződik a többi mutáns törzzsel nem fog belehalni. Sőt! Aki folyamatosan 5-6 évig oltakozik influenza ellen az összes mutáns törzs ellen védett lesz mert az immunrendszere már olyan sokszor találkozott az oltóanyagban található különféle mutáns törzsekkel, hogy részleteiben felismeri az eltérőeket. Ugyanígy működik a COVID19 oltások köréből a Sinopharm és a Sinovac vakcina.

  25. József Antal

   Aki bármilyen oltàst kap életében egyik sem képes megvédenie az adott fertőzéstől. Egyetlen egy kórokozó sem képes különbséget tenni oltott és oltatlan emberi egyed között. Az oltott személy annyiban van előnyben az oltatlannal, hogy immunrendszere az oltás àltal kivàlatott immunválasszal felvértezve várja a betolakodót. Tehát valótlan minden olyan adat amelyik azzal mérne oltási hatékonysàgot, hogy az oltás után mennyien fertőződnek meg. Mindenki megfertőződik aki nem védekezik és kontaktusba kerül a kórokozóval. Egyetlen egy módszerrel mérik az oltások hatékonysàgát: a beoltott populációból hány százalék lesz az adott kórokozótól beteg vagy hal meg a kórokozó okozta szövődmények miatt. Jelenleg az összes COVID19 vakcina 100 százalékban hatékony. Ez mérhető, tényszerű adat.

  26. József Weisz

   Lehet, hogy talán. Persze az sem biztos... Köszönjük a tájékoztatást!

  27. Storch Balazs

   Már nem is tudom megszámolni mennyi tanulmány készült arról,hogy a maszkviselés nem véd meg a fertőzéstől.

  28. János Almási

   Kib.szo.ttt clickbait majd a pokolban rohadtok manipulator tet. ves media csi. csk. AK

  29. Janus Kaminsky

   Ez a no teljesen hulye, azt mondja hogy ne vegyuk figyelembe az anti testek jelenletet azokban akik mar tulestek a viruson . Pont az ellenkezojet kellene a kormanynak allandoan kiemelni: HA VALAKI MAR TULESETT A FERTOZESEN ES NEM VOLT BEOLTVA, AZ ANTI TESTJE TERMESZETES VEDETTSEGET NYUJT SZAMARA, EZERT NEM KELL HOGY BEOLTASSA MAGAT! A kormany (es Amerikaban is) szandekosan elhallgatja ezt a tenyt azert mert azt akarjak hogy mindenki az akaratukat kovesse. Ez egy fasizmus!

   1. Gabriel Mihaly

    Persze. Azért nincs is annyi beteg, pedig még a számokat is fullra elhazudják. A lakosság 99 százaléka már immunis. Csak hogy az Orbánnak ki van adva parancsba hogy be kell oltani a birkákat. Ez a kutya meg teljesíti is.

  30. Janus Kaminsky

   Nagyon jo, tobb varians tobb vakcinat kovetel, mindenkit oltani kell 2-szer evente a kovetkezo 5 evre, aztan csak csodalkozunk hogy egy tusszentes miatt meghalnak emberek mert az immun rendszert megsemmisitettek a vakcinak....az emberi hulyesegnek nincs hatara, az a hulye aki beoltatja magat, viselje a kesobbi kovetrkezmenyeket, de nekem ne pofazzanak vagy kotelezove tegyek az oltast.

   1. Gabriel Mihaly

    Ez így van.

  31. Igazságkereső

   rendkívül fontossá vált az egészségesebb élet

  32. ------A--------

   Ez a nő teljesen félrebeszél.

   1. Gábor Szabó

    Rémhir terjesztésért már mennek is hozzá a rendőrök!

  33. László Szabó

   Egy évvel ezelőtt, amikor még nem volt "vakcina", májusra szintén vége lett a járványnak. Most, hogy van "vakcina", szintén vége lett/ lesz a járványnak. Biztos, hogy az oltás miatt történt ez 2021 -ben? Annyi lesz a változás, hogy tavaly nyáron oda mentél, ahová akartál, most meg maradsz otthon ha nem vagy oltva.

   1. László Szabó

    @József Antal Köszönöm.

   2. Gonzo

    @József Antal hazudsz.

   3. József Antal

    Segítek! A tavalyi évben annyival többen haltak meg mint 21 éve soha. Idén még többen fognak meghalni. Ez a COVID19 járvàny miatt van amit egyesek még mindig pl. az influenzához hasonlítanak mikor azt már tavaly messze-messze lepipálta. A 2021-es adatok pedig megdöbbentőek lesznek igaz akkor 2022-ben a te agyhalott hozzászólásod már sehol sem lesz.

   4. Gonzo

    ó hagyd, ehhez agy is kéne, hogy felfogják.

  34. John To

   FIGYELEM EMBEREK!!!! A KOZOSSEGI MEDIA EL VAN ARASZTVA TROLLOKKAL. ONNAN TUDJATOK MEG HOGY TROLLAL VAN DOLGOTOK HOGY HA A MONDANDOJA ALLANDOAN IGY KEZDODIK: "MI VAN AZOKKAL AKIK..." ALTALABAN ILYENKOR BEDOBNAK EGY ALLHIRT HOGY EZZEL RIOGASSAK AZ EMBEREKET. EZT MAR NAGYON SOKHELYEN MEGFIGYELTEM LATSZOZLAG EGYSZERU EMBEREK PROFILJA ALATT. EZ AZ EGYHANGU DUMA EGY KOZOS KIKEPZOKOZPONTRA ENGED KOVETKEZTETNI, MERT ILEYN EGYFORMAN ENYI EMBER NEM BESZEL. NAGYON SOKAN A DK-S FARHATKOMMANDORA GYANAKODNAK DE AZT IS MONDJAK HOGY MSZP-S VOLT MUNKASOR KOZPONTOKBOL JON EZ A FAJTA SZENNY. AKI ILYENNEL TALALKOZIK KULDJE EL OKET A FENEBE.

   1. Neptun Annunaki

    Te vagy a fő troll 😂

  35. John To

   Szputyik a legjobb...:) Meg a Sinopharm is megelozi a "jo nyugati" Pfizer kacinat! Most dolt vegkepp ossze a libernyak keleti vakcina ellenes propagnda...:)

  36. John To

   Nem is ertem hogy ezeket a balliberalisokat gyalazo tenyeket hogy merte az ATV adasban leadni???

  37. John To

   A mult penteken sorbanallo okrok most hulyen erezhetik magukat, bedoltek egy istenverte balliberalis propagndanak. Kiderult hogy a "jo nyugati Pfizer vakcina" az nem jobb mint a kinai vakcina, sot....:))) Az oltakozast gancsolo balliberalis tetveket mind bortombe zaratnam, szemet banda, jaszanak az anyukajuk eletevel, ne a maseval.

  38. John To

   Nocsak, a "jo nyugati" vakcinak nem is olyan jok? Mi lesz igy a libernyak propagandaval??

  39. John To

   Majus 5-en a beoltottak szama 4.13 millio a regisztraltak szama 4.8 millio.

  40. htrhs

   💩🤡😂

  41. Ildikó Reiner

   Na nemá!az oltottaktol kell lassan jobban félnünk ,baszus de komolyan ez 1 vicc!😥

   1. Éva Erzsébet Beke

    Ez így van. Nézz utána !

   2. Róbert Liszek

    Lényeg hogy félj, félj, félj!!!

   3. Nagy Erno

    ez zsidesz TV mit vartal

  42. Bolter Krisztián

   Ha jól értem a vakcina terjeszti és mutálja a vírust.Te ökör a maszk nem véd meg semmitől.

   1. Gábor Benkő

    Honnan veszed azt, hogy az oltás mztálja a vírust ? Az antibiotiukum jóval hamarabb teszi ezt.

   2. karácsonyi krampusz

    Jó reggelt Krisz! Jó reggelt Magyarország! Jó reggelt valóvilág! Thank!

  43. Áron Kovács

   Mi van azzal a rengeteg emberrel akik megkapták a vakcinát, és utánna nem sokkal meghaltak. Róluk miért nem beszélnek?

   1. John To

    @József Antal Nem lesz orokeletu de nem kell meghalnia holmi hitvany balliberalis kamany miatt csakazert hogy a boszme erdekeit szolgalja.

   2. Gabriel Mihaly

    @John To De rengetegen vannak, én már hat embert ismerek aki a vakcinák után halt meg. Ne hazudozz te kutya...

   3. József Antal

    Segítek! Aki oltást kap nem lesz örökéletű! Nem is tudtad?!!!

   4. Kis B

    @John To nem vagyok fent, közösségi oldalakon iq huszár, van más dolgom, ahelyett hogy ilyen oldalakat nézegessek, látszik milyen jó helyekről tájékozódsz... és csodálkozunk, hogy itt tart az ország.... :(

   5. John To

    ​@Kis B ..es te honnan tudod hogy sokan meghaltak? Megirta neked valaki a Facebookon? :)))))))))))))))))))))))))

  44. Szikla Szilárd

   OV gyűlöli a diákokat, tanárokat. Legszívesebben örökre bezáratná az iskolákat. Megint elvette a fiatalságtól a tavaszt, a közösségi élményt, a szorgalmi időszakot. Aljas disznó!!! 🔪

  45. Gazdaság Világ

   KÉRLEK SEGÍTSETEK, MINDENKINEK OLVASNIA KELL, ÁLMOS KIRÁLY TV BOSSCHE LEVELE 2021 MÁJUS 04. HIRES OLTÁS SPECIALISTA KÉTSÉGBEESETT LEVELE A WHO- NAK, MINDENKI VESZÉLYBEN LESZ, EZ MÁR NEM JÁTÉK, FELL KELL VÉGRE NÖNI A FELADATHOZ, AZONNAL LE KELL ÁLLÍTANI AZ OLTÁSOKAT, A JÓZAN ÉSZ IS AZT DIKTÁLJA, MEG KELL VÁRNI AIZ OLTÁS MELLÉK HATÁSOKAT, TÉNYLEG AZ OLTOTTAK FERTÖZNEK EZ GYAKORLATI TAPASZTALAT!!!!!!!!!!!!!!

  46. Punkt Brenn

   Te nepbutito, félrevezető , pontosabban a oltasdiktaturaban valakivé lett" hölgy " Hagyd abba! Az mint a gyogyszeripar képviselője, nem vagy te egy kissé érintett.

  47. anna békefiné szarvas

   Akkor most kimondta a lényeget. Az oltottak mutációkat hoznak létre, és terjesztik. Ergó, ők okoznak új, és új járványt. Akkor mi az istennek nyom a kezébe oltás útlevelet, és engedi hogy széthordja? Mindenki más más mutánst kreál, ha keverednek, isten tudja mi sül ki belőle. Vagy pont ez a cél? Ezekszerint az oltott, veszélyezteti a nem oltottat. Mindenki gondoljon a gyermekekre, a saját családjára ezzel kapcsolatban.

  48. P. Thomas

   A valószínűségét a megbetegedésnek csökkentjük. De mennyivel? Már a jelenlegi adatokból lehetne kreálni hihető érthető ábrákat, de valahogy ez senkinek sem sikerül. Arról nem szólnak hogy más esetekben a valószínűségeket pedig növeljük, pl. mutáció, oltási mellékhatások. És tessék hivatalosan is most kimondták hogy a vakcináltakban fejlődnek ki a mutációk, amelyek már sokkal ellenállóbbak és a vakcinák "védelmét" kikerülők lesznek.

  49. blinkerboy

   Annyi baromságot hord össze hogy levegőt is alig kap es dadog hebeg habog össze vissza 😆😆😆😆😆 idióta 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

  50. János Böröcz

   Van itt baj bőven! Ez a hölgy katasztrófa! Mondott is valamit meg nem is! Maradt volna csendben inkább! Győzködik az embereket mindenáron. A kérdésekre válasz nincs csak a bevett szokásos ijesztegetés és értelmetlen intézkedések erőltetése! Abba kellene már ezt hagyni!

   1. Géza Szabó

    Ez az a néni, aki nem oltatja be magát! Fél a vakcinától!

   2. karácsonyi krampusz

    ...csak úgy alsóhangon megsúgom...NEM fogják!

  51. HumorVilág

   nekem is van egy mutáns a két golyom közt . Hagyuk már ....

   1. MRZsiir

    Hat arra en nem lennek tul buszke :D

  52. Mihaly Mezei

   Immunológus: hordjunk maszkot Műsorvezető: hordjon anyád, én nem 😁

  53. PLAJBASZBLOG

   "... mint az influenzánál... én úgy gondolom, hogy itt lesznek (a vakcinák - Plajbászblog) néhány hónapon belül." (Lisziewicz Julianna) Én meg úgy gondolom, hogy most tetszett kimondani végre - mintegy összehasonlításként is -, hogy nem súlyosabb egy hevesebb évenkénti influenzajárványnál. Ha itt lesz, akkor itt lesz... méghozzá késő őszre. Az tutibiztos! Addigra vége az EB-nek. Azt is gondolom, hogy egyenlőségjelet tett a koronavírus vakcinák és az influenza vírus vakcinák között. Köszönjük Kedves Julianna! Hálásak vagyunk! De tényleg! Így még senki nem szólta el magát. :)

   1. karácsonyi krampusz

    @Norbert Sándorson IGEN ! valóban így van ahogy írni tettszett! Tiszteletben kell tartani,ahogy a vallási hovatartozásokat is! nagyon sokfélék vagyunk és bizony ebben nehéz dönteni!... Nagyon jól fogalmazott,de ezeket a dolgokat is mások döntik el és nem mi! Ez van,ezt kell ha nem is, szeretni,de valahogy elfogadni! Köszönöm válaszát tisztelt Norbert! Áldás Békesség!

   2. Norbert Sándorson

    @karácsonyi krampusz Igazából senki nem tudhat semmit, valószínű nincs tökéletes döntés, csak egyéni. Ha valaki hisz az oltásban kapja meg. Azok akik nem hisznek benne, ott bonyolultabb a dolog. Van hozzátartozóm akinek krónikus betegsége van, de oltás ellenes. Tiszteletben kell tartani, viszont kénytelen vagyok távolságot tartani maszkban. Ha mondjuk egy háztartásban csak egy van beoltva és csatangol...az is bonyolult kérdés. Mindkét oldal tudja van ez a nyavaja és mindkét oldal tudja, hogy nem tudni pontosan mi a nyavajával oltanak. Izraelben erős ráhatás volt az oltakozással finoman mondva.

   3. karácsonyi krampusz

    @Norbert Sándorson igen! magadon van jogod! de ő nekik nincs joguk,mert akkor "nembocsánatos" bűnt követnek el! persze h. kajákba is bele lehet keverni,csak az másképp szívódik fel,az nem tömény cucc mint a katyvaszba levő,és az is qЯv@r@ nem mind1 hogy azt 1ből a véráramba tolják be!... ...de tudod mit, engem kiß@xottul nem érdekel már ki mit enged meg magának,vagy,(nekik)...én tuti hogy nem kérek belőle,akkor inkább vigyen el az a fránya covid-nak nevezett akármicsoda! Ennyi!

   4. Norbert Sándorson

    @karácsonyi krampusz csakhogy tudtam erről a stratégiáról amikor beadattam. Ha az én kezemben lenne a tű, lenne gyerekem, nem csinálnám. Magamon van jogom rizikót vállalni. Alap élelmiszerekbe is bele lehet keverni dolgokat. Itt az új szokások megszokása a cél, ami nem volt normális ma már az.

   5. Norbert Sándorson

    @PLAJBASZBLOG Tudom nem működik Magyarországon még a szakellátás sem, mert képzett orvosoknak kell azt a bonyolult feladatot ellátniuk, hogy deltaizomba oltást adjanak. Már ebbe sokan belehalnak.

  54. Róbert Németh

   Akkor még is csak a Sputnyik a legjobb. 👍

   1. Gabriel Mihaly

    A magyar lesz a legjobb. Gondolom a Mészáros cége fogja gyártani.

   2. 100 films present

    A Kínai!

  55. M JOBSTER

   X-men az oltás nélküli kivülállók 🤣🤣

   1. Dorka Héra

    Maradvány csoport. :)

   2. M JOBSTER

    @József Antal ezzel nincs is semmi gond. Mindenki maga dönt az élete egészsége felett. De ezek szerint nem. Mert rá van erőltetve a társadalomra ez a vakcina. Vannak akik be se adathatják azok se mehetnek be sehova kártya nélkül ugyebár. Ez a törvény hülye úgy ahogy van csak egy nagy negatív diszkriminativ társadalmat hoz létre már aki hadja hogy a gondolkodását befolyásolja. Nekem mindegy ki adatja be ki nem én nem. Nem nézem le aki beadatta fél ennyi de ezt elvárom vissza fele is hogy ne lekezelő módon bánjon velem. Meg mos őszintén. Te elhiszed hogy csak a mozikba, múzeumokba, étermekbe van vírus a munkahelyeken meg nincs na nee jó. Orbán hülye ennyi nincsmit szépiteni diktatúra van kialakulóba. A kérdés hogy hadjuk vagy nem.

   3. József Antal

    Ők a felelőtlen, önmagukra veszélyes emberek. Másokra nézve nem veszélyesek mert egy oltatlan hiába fertőz meg egy oltottat nem történik semmi. Viszont amikor egy oltott fertőzi meg az oltatlant akkor az összes következményét az oltatlan személy viseli. Fordítva mint maszk esetében ahol aki maszkot visel a többieket védi de saját magát nem.

  56. Just Me

   Ez a "virus" nem elo...ugye? Megmondana valaki, hogy hogy MUTALHAT AZ AMI NEM ELO??? Volt valamelyikuknek Trabantja ami mutalt Mercedeszre, vagy egy bringara? Mikor mutalt utoljara a szekjuk (vagy a szekletuk) amiben ulnek egy fotelra? Onok TULTESZNEK A HOFIN, HOGY MENNYIRE NEVETSEGESEK! KOSSZ HOGY MEGADTAK A REGGELI NEVETESEMET! MAGUK NEM HULYEK, HANEM OLCSO KOMEDIASOK A VASAROKBAN. MINDEN KOMEDIASON AZ EMBEREK NEVETNEK ES ROHOGNEK. MEGEGYSZER, KOSSZ A NEVETESERT! Maguk mikor virusrol dumalnak "reszecskekrol" dumalnak ugye? Amikor onok "reszecskekrol" dumalnak/pofaznak, onok a kvantum mechanika "legterebe" tettek a virust amirol pofaznak/dumalnak, ezert a kvantum mechanika torvenyei ervenyesek azokra a reszecskekre. Logikus nem? Onok annyira hihetetlen nagy BARMOK, hogy azt hiszik hogy a "reszecskek" amiket onok virusnak hivnak, engedelmeskedni fognak a maguk altal KITALALT gagya "torvenyeiknek"? Hany evet kellet iskolaba jarnatok hogy ennyire nagy BARMOK legyetek? Nem tudjak onok, hogy a maszkok CSAK AKKOR HATEKONYAK HA STERIL HELYEN HASZNALJAK OKET??? Megmondanak hogy MELYIK piac, vagy MELYIK aruhaz, elelmiszer bolt STERIL? MIERT NEM BESZEL ERROL A CICI NENI, A SZERETO NAGYMAMI ABRAJA? SHE IS LYING LIKE A DOG! Elorejelzo programozas PELDA, sok evvel ezelottrol! NAGYON HATASOS AGYMOSAS. Ami ELOSSZOR tortenik hugets.info/show/zWh-ndWu0nxiy5g/vide.html Ami UTANNA tortenik hugets.info/show/15aSnr-onoB2tqQ/vide.html Nem tudjak azt a mondast hogy "Sok lud disznot gyoz"? Azt gondoljak hogy az 1 szazalekuk legyozi a 99 szazalekot?

   1. Just Me

    @Ladislav Válent EZ A VIRUS AMIROL POFAZNAK NINCS, NEM LETEZIK, MERT A VIRUSOK TERMESZETESEK! EZ, AMIT VIRUSNAK NEVEZNEK, PATENT (SZABADALOM) VAN RAJTA! CSAKIS AZT LEHET SZABADALMAZNI, AMI NEM TERMESZETES! EZ, AMIT VIRUSNAK NEVEZNEK, MESTERSEGESEN VOLT KESZITVE. MIVEL "RESZECSKEKROL" VAN SZO (EZT ELISMERTEK, MIKOR A VIRUSROL DUMALNAK), EZERT A KVANTUM MECHANIKA TORVENYEI ERVENYESEK, NEM A BIOLOGIAI TORVENYEK AMIKET NYOMNAK AZ EMBEREK AGYABA! AZZAL FELEMLITIK AZ EMBEREKET HOGY EZ A "VIRUS" MUTAL ES HOGY MINDEN MUTALAS UTAN BONYOLULTABB ES BONYOLULTABB A FELEPITESE. EZ ELEVE KIDOBJA AZ ABLAKON A TERMODINAMIKA TORVENYET HOGY MINDEN LEJAR, MINDENNEK KEVESEBB ES KEVESEBB ENERGIAJA VAN AHOGY AZ IDO TELIK. EGYSZERUEN MONDVA, EZEK MIND HAZUG DISZNOK ES ABBAN A HITBEN VANNAK HOGY MINDENKI HULYE! MI A VEGSO CELJUK? HABORURA KESZITIK AZ EMBERISEGET ISTEN ELLEN, EZERT AKARJAK MEGMODOSITANI AZ EMBERI LENYT A VAKSZINAJUK ALTAL, HOGY AZOK AKIK VAKCINALTAK, ISTEN ELLEN HARCOLJANAK. EGY ISZONYU NAGY TERMESZETFELETTI HADSEREG VAN FORMALODVA A FOLDON KIVUL ES RAADASUL EGY HARMADA AZ EGI LENYEKNEK EGGYESULNI FOG AZOKKAL AZ EMBEREKKEL AKIKNEK A TESTE MEG FOG VALTOZNI A VAKSZINA MIATT. TUDOM HOGY EZ VALOSZINUTLENNEK, TELJESEN HIHETETLENNEK, SCIFINEK HANGZIK DE FIGYELJEK MEG HOGY MI FOG TORTENNI. AZ A LEGNAGYOBB ERDEKUK HOGY MINEL TOBB EMBERT BESZURJANAK, HOGY NAGYOBB LEGYEN A HADSEREGUK.

   2. Ladislav Válent

    Nem tudjak,hogy a virus infohordozo --_???????azt hiszik,itt mdenki hulye

  57. szbela1

   Össze-vissza hablatyolnak.

  58. Pdf jdb

   Tegnap jelentette be Dánia hogy nem oltanak tovább az AstraZeneca-val, ideje lenne követni a példájukat.

   1. Pdf jdb

    @Ferenc Kovács Tegnap kapott két magyar nő trombózist miután beadták nekik. Nézz már utána!

   2. Ferenc Kovács

    Minek ? semmi baj nin cs az AZ-vel... Tudós vagy ?

   3. ház Életerő-

    @Zoltán Lakos biznisz az egész! Kész átverés!

   4. József Antal

    Inkább Dánia kövesse Magyarország példáját! A legtöbb embert beoltotta az unión belül és világszinten is dobogós.

   5. Zoltán Lakos

    De hát az Unió megvizsgálta és jóváhagyta! Akkor most mi van? Nem jó amit jóváhagyott?

  59. tamas utter

   persze hogy lehet prognosztizálni a zárás idejét...aug 28 körül majd felbukkan, szeptember elején újra zárunk, és jön az őszi derby...figyeljétek csak meg!! hülyére vagyunk véve!! de bár tévednék...!

   1. Éva Erzsébet Beke

    Augusztus közepén nyitás, hogy legyen idő készülődni a nemzeti ünnepre de főleg a tűzijátékra :(

   2. Gleam

    @Gabriel Mihaly Bár lehetne tudni a teljes igazságot, de azt hiszem azt a legnehezebb. És az is baj, hogy nem lehet mindenki számára megfelelően cselekedni sem. Hát a ötszáz milliót már jóval meghaladtuk. Eléggé lehangoló ez az egész.

   3. Gabriel Mihaly

    @Gleam Így sehol nincs vége. Az immunrendszer magától kialakítja a védelmet, ennyi idő alatt pedig már mindenki túlesett a víruson. Nem akarok összeesküvést gyártani, de ami furcsa az furcsa. Rá akarnak a lakosságra kényszeríteni teszteletlen oltásokat, miközben az emberek túlnyomó többségének a járvány egy éves tombolása után, kutya baja. De lehetne sorolni. Tisztán látszik hogy addig fognak ezzel a hullámokkal játszani, amíg az országokat teljesen adósság csapdába nem hajtják, az emberek nem kapnak megfelelő egészségügyi ellátást az üres de lezárt kórházak miatt, nő a stressz a kilátástalanság, egyre csökken a gyermekvállalási kedv...... addig csináljàk amíg a lakosság létszáma egy elvárható szintre nem csökken. De hiszen mindennap ezt halljuk, túlnépesedés, klímaváltozás. Évtizedekig ez fog menni ha vakon a hagyjuk.

   4. Gleam

    @Gabriel Mihaly Nem csak az oltottakban, hanem ahol sok ember nincs oltva, ezért gyorsan terjed. Én így hallottam. De az valóban nem egy jó hír, hogy megtanulhatja a vírus kikerülni az oltások hatását. Akkor hol a vége ennek az egésznek?

   5. Gabriel Mihaly

    @Zoltán Lakos A mutáns az oltottakban alakul ki. A természetes immunizáció a legjobb.

  60. -Ryan Moon

   A feleségem és az orvosok is Pfizer vakcinával lettek oltva (ausztriàban). 3 hete nézték a védettségüket, kb 2 hónappal a második oltás után. 50-töl van védettség, de 1700 fölött volt mindenkinek. És véd az eddigi mutációkkal szemben is

   1. Gabriel Mihaly

    Azt honnan tudod hogy véd a mutációk ellen is? Azt sem tudják hogy pontosan hány és milyen mutáció van.

   2. Palkó Pityi

    És vajon meddig?

  61. Arpad Zonga

   Mindegyik hatásos, csak egyik sem véd meg a fertőzéstől, valamint a terjedést sem akadályozza meg és akkor még hol vannak a mutánsok. Mielőtt valaki jönne azzal hogy csak a kórházba kerüléstől és a haláltól véd meg, annak előre is üzenem, hogy akkor ezek tulajdonképpen nem is oltások hanem pusztán oltásnak hazudott kísérleti terápiás módszerek amit egészséges emberekre akarnak kényszeríteni korlátozásokkal és szabadságot ígérő oltási igazolásokkal megelőzés céljából, hisz az oltásoknak pont az lenne a szerepük hogy megakadályozzák vagy legalább csökkentsék a transzmissziót, de mint tudjuk ezen szerek egyike sem képes erre.

   1. Arpad Zonga

    ​@Attila Danó Igen az influenza oltás puszta szemfényvesztés nem működik, 1933 óta képtelenek rá egy hatékony védőoltást készíteni, mert folyamatosan változik, lásd A és B típusú influenza és annak számos variánsa. A tényleges védőoltásokkal nincs baj, csak az a helyzet, hogy ezek nem azok.

   2. Attila Danó

    Ezek szerint az influenza elleni oltás sem véd a fertőzéstől és attól átadjuk (miért lenne más a mechanizmusa) viszont elkerüljük azt ledöntösn a lábunkról az influenza. Viszont pont ott a veszély aki az influenzát lábon kihordja enyhe tünettel az bemegy dolgozni csak egy kis megfázás jelszóval, szépen végigfertőzi a killégákat, aki oltott az nyilván átvészeli vagy az immunrendszere megvédi de akit nem azt ledönti 2-3 hétre vagy rosszabb esetbe kórházba kerül... No most akkor jó vagy nem jó dolog a védőoltás??? Mindenestre lehet nem mindegy 1 hétig 38-40 fokos lázzal fekszik valaki az influenza miatt vagy enyhe tünetekkel láz nélkül otthonmaradva kipiheni az influenzát.

  62. Ágnes Sitkei

   megint a félelemkeltés! féljen ő!!!

  63. zoli v

   Mekkora blődség ezzel sza()értővel és bugris riporterrel. Jó nagy átverés ez a kamujárvány, a harmadik hullámot okozó káros vakcinákkal.

  64. Rechnodru Kursc

   Sárga csillagot kell hordani a kovidot tünet nélkül túlélő embereknek! Sárga Dávid 🌟 és vörös fejfedőt! Vagy koncentráljunk táborokban?

   1. Gabriel Mihaly

    @Rechnodru Kursc De érthető, MÉDIA.

   2. Rechnodru Kursc

    @Gabriel Mihaly szomorú ez, de nem érthető miért veti alá annyi sok ember ennek az agyrémnek.... A szabad akarat Szent! Még az égiek sem avatkoznak bele. Ez egy fő törvény, mint az is, hogy a másiknak NE ÁRTS!

   3. Gabriel Mihaly

    Így van. Szervezzük meg és hordjon mindenki sárga csillagot aki nincs beoltva.

  65. Menyét Alvo

   Mindenki oltakozzon,bár nem sokat ér, jönnek a mutáns vírusok,mind meghalunk,de jobb ha oltakozva halunk meg,maszkban. hú ez nagyon szép beszéd volt.

   1. karácsonyi krampusz

    nesze nektek, emberiség! YESS !

  66. Violetta kocsmár

   Ahhoz elgyengüljön ez a vìrus vagy bármelyik ,kézmosásra, távolságtartásra, nyugodt nyitásra lenne szükség és kurvára nem egy olyan vakcinára ami kizárólag a vírus okozta bakteriális tüdőgyulladást próbálja fékezni több kebesebb sikerrel...az oltottak termelik ki a mutánsokat, ez ìgy van...vírussal fertőzött embereket tömegével beoltani óriási bűn!!! A vìrus nem tűnik el a vakcinázástól , hanem erősödni fog...szomorú, hogy hiába pofáztuk ezt eddig az embereknek a magyar nyomorult bevette hogy vìrust fogja megölni a vakcina...hát átbasztak titeket a vakcinával...jó lehet a tüdőgyulladást meguszod, de bakker mennyi gyógyult covidos van...anyukám is 5 nap alatt gyógyult 63 évesen.. ezt a nátha vìrust simán legyőzi az immunrendszer mondjuk akinek ráoltottak már nem biztos amúgy...de vìrust semmi sem öl meg...viszont kibaszott könnyen elkerülhető: szappan, fertőtlenìtő és egymasra figyelő viselkedés ennyi kellene, dehát a balga nyomorult megvezetett magyar az megy aztán tömegben oltakozik...mert tudása nulla...egyenlő egy birkával...sajnossss😥😥😥😥

   1. Réka Szabó

    @Palkó Pityi Igen, főleg annyi pálinka után... 🤣🤣

   2. Palkó Pityi

    @Réka Szabó Disznótoron arra kell nagyon figyelni, hogy legyen rajtad sapka. Mert akin nincs sapka, azt szúrják. ;)

   3. Réka Szabó

    @Palkó Pityi Ki mondta, hogy mocsokban éltél?? Én nem mondtam. A kerti budit nyílván nem lehet fertőtleníteni, azt meg sem kisérelném. Ritka az a férfi aki tudja a háztartàst teljesen egyedül vezetni, erre céloztam. Ha te ilyen vagy az szuper, ha főzöl az még jobb. Van egy minimális higiénia amit nem árt betartani, ezt akartam mondani. Amúgy nekem nem kell elmondani, hogy milyen a vidéki élet, 25 évig ebben voltam, disznóvágás, stb.. Ott is voltak szabályok, hogy mire kell figyelni, hogy ne fosassa meg az ember a baràtait, családját a disznótorossal.🤣🤣

   4. Palkó Pityi

    @Réka Szabó Azt megnéztem volna, mikor a kerti budiban minden nap többször letörlöd a wc ülőkét. De te az állandó fertőtlenítésről beszéltél, ami nem ugyanaz, mint a takarítás normális esetben. Mi sem éltünk mocsokban gyerek koromban, de azért nem volt divat ez a nagy fertőtlenítés mizéria. Azt meg honnan veszed, hogy a férfiak nem adnak a tisztaságra? Igaz, nem visszük túlzásba, mint egyes tisztaságmániás nők. Én például évek óta főzök rendszeresen, mégsem volt eddig senki szalmonellás a családban.

   5. Réka Szabó

    @Palkó Pityi Falun nőttem fel a nyolcvanas-kilencvenes években, ez volt nálunk is. Mi is fürödtünk a szabadban, pocsolyában, tóban, árokban játszottunk. Viszont az más, hogy esetleg mosatlanul megeszel egy gyümölcsöt, vagy nem takarítod ki a klotyót. Sajnos a sok vegyszer meg permet miatt már nem olyan biztonságos mosatlan gyümölcsöt enni mint 30 évvel ezelőtt. Attól függetlenül, hogy nem voltam "domesztoszgyerek" anyukàm ugyanúgy kitakarította a konyhát, wc-t stb.. Biztos vagyok benne, hogy anyukad is takarított csak te nem láttad, nem voltál befogva segíteni mert férfi vagy.

  67. Béla Török

   Úgy látszik nem ártana ezekbe a (néha félre) tájékoztató műsorokba egyszerre behívni több szakértőt is, akik közül, ha valamelyikük zöldségeket beszél vagy félrevezet, rögtön ki is javítaná, helyesbítené az elhangzott információkat az ebben jártas kolléga. Elsőként mindjárt egy matematikai-statisztikai tudásút. A vakcinák hatásosságát mutatni szándékozó táblázat ugyanis rendkívül félrevezető, mivel kiragadott adatokat tartalmaz, aminek a háttere nélkül semmiféle helyes következtetés nem vonható le. Csak mondok egy példát, ha azt mondja valaki, hogy nem vagyok alkoholista, mivel csak 1 féldeci pálinkát szoktam inni mindig, akkor az illető mondhat igazat is, vagy hazudhat is, mert nem mindegy, hogy órénként issza azt a felest, vagy havonta egyszer. :) Az is érdekes, hogy ne vizsgálgassuk az antitestet, mert minek is kell azt tudni, pl. azért mert ha semmit se tudunk, az biztos jobb, mint ha tudunk valamit. :) Ha csinálnának legalább annyi pénzből állapot felmérést, a fertőzésen átesetteket vizsgálva, arányukat az össz lakossághoz képest, akkor lehetne tudni azt is, hogy egyáltalán kell e oltás, lehet e nyitni, meg hasonlók. Maga ez a beteg visszaesés is, ami most zajlik lehetséges azért van, mert már szinte az egész lakosság átesett a dolgon, aki legalábbsi elég sokat érintkezik általában is, így egyrészt nem is az oltás hat még, mert annak amúgy is sok idő kell, nem logikus eleve. Az Indiai mutáns meg ideér pár hét és zárhatnak is befele megint, mivel arra nem lesz hatása a vakcináknak sem, az is lehetséges, az idő persze eldönti, de a politikai pártok cukisági-kedveltségi felmérései helyett inkább ilyesmi értelmes felméréseket kellene végezni többek közt.

  68. Roland Bogdán

   Mostmár aztán elég! Meddig megy ez a COVID műsor? Eddig oltani oltani mert az jó, most meg teljesen hasztalan mert itt vannak a mutánsok és az oltás mellékhatásai.Akkor mi a megoldás,ősszel megint itthon ülünk?

   1. karácsonyi krampusz

    ...hogy mi a megoldás??? kussolni,és copni a bré-t Stimmt? BRUHHAHHAH ! Hallelujah!

   2. Roland Bogdán

    @Gonzo sajnos az a baj, hogy mindig csak tűrni és megszokni! Komolyan tényleg ez a jövő? De azért volt pár szép év!!! 😅

   3. Gonzo

    szokj hozzá ez az új világrend.

  69. Tibor Oravecz

   "Ettol fuggetlenul a maszkot neeemmm szabad meg letenni kerem szepen." 1) mondod ezt maszk nelkul egy (feltehetoen) zart studioban 2) anyad

   1. Tibor Oravecz

    Az a grafikon meg maga a csucs! Valo igaz, hogy a 0.7 az pont 7x annyi, mint a 0.1, de talan egy fokkal kevesbe lenne hatasvadasz, ha a skala 100-ig terjedne. Az valoban azt mutatna, hogy oltas utan mennyire ritka a fertozodes. Igy csak a 2)-es pontot tudom ismetelni: anyad!

  70. Károly Majláth

   Hát most adtak a szarnak egy pofont!😁be van nyomva mind a kettő😎

  71. Ernő Toldi

   Szop le a maszkot

  72. Kristo Istvan

   Ez a bohóc 🤡 nő megint itt van, röhej 😂😂😆

  73. Olivér Kiss

   A Rottschield család dönti el hogy meddig fog ez tartani. Orbán és a többi diktátor ehez nagyon kisember. De ha Orbán kisember ebben az egészben akkor az átlagember micsoda?

   1. Edit Huszka

    @szaboketto TÉVEDSZ.! MI A NÉP VAGYUNK A MINDEN, ÉS A HATALOM.! ŐK A SEMMIK.! EGYSZERŰEN AGYONLŐNI KELL ŐKET, A NÉPELLENSÉGEKET, ÉS HAZAÁRULÓ FASISZTA OLTÁS TÖMEGGYILKOS TETVEKET, ÉS NEM PEDIG ELOLTÁSRA MENNI. HABÁR FELÜL A GÁLYA, ÉS ALUL A VÍZNEK ÁRJA, AZÉRT A VÍZ AZ ÚR.!!! EZ EL FOG JÖNNI.!!!!!

   2. szaboketto

    Semmik vagyunk. És amikor erre az ember rájön, onnantól kezdve a politika kifejezetten szórakoztatóvá válik :D Nekem ez kb. 1 éve megvolt, azóta csak 1-2 dolog van, ami igazán érdekel (köznyilvánosság és hamis narratívák leleplezése akármelyik oldalon), a többi nekem zaj.

  74. محمد المحيسن

   CSAK NEM TORNACIPOBE VAGY MENJEL LONDONBA A CEHEK UTCAJABA ES CSINALJAL CIPOT DRAMA GYEREKEK EZT KI VETTE FEL

  75. Dodó Kukucs

   Beadtad már az oltást magadnak cicababa? Mert te voltál, aki kézzel lábbal tiltakozott ellenne, ugyanitt! A maszk miatt halnak meg,,, minket nem kell megvédeni, pont ez a baj! Nem félünk, terjesztünk!

  76. Kiss Istvan

   A néni már be van oltva?? Kb. Fél éve még hebegett habogott, hogy oltatná-e magát!!

   1. Gabriel Mihaly

    Ez így van. Láttam én is. Feltették neki a kérdést hogy be oltatná-e magát, azt a hebegés-habogást látni kell...

   2. karácsonyi krampusz

    ...oltanám én asszem! mmm.

  77. bixi84

   Ez a táblázat akkor érne valamit ha látnánk mennyi embert oltottak velük. Így elég félre vezető.

   1. Gógle Basszamega

    @Zsolt Erdődi Nem tudom milyen mondatokról beszélsz, de az egész biztos, hogy faszságot írtál. Gulyás Gergely is százalékokról beszélt.

   2. Zsolt Erdődi

    @Gógle Basszamega érdemes lenne a mondatokat a magyar nyelvtan szabályai szerint értelmezni.

   3. Gógle Basszamega

    @Zsolt Erdődi Ha már fikázzátok a kormányzati számokat, akkor legalább lennétek tisztában azzal, hogy mi a baj a kormányzati számokkal. Persze ezt hiába magyarázom olyanoknak, akik még a középiskolás felvételi statisztikafeladatát se tudják megoldani.

   4. Zsolt Erdődi

    Azért a % érték reprezentatív, míg a kormányzati kommunikáció elsősorban db számokat mutat.

   5. Gógle Basszamega

    Ez még csak a kisebbik baj. Számomra az se derült ki, hogy a 0,3 százalék beteg mit jelent. Az összes beoltottnak 0,3 százaléka beteg, vagy a megfertőződött beoltottak 0,3 százaléka lett beteg?

  78. laszloskull

   Full részeg az ember, akadozik a nyelve😅

   1. karácsonyi krampusz

    ...az is meglehet hogy egy DI GI TÁ LI SS droid!...1szuperintelligens lény, a kékvérűek szuperalkotása... bravo NASA erre még nem gondoltál???

  79. planket reloaad

   A halálmadár "szakemberek" máris pánikban vannak a képernyőfüggőségük kielégítetlensége miatt. Nehogymá' a rohadt fiatalok jól érezzék magukat, maradjanak otthon, nézzék a Gyüli tévét, szüljenek gyereket és olvassák a Bibliát!

  80. Nagy Zoltán

   Életünk végéig rettegésben akarnak tartani. 👎😱

   1. karácsonyi krampusz

    YESS ! YESS ! YESS ! BINGO !

   2. Gonzo

    pedig egyszerű a képlet: ne rettegj.

  81. Gonzo

   valahol felsírt egy beoltott.

   1. Edit Kiss

    Nem sir, hanem zokog 😋

  82. Andor Koppán

   Lehet hogy nemsokára mindenki pöszén fog nézni amikor rájön ,hogy megint kezdődik elölről a mutatvány..... Meg is érdemelte az emberiség

   1. karácsonyi krampusz

    YESS ! MAX megérdemelte! Thank!

   2. Vakond Simple

    ...mondta a pszichopata aki Istennek képzelte magát...

  83. Péter Nagy

   Floridában már rájöttek, hogy ez az egész KAMU! Minden ilyen intézkedés többet árt, mint használ! Ébresztő!

   1. karácsonyi krampusz

    @Péter Nagy no...akkor 1 a tartozkodási helyünk! Üdvözöllek szomszéd! Good Morning!

   2. Péter Nagy

    @Janos Cs. Itt vagyok Los Angelesben...

   3. Peter Balazs

    🤣🤣🤣🤣

   4. Janos Cs.

    Kaliforniaban mar rajöttek,hogy floridaban tevednek!Ebresztö!

  84. amigo cuate

   csak azt nem tudom majd a forro nyar alatt hogy fogjuk viselni a maszkocskát a nagy melegben ez is rontja majd a tüdőt ezt a virust direkt csináltak fegyver a nemzet ellen

   1. karácsonyi krampusz

    Jó reggelt! Szép napot! Szép való világot! BRUHHAHHA !

   2. amigo cuate

    @Ágnes Sitkei elég baj az egesegtelen

   3. Ágnes Sitkei

    tavaly nyáron napi 16 órában dolgoztam benne 35 fokokban..hát nem volt kellemes!

  85. Pál Régeni

   Szoval sikerult egy abrat legyartani, ahol szethuzzak a nehany tizedszazalekos kulonbsegeket teljesen ertelmetlenul, es rairjak a megis megbetegedettek es meghaltak szamat abrazolo ertekekre, hogy vakcinahatekonysag merteke. Bravo, es a "szakertonek" is.

   1. Gergely Harsányi

    Egyetértek! Ez a táblázat legalább annyira informatív mint a kormány által pár hete közzétett. Nem derül ki mikor végezték a mintavételt, nem derül ki milyen életkorúak haltak meg, nem derül ki melyik oltásból hány ember részesült. Arról nem is beszélve, hogy a százalék számításnál sokkal hatásosabb lenne pl esélyhányados számítása. Azt hogy kellene még maszkot hordani, meg hogy a vírus mutálódik azt "kiválóan" le lehet olvasni róla...

  86. John B.

   A járvány addig tart, amíg a világgazdaság úgy kívánja. És mikor, le megy ez is, akkor meg jönnek a nagy áremelések és az adónövelések. Hisz mindez rengeteg kiadással járt a politikusoknak. S majd lehet dolgozni éjjel - nappal, hogy jobb legyen.

   1. Gábor L

    a világ eladósodottságát csak a "biológiai kamattal", a gyerekszületésekkel lehet ledolgozni, mert a nyugati világ elöregedett. a döntéshozók új baby boomot akarnak beindítani.

   2. karácsonyi krampusz

    "le megy ez is" bár csak így lenne,barátom!... ...de sajnos nem így lesz az! majd lesz itt még döbidöbi! eztán jön még a feketeleves! BINGO ! sorry!

   3. Andor Haragos

    pontossan, majd valahol "nyomtatnak pénzt" amit ködcsönadnak nekünk és le is van nyúlva újra a munkánk eredménye hosszú évtizedekre.. A "mi" az egész Eu-ra értendö... .. MInden ország adósságban úszik.. az USA is.. az ottani emberek vérét is szívják...

  87. Adam Vigh

   Nem kell aggódni fidesz szakértő bizottság nemsokára bejelenti hogy keleti vakcinák védenek indiai mutáns ellen is. Professzor Gulyás Gergely vagy Szijjártó fogja megmondani elvégre ők szakemberek a témában.

  88. Attila Bakonyi

   Nem kell félni a mutánsoktól. A dunakeszi mutáns se okozott nagy gondot Kambodzsában.

  89. terített betli

   Nagyon nem is hisszük hugets.info/show/u5qggafX1pypp4I/vide.html

  90. M Kiss

   Aha....tehát az oltottak "gyártják" a mutáns vírusokat,ami másokat még jobban megbetegít.....így aztán tényleg sosem lesz vége!!!🗣️🤧🤒☠️☠️☠️⚰️⚰️⚰️

   1. karácsonyi krampusz

    YESS ! YESS ! YESS ! BINGO !

   2. karácsonyi krampusz

    @S J Jó reggelt bébi! HAHAHA ! OPPSZ !

   3. S J

    Ezért kell az oltás hogy legyen a sok mutáns . Tiszta őrület az egész ezzel az oltassal. Azt se tudják mit mondjanak mit hazudjanak. Előre tudják mikor jön a hullám 😂

   4. Palkó Pityi

    Eddig nem is volt gyakorlat, hogy járványok idején oltottak volna. Az oltásokat általában megelőzésre használják.

  91. Palkó Pityi

   Akkor döntsék már el, hogy véd a fertőzéstől az oltás, vagy nem. Mert ha nem, akkor semmi értelme a védettségi bizbasznak, mivel nem védett az akinek van ilyen. Az meg, hogy az oltottakban mutálódhat a vírus, az elég ijesztő. Lehet, ezért védik tőlük a nem oltottakat?

   1. karácsonyi krampusz

    @Tamás Heller blablabla! hehehe!

   2. PLAJBASZBLOG

    @alternatív név Igeeeeeen!!!!

   3. alternatív név

    a nem oltottak védettebbek lesznek a mutánsokkal szemben

   4. Tamás Heller

    Nyílván nem fog erőteret vonni köréd az oltás, annyit csinál hogy felkészültebbé teszi ellene az immunrendszered ami jelentheti, hogy a tényleges fetrőzés esetén nyom nélkül legyőzi, ha szerencsés vagy, de azt is, hogy csak enyhébb tünetekkel/gyorsabban. Mutálódni meg mutálódik mindenkiben, csak a nem oltottakban nem hat szelekciós nyomás az új oltásra ellenállóbb fajtákra (ettől még bennü kis létre jöhet, csak kisebb az esély, hogy azt adja tovább, ha megfertőz valakit).

   5. M Kiss

    Úgy néz ki,hogy tényleg....🤔

  92. A953567876

   két megjegyzésem van Kárász úr felé: Mivan pocak! Jó mostanában az ebéd? : D Jó a cipő!

   1. A953567876

    @terített betli persze. de aki képernyőn van és ez a munkája annak figyelnie kell erre. munkaköri kötelesség.

   2. terített betli

    Hallottunk már Schorbitól a "covid elhízásról". :-(