Káoszba fulladt a pénteki oltási roham

8 E megtekintés0

  Az Egyenes Beszéd vendégei Lakner Zoltán főszerkesztő, Jelen és Pető Péter főszerkesztő, 24.hu.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: 8 napja

  Megjegyzés

  1. Robert

   Le kell valtani ezt a mocskos, hazug Orban kormanyt!!

  2. John To

   "Jóváhagyta a WHO a Sinopharm alkalmazását" Nesze neked balliberalis propaganda. Most uszott el a 22-es valasztas....:)

  3. Darth Vader

   A kormány jellegzetesen jól működik ha a lopások megszervezéséről és megvalósításáról van szó, de minden amit az emberekért tesznek az olyan hatású mint a hátrafelé elsülő nagyágyú. Egy szóval gratulálok hozzá. Az önkényuralom produkálja magát de a produkció az siralmas, és önérdekű. Persze a számlát majd a nép állja utólag. De a kötél végén a döntéshozó fog lógni.

  4. carvingski.hu

   Most mi a bánatos phaszért sírtok, függetlenék? Nyafogtok a regisztráció ellen, most láthattátok, hogy hogy megy anélkül.

   1. Atama -

    azért ment úgy mert a zsebdúcse...kihirdette H ennyi oltás van,és MA...amúgy meg ha most nem,akkor hetekig nem lesz... GG...ez nagy terv... ebből csak az jött le H az embereknek nem KELL a retkes kínai vakcina...és ezt használta ki a selejtek törpe 🤣

  5. zoltan kovacs

   Az agyhalott atv birkának halvány fingja nincs,hogy a fake "Jelen" kiknek a kapcája!

  6. alternatív név

   de ha az oltottak , nem mehetnek be egy meccsre ? akkor ki ?

   1. Ezustliliom

    @alternatív név Te az oltottakról kérdeztél, én meg arra válaszoltam.

   2. alternatív név

    @Ezustliliom akinek nincs oltása az nem védett ? az micsoda?

   3. Ezustliliom

    A védettek, amikor a második oltás után is eltelt már pár hét az immunitás kialakulása miatt.

  7. Tünde Giczey

   Volt várakozás, ez tény. DE mennyi embernek kellett hazamenni oltás nélkül? Engem ez a szám érdekelne! Anno álltunk sorba banánért órákig, és végül üres kézzel mentünk haza. Gondolom, vannak, akik emlékeznek ezekre az időkre.

  8. Raisonneur

   Látványos példája annak, hogy a sajtó mennyire meg tudja vezetni "nyugati vakcina/keleti vakcina" témájában az embereket, különösen a fiatalokat és a hétker-nyócker városlakókat. 🤣 🤩 👏

   1. zoltan kovacs

    Az internet ellenére magyar nyevre korlátozott -korlátozott birkák! Brüsszel az USA Biden parancsára Politikai és Profit érdekeket kévisel! A vén ratyi- ami 2.héttel a beiktatása után követelte Brüsszeltöl,hogy a kinát és az oroszokat meg kell büntetnI!Miért? 1- Ukrajna mert 2013-4 -ben az Obama (Biden-Mc Cain) az ukrán nácikkal = (Ukran hös ) Bandera/a háborúban náci kollaboráns és tömeg gyilkos) + Asow közösen csinálták a kormány puccsot !A horogkeresztes és "SS "(logo) ukránok az USA-ban kaptak katonai kiképzést majd urajnába uSA fegyvereket stb!2 -az orosz rasszista Navalny =németországból és Usa-ból távirányított fake propaganda U-Boot !

  9. Edda Stoltz

   11:04-nél lövések dördültek a háttérben? 😊

   1. Edda Stoltz

    @Zoltán Kiss 😀

   2. Zoltán Kiss

    Úgy bizony! Már úgy kell levadászni az oltakozni vágyókat. :)

  10. John To

   Ha az ellenzeken mulnak akkor se kigyozo sorok se vakcina nem lenne, meg mindig be lennenk zarva ugy mint nyugaton es meg mindig 300 folott lenen a halalozasi rata mivel 2 millio vakcinaval lenne kevesebb beadva. Koszonjuk a vakcinaellenes ellenzeki elvtarsak hahaarulasat. Majd 22-ben ratok is fogunk gondolni...:)

  11. John To

   "Káoszba fulladt a pénteki oltási roham" Jaj mar alig vartatok hogy ilyent lehessen irni, iagz? Mert hat az megsem jarja hogy el kell halgatni a nyugaton hoban fagyban napestig kigyozo nyugdijjasok sorat es nalunk meg nincs kaosz. Ezt kinos volt elvisleni, iagz (?) hiszen mindenki tudja hogy a fenyesseges nyugaton minden jol megy es csak itthon szar az egesz. Na vegre! Most mar ezt is meg lehetett irni. Nagyon jol eski, igaz? Szemet fergek vagytok ti mind!

  12. xaya zara

   Az én oltásomon kígyozott a sor reggel 7kor akkor votl időpontom. Kijött a katona megkérte tegye fel a kezét aki 7ra van időpontja. Konkrétan a fele brigád elkezdett sunnyogni. 7,30 8 8,30 9 és igy további időpontosok voltak. Félreállították őket és megkaptam a szurit kb 15 perc alatt.

   1. John To

    @behemoth behemoth Ha koveted a kormany munkajat akkor tudmod kene hogy a kormany oriasi erofesziteseket tesz a berek felzarkoztatasa teren. Minden evben a munkaadoknak es a munkaltatoknak kell megegyezni a beremelkedesekrol az allam ezt jarulekelengedessel segiti. Ezert van mar jo par eve ketszamjegyu beremelkedes. Ileyn merteku beremelkedes meg sosem volt eves szinten meg sosem volt. Ami a legoromtelibb az az hogy ez mukodik ugyanis a jarulekelengedes ellenere is a beszedett ado merteke novekszik ami azt jelenti hogy ez egy fentarathato folyamat es nem egy egyszeri gyurcsanyi beremeles. ez nem jelenti zat hogy minden rendben van, de azt igen is jelenti hogy jo uton haaladun a felzarkozas fele. De a neo az nagyon buta, nem erti a folyamatokat es ha valami nincs az orra ele teve akkor hajlamos azt gondolni hogy az nincs is. A nepet en egy 4-5 eves kisgyereknek tudom elkepzelni aki csak reflexek alapjan cselekszik nem tud oszefuggoen gonolkodi es csak anak el, konnyen besetal a csapdaba mert per pillanat ott most egy cukorka van es az meg szeretne kapni. (euoppai nyugdij, euorpai minimalber amibol soha nem lesz semmi, dehat kit erdekel ez)

   2. John To

    @behemoth behemoth A magyar allam nagyon rament a jovo fejleszteseire az elektromos auotokera, 2018-tol a legnagyobb beruhasasok ebben az iparagban kepzodtek. Persze hogy meg mindig sok az osszeszerelo uzem de mar a valtas megtortent ha figyeled az uj befekettesek bejelenteset akkor hamar rajossz hogy hitech cegekrol van szo akik magassan kepzett munkaertot fognak foglalkoztatni. Ha 22-ben lesz kormanyvaltas akkor a multik adojat meg fogjak emelni (amit azok ugyis ki fognak jatszani) erre meg fog torpanni a hitech cegek bearamlasa az orszagba es ujbol osszeszerelo uzemme fogunk vallni. Presze a fobiajukban fetrengok errol mit sem tudnak majd de ugy 10 ev utan azt veszik eszre hogy meg mindig ott vagyunk ahol voltunk. De kit erdekel ez az a fontos hogy a libernyak banda hatalomra keruljon. Sajnos az emberek nagyon butak, hamar felejtenek nem lajka az osszefuggeseket es nagyon irigyek, ezekre a rossz emberi tulajdonasgokra jatszik ra a baloldal mar vagy 10 eve.

   3. behemoth behemoth

    @John To Értem. Ebből hány nem szalagmunka? Azért kérdezem mert én pont ilyen területen dolgoztam még kicsit dolgozom, hogy az említett Li aksik jó eséllyel (értsd mondjuk 99%) néhány éven belül elavulttá válnak, nem írhatok konkrétumokat de ennyit igen. Mégpedig olyan szinten olcsóbb lehet hogy töredékében mérhető (mondjuk 10-20% nyersanyagár abszolút racionális, persze a biztonságtechnika elektronika hozzá hasonló de mondjuk így is az ár fele) ennyi már nemzetközi sajtóban is meglelhető, és minden probléma nélkül cserélhető az új technológiára a régi akkumulátor. Nyilván azok fogják ezeken lehúzni a hasznot akik feltalálták.

   4. John To

    @behemoth behemoth "Amíg a németek jól állnak a kiszolgálásukból mi is." Ime nehany adta: "A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) adatai szerint a 2015-2018-as években érkező beruházások ötven százaléka Németországból és az Egyesült Államokból származott. A két ország részesedése a 2019-2020-as időszakban 19 százalékra csökkent. Ezzel szemben azt látni, hogy a Dél-Koreából, Kínából és Japánból érkező tőkebefektetések 2015-2017-es tízszázalékos aránya 2019-2020 átlagában 55 százalékra ugrott. A konvergenciaprogramból kiolvasható: a nominális értéket tekintve az elmúlt három évben a HIPA közreműködésével bevonzott 12,1 milliárd eurós beruházásból a három, említett keleti ország 5,6 milliárd eurós részt hasított ki. Ebben az időszakban Németországból és Amerikából 3,7 milliárd eurós befektetés érkezett Magyarországra. A hangsúlyváltozások nem jelentik azt, hogy Magyarország lekerült a nyugati befektetők térképéről. A tavalyi számok azt mutatják, hogy húsz projekttel így is Németország valósítja meg a legtöbb beruházást, az Egyesült Államok pedig vezeti a munkahelyteremtési listát. Azonban az elmúlt években a Távol-Keletről jövő fejlesztésekkel diverzifikáltabbá vált a befektetői kör, és erősödtek hazánk gazdasági kapcsolatai a dinamikusan növekvő keleti régió­val. Az is látható, hogy a kínai, a dél-koreai és a japán fejlesztések többsége a következő évtizedeket meghatározó elektromobilitáshoz köthető. Ez kedvező pozíciókat biztosít hazánknak a járműiparban zajló technoló­giai átalakulás terén."

   5. behemoth behemoth

    @John To K+F biztosan nem jön hiszen abban dolgozom/dolgoztam. Egyetlen K+F halad most az a szoftver vonal, most abban dolgozom. Amit te csúcstechnológiának hívsz az szintén szalagmunka. Mind mind multi. Azok addig vannak itt amíg adóparadicsom nekik a hely. Ezzel megölik a helyi vállalkozásokat, vagy teszik azt mint mi megyünk külföldre ahol van nem privilegizált verseny (is mert privilegizáltak mindig vannak de a mérték nem mindegy). Egy multinak a munkavállaló jó 20-25%-al olcsóbb egy mint egy magyar vállalkozónak.

  13. Károly Gáncs

   Oltási terv !

   1. Atama -

    @John To 🤣🤣🤣🤡

   2. John To

    Jobb mit a nyugati az biztos.

  14. Lator Szimu

   Ha az ellenzék lenne kormányon akkor nem lennének kígyozó sorok mert vakcina se lenne. Még mindig ott tartanánk hogy a 70 év felettieket oltanák.

   1. Ádám Berki

    De a kígyók kígyóznának 🤣🤣

  15. M d' Ph

   A ballibsi ellenzék sorsa, hogy a családi felmenőik terhes örökségével, a 2010 óta a magyar nemzettel szemben mutatott viselkedésükkel és a járványhoz/oltásokhoz való viszonyulásukkal demokratikus körülmények között soha nem fogják kivívni a magyar nemzet döntő többségének szimpátiáját és támogatását, mert a józan magyar választók tisztában állnak vele, hogy a ballibsik bizonyítottan alkalmatlanok a magyar emberek bármely közösségének vezetésére.

   1. Hajnalka Gecsei

    Szerinted , most demokrácia van , masszkkal a fejeden?????? Még levegőt sem vehetsz szabadon!!!!!!!!

  16. Gonzo

   lassan már tőletek lesz rohamom.

  17. Tamás dhGEBrQ

   Murisak vagytok. Ne halálmadárkodjatok, ne kibickedjetek, ne spekulálgassatok, hanem hagyjátok, hogy a kormány tegye a dolgát. Segíteni nem tudtok, nem is kell, a valódi munkában nincs rátok szükség, oda igazi, tetterös emberekre van szükség. Elég, ha betartjátok a kormány rendelkezéseit, és nem mutattok rossz példát az embereknek. Pofázhattok ti napestig a fotelban hátra dölve kedélyesen kávézgatva, viccelödve, az semmit nem visz elöbbre. Gusztustalan, amikor a szájhösök az igazi hösöket kritizálgatják, ostoba okoskodásaikkal tanácsokat osztogatnak nekik. Ezzel még a gyerekek is tisztában vannak. Elképesztö az a demagógia, félrevezetés, heccelés amit itt a boszorkány-konyhátokban kotyvasztotok. Az én 10 éves fiam okosabban, érettebben áll hozzá a témához, pedig ti az ország szellemi krémjének tartjátok magatokat. Bruhahahhaaa....

   1. Moszkva Tér 1989

    Remegj a CSOK-ért meg a gyerek után járó adókedvezményért Tomika. Gondolom attól parázol,hogy ha a "libernyákok" nyernek 22-ben elveszik! A 22-es választást pedig a fiatalok döntik majd el, és ők nem csípik a vezéred.

   2. Moszkva Tér 1989

    @zoltan kovacs Látod ez egy primítív hozzászólás volt.

   3. zoltan kovacs

    A magyar balkanisztán birka nyájnál nincs butább a földön !A fake propandára kiéhezettek nnyelik mint kacsa a nokdlit !!Az internet ellenér egy szánalmasan sötét buta élőlények! Ennyi primitív még a kádár kummunista rendszerben sem volt!Vagy lipotmezön elzárva vagy a gumibottal oktatták nevelték a söpredéket!

  18. amy zboro

   mindenkinek uguanez a kisviragos inge van..??meg Andrasnak is... de Egonnak es Lacknernak nem....hm....Emilia mindig nagyon csinos azert

  19. Andru Negru-Gjor

   kinyitott az ikea ?

  20. Fishing& Pets

   Jaj

  21. Emőke Anikó Póra

   Viszonyítási alap. A magyar ill. a román kormány működése. A mi kormányunk a kommunizmus felé kormányoz minket!

   1. carvingski.hu

    Nagyon buta vagy.

   2. zoltan kovacs

    Buta liba!gá-gá-gá !

   3. Zs P

    Sőt a feudalizmus felé. A jobbágyság kapcsán fel sem merülhet a szakszervezet "kavarása" (pl.). Nagyon praktikus ...

  22. Imre Bárándi

   Alkalmatlan az Orbán kormány egy ország iranyitasara. Ennyi az egész

   1. Annamária Kánya

    A Matrixban élni biztos jobb, kényelmesebb lehet....

   2. carvingski.hu

    Örülj inkább,hogy ők vannak, különben tényleg megtudnád,hogy mi az alkalmatlanság!

   3. zoltan kovacs

    lùzer Te meg az életre vagy alkalmatlan !Ennyi az egész!

  23. amy zboro

   nem kell hazudni,noha nagyon kedvelunk

   1. Atama -

    🤣

  24. amy zboro

   nem kell hazudni,noha nagyon kedvelunk

  25. amy zboro

   lackner cool

  26. Mihaly Mezei

   Bezzeg nyugaton - nincs oltás, nincs roham. 😁

  27. dji flyer

   Fradi meccs, 20e néző? 🤣😂 Nagyon benézted oktondi 🤣😂🤣😂

  28. dji flyer

   15perc károgók viadala 🤣😂🤣😂

  29. Péter Kálmán

   Mi van a Rendszergazdákkal? Ne általánosítsunk kérem szépen. Az, hogy ott az informatikusok nincsennek a toppon, nem jelenti azt, hogy mindenki így áll a munkájához. Mi történt ezzel a Lakner Zoltánnal? Eddig úgy védte a FIDESZ-t mint, ha az élete múlna rajta. Most meg kritizálja a kormányt. Mégis lehet szarból torta?

   1. carvingski.hu

    Most más a gazdája.

  30. Zoltán Kiss

   "Oltakozás Black Friday 2021." Rágondolni is rossz, hogy mi lett volna akkor, ha a Pfizer mellé még 20% kedvezményre jogosító lapostévé kuponokat is adnak...

   1. Zoltán Kiss

    @zoltan kovacs Te is ott álltál a sorban és nem jutott? Pedig én már többször felajánlottam a rászorulóknak 50 évnyi koronaoltás adagomat, ennél többet már tényleg nem tehetek az elvakult oltakozókért. Az elb....tt logisztika miatt pedig ne engem hibáztass. Legközelebb vigyél egy összecsukható széket.

   2. zoltan kovacs

    Ezek vagytok ti ,ezek !!Semmivel nem több!!

  31. A953567876

   Orbán egy tirpák és úgy is viselkedik. beleböffenti: ma lehet oltakozni a legjobb vakcinával, nyilvan be tudnak adni egy nap 100 ezret.... de az emberek is tirpák türhő paraszt módjára özönlöttek oda, nem tartották a másfél métert... ez a magyar virtus, magyarosan zajlott az egész. de erre még büszke is Orbán....! felmerül a kérdés ennyi erővel minek regisztrálni. csak oda megy az ember, és beoltják. a másik kérdés, hogy minek erőltetik a kínai szutykot (és az Astrát is) mikor az embereknek nem kell....! A kínai nem hatékony, az Astra pedig rossz hírrel rendelkezik.. hogy a rendszer lefagyott..... hát az már senkit sem lep meg.......az emberek csinálták a "terheléses támadást" vicc ennyi pénzből egy ilyen gyenge oldalt üzemeltetni. lehet találgatni ki lopta el az erre szánt pénzt, és tákolt össze egy kalap ....r weboldalt....!!

  32. M Kiss

   Lefagyott a regisztrációs rendszer?Miért nem lepődtünk meg!Ungár ma talán kapni fog igazi választ is a nemzetbiztonsági meghallgatáson...🤔

  33. Új Világrendet

   na innen látszik mennyi birka van...a nyugati vakcinák fokozottan hulladékok(az összes az) és mégis ezért szaladnak :D hajrá korona csak ezt tudom mondani...vess véget ennek a civilizált kerti wc-nek amit emberiségnek hívnak...

   1. karácsonyi krampusz

    Ezt konkrétabban is kifejtené? Vajon mi késztette önt arra hogy így vélekedik a súlyos helyzetekről? Tessék,várom a választ! De részletes legyen,mert ez így elég szűkszavúra sikeredett!

   2. M Kiss

    Csak az erôsek maradnak meg, vagy még azok sem....🤔

  34. M I

   Az EUban elsők vagyunk átoltottságban de ti alig varjatok az ilyen bakikat hogy lehessen kötekedni és fröcsögni. Nagyon rossz lehet így élni...

   1. gabi761118

    @M Kiss olyan nincs sehol, hogy ha nagyon akarunk, ne találjunk hibát.

   2. M Kiss

    Nem kellene okot adniuk a fröcsögésre, ha nincs hiba,nincs támadási felület...

  35. Jeno Laczko

   Nyunyóka nagy szervező !

  36. Zsolt Horváth

   Már Ausztriában is találtak Indiai virust,ide is be fog szakadni,ilyen nyítás mellett lesz itt szabad nyara a magyarnak😜😆😆😆 + az oltás sem ér ellene sokat sok virologus publikálta. De cirkusz kenyér kell a magyarnak ....😜

   1. John To

    @Ferenc Dufek Tudo mi lesz itt amikor jon a negyedik hullam? Magyarorszagon az atoltottsag miatt lesz par szaz beteg, nyugaton pedig ujra lesz zaras. Persze ha ez lesz akkro a fajtad a kardjaba fog dolni, mert ezzel a valosag vegleg lehhuzza a balliberalis propagndat es halalkampanyt a WC-n.

   2. Ferenc Dufek

    Majd meg látjuk ha lesz 4. Hullam akkor nem védett!

   3. zoltan kovacs

    "sok virologus publikálta" a birkáknak!

   4. John To

    Ne izgulj ved a zoltas. nyugaton az meg nem vedhet mivel nincs oltas...:)

  37. Am Ball

   🤮👎,