Öt - Az „óvatos” nyitásról, Petry Zsolt kirúgásáról és a Budapestre érkező kínai szuperegyetemről

83 E megtekintés0

  Rendhagyó politikai vitaműsor, amelyben Lampé Ágnes műsorvezetése mellett Konok Péter történész, Nyáry Krisztián író, költő, Ónody-Molnár Dóra újságíró és Hont András újságíró fejti ki véleményét a hét legfontosabb témáiról.
  IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
  LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
  FACEBOOK: atv.hu
  INSTAGRAM: atv_magyarorszag

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Gabriel Bogdán

   Konok Ùr ne tessék már félrebeszélni ,ami németországban történt a Petryvel az a demokráciellenesség legdurvább formája!!! A véleménynyilvánìtás ( ez már nem korlátozása hanem büntetése de locsogunk-frecsegünk a magyar kiválò állapotok miatt ,nem?)büntetése az diktatùra és nem más de ugye ez belefér de magyarországra a saját országukra a hazugságokat terjeszteni az igen,ám a megtörtént diktatòrikus tettet még docsőìtik is,szörnyűséges patkányok az egész balliberális kurzus!

  2. Bagoy Beby

   Konokul tartja magát ez a Péter.

  3. Bagoy Beby

   4,5

  4. Niki Sei

   Eddig is naponta ennyien haltak meg, minek a rongy a műsorvezetőnek? Zsák nem volt?

  5. komment nstmo

   Na hát ismét sikerült valami egészen nyilvánvaló dologról valami egészen elképesztő baromságot mondani, ezúttal Konok Péternek a 'magyar felsőoktatás helyett Fudan egyetem' ügyben. Nem is részletezem, aki követi az eseményeket az olvasata az üggyel kapcsolatban megjelent elemző cikkeket is. Nyilván Konok Péter is, csak éppen nem vesz róluk tudomást (miért? kurvára nem érdekes). Nem mondom hogy szomorú, mert nekem úgy tűnik hogy ennek a műsornak ez a specialitása. Legyen inkább Szomorú Péter.

  6. Sturmge

   Robiiiiiiii?

  7. Richard Herczeg

   Puzsértól minden további nélkül el lehetne köszönni. Végre nem duzzogós kisgyerek a fő narratíva.

  8. András Farkas

   Nincs Puzsér, nem nézem meg. Csáóóó....

  9. asprey dave

   Nincs itt Puzsér.... nem nézem végig :)

  10. Péter Lévai

   miért kell félremagyarázni a Petry-ügyet? Petry mondott valamit, ami szembe ment a klub "értékeivel", és ezért azonnal kirakták. Megjegyzem a focisták a legnagyobb mesterei (a politikusok után) annak, hogy beszélnek 5 percet, és nem mondanak semmit. Petrynek ez nem sikerült. Nem tudta vállalhatóan megfogalmazni a gondolatait. Hrutkát viszont feltehetőleg azért rúgták ki, mert kiállt valaki mellett. Nem mondott véleményt főleg nem olyat, ami szembe ment volna a munkáltatója által fontosnak tartott értékekkel. Ne hasonlítsuk a kettőt egymáshoz. Másképp Petrynek joga van elmondania, amit gondol, a Herthanak meg joga van nem foglalkoztatni valakit, aki nem ért egyet az általa képviselt értékekkel. Nincs ezzel gond. Állásinterjún sem mond el az ember mindent, pedig joga van hozzá... Illetve biztos ők is figyelnek arra, mit modnanak, mert nem szeretnének kikerülni a műsorból.

  11. Lasimoci

   A műsorvezetőn miért van maszk?

  12. sára kriszt

   Így lett a Power Rangersből Heti hetes 2.0:ccc

  13. judit kacsandi

   Hagyjuk már a borsodi falvakat meg hogy nem jut el az információ. Aki akarja az megtalálja a módját hogy regisztráljon vagy felvegye a kapcsolatot a háziorvosával. A baj az hogy sok a nemtörődöm ember.

  14. zenedoboz

   Nyárynak baromi jó meglátásai voltak most. A nyitásnak eladott szigorítás remek észrevétel. De szerintem a 70-80%-os átoltottság, ami a valódi nyájimmunitáshoz szükséges, az sem lesz meg egy ennyire oltás-ellenes lakosságban. És ehhez nem mer hozzányúlni egyik oldal sem igazán.

  15. Gábor Rácz

   Könyörgök tegyétek be állandóba a Nyáry - Puzsér - Czeglédi - Vona kvartettet, ez így Konokkal és Honttal nézhetetlen!!!

  16. H Geri

   Puzsér Puzsér Puzsér... már olyan szektája van, mint orbánnak meg gyurcsánynak. Káros! És sajnos a puzséristák is csak bologatni tudnak. Amit mond az szent.

  17. H Geri

   Ja véleményterror? Nem azt gondolod, amit a párt elvár, nem vagy magyar. Vélemény terror... Kínaiak idejönnek, építenek saját maguknak egy egyetemet, de mi fizessük? Ráadásul kínától még kölcsön is kapunk rá, hogy ők itt építhessenek. Mi kapunk tőlük kölcsön 300 milliárdot, hogy azt adjuk vissza nekik, majd még ugyanennyit, meg a kamatokat megint. Mindezt úgy, hogy ők idejönnek, építenek, és ráadásul saját munkásaikkal. Orbánt már másodszor veszi tök hülyére Kína. Azon meg mit csodálkozunk, hogy a kínaiak is ide jönnek kémkedni? Már az orosz kémbank itt van. Orbán nagyon játsza Európa és az európai értékek védőangyalát, közben meg a legnagyobb ellenfeleket, ellenségeket támogatja. Máshol már rég lángolna a fél ország, itt meg a nép birkán aszisztál hozzá. Magyarok! Mutassuk meg nem vagyunk birkák! Tüntessünk! Ha vki megszervezi, biza hazamegyek én is!

  18. Ferenc Gyöngyösi

   Nincs Puzsér? Becsaptatok. Ezt vártam.. erre meg tessék. Ok. Megyek oltatni magam.

  19. Nagy Péter

   Csak én érzem hogy a beszélgetőpartnerek kb elbeszélnek egymás mellett? Hont reagál minimálisan a másikra aztán ennyi, de így meg se közelíti a műsor az alapfelállást.

  20. Ákos Szabó

   Amióta elkezdődött a pandémia, azóta csak a hitegetés megy. Mindig kitűznek vmi célt amire hivatkozva korlátoznak. Amint elérjük a célt ugyanúgy marad a zárás, csak új célt tűznek ki amivel az embereket tovább hitegetik, manipulálják.

  21. Józsefné Kerepesi

   Ez megint nem az OT csak ot. Vissza az eredetit!

  22. salala182

   Már csak konok nem hagyott ki adást

  23. Egri Simon

   Most valaki pls tegye rendbe a fejemben : Puzsérékat kitették vagy csak hiányoznak?

  24. the zodiac

   No Puzsér No Party.

  25. Balázs Simó

   Senki nem írta de Ceglédi Zolit is vissza a műsorba !! : ) amúgy jó így is ne finnyázatok.

  26. Cho okii

   2,5 milliós "nyitásra": Az emberek duplagondol jelleggel reagáltak. A vezér azt mondta ez nyitás, akkor ez nyitás, amint azt mondja ez szigorítás, mindenki azonnal magáévá teszi a gondolatot, hogy ez valójában szigorítás volt. Azt gondolom sikerült kilúgozni a gondolkodásunk.

  27. Botond Elek

   Legalább FAMot mindig meghívják

  28. Norbi Filip

   Nincsen Robi? Pfff

  29. Fekete Dániel

   Pont addig néztem, amíg megláttam, hogy Robi nincs itt (megint)!

  30. Katalin Zsoldi

   Puzsér nélkül nem működik a műsor. Esetleg ha Vona és Czeglédi még itt lettek volna... Így sajnos nem olyan

  31. Rachel870327

   Nem unalmas, hogy minden műsor alá kívánságműsort tűznek a kommentelők? A témákról, nezőpontokról esetleg valami vélemény valahol, valakinél? Mindenki csak a neveket sorolja, hogy kit látna inkább szívesen. Tisztelet a kivételeknek. Kérem fejezzék már ezt be, nagyon elszomorító, óvodában érzem magam tőle.

  32. NaSa Hu

   Hagyjátok már Petryt , egy gumicsont...

  33. Csaba Toth

   Kedves Ónody-Molnár Dóra 20:27 Ön valóban megérti, hogy egy magáncég elvárhatja hogy a munkavállalói a cég politikai nézeteit magáévá tegye? Ez egy rendkívül gyalázatos és mérgező álláspont. Feltehetőleg ön nem érti a kapcsolatot a munkaadó és munkavállaló között. A munkavállaló eladja a munkaidejét a munkaadónak egy szerződés keretében. Nem a lelkét, csak a munkaidejét. Nem beszélve arról, hogy egy magán vállalat, egy tőkés cég azért jött létre, hogy profitot termeljen (most mindegy, hogy ezzel egyet értünk vagy nem, de manapságá ezért jönnek létre) Akkor meg mit keres a politikai térben. Mit jelent az, hogy egy magán vállalatnak politikai irányelvei vannak? Ez értelmezhetetlen.

  34. Ákos Seres

   WOLT KÓD: ZEW4DQ8

  35. Gandalfonzo

   "Egy magáncég elvárhatja, h egy munkaválalója tartsa magát a cég hivatalos nyilatkozatához" Gratulálok Dórika, ez az igazi demokrácia, és szabad vélemény nyílvánítás igaz? Eszemfaszom....

  36. Imre Gardó

   Egy magáncégnek jogában áll elvárni az alkalmazottaitól hogy magánemberként sem nyilatkozhat olyat ami szembemegy a cégérdekeivel . Petry ezt figyelmen kívül hagyta és emiatt simán kirúgták . Emiatt mehet bárhova panaszra mindenütt vesztes lesz mert nem tartott be egy szerződést . Ennek semmi köz a szollás szabadságnak mint ahogy a magyar orvosok sem beszélhetnek a kórházi állapotokról és nem kellene emiatt ekkora felhajtást csinálni a Petry ügyből kormánynak .

  37. Daniel Solymar

   bizony óvatosan kell nyitni nehogy kifröccsenjen a fini sörike !!!

  38. L'y Norbert

   Vona és Puzsér nélkül fabatkát nem ér ez a műsor.

  39. Petroniusone

   Nyáry Krisztián jelenléte üdítő volt, az lenne a jó ha nem Puszér Róbert helyett lenne benn!

  40. a Falu

   Lehet látni, hogy a Hont-Puzsér viták erre vezettek... Szétválasztották őket. Nem tagadom érthető, de nagy like annak az okosnak aki ezt találta ki, nem hiszem el, hogy csak ennyi jutott az eszükbe... Eszméletlen. Mint amikor egy sorozatból kiteszik a címszereplőt, majd csodálkoznak miért nem nézi a kutya se XDD VAJON?!?! :D

  41. mazeofcar111

   Puzsér nélkül ez csak fél öt!

  42. Attila Dobos

   Az eredeti felállás BL döntős, ez csak előselejtezős..

  43. Barnabás Mike

   Puzsért vissza!

  44. Ezustliliom

   Rengeteg hozzászólás követeli Puzsért vissza. Én speciel nagyon jól megvagyok nélküle is.

  45. dtihi

   A kialakult járáványhelyzetért elsősorban a magyar emberek a felelősek. A kormánynak az előírások, és a vírus komolyan vételére, csak közvetett hatása van. Az ellenzéki vezetők, és sajtójuk minden kormányintézkedésnek az ellenkezőjét propagálják. Ezek az óvatosság ellen hatnak, így ennek a következménye a magas halálozás is. Valamilyen kötöttség ellen hatékonyabban lehet kampányolni, mint mellette (ez pszichológia). Ezért gusztustalan, hogy az ellenzék azon halálozásra hivatkozik, ami jelentős részben az ő ellenkampányuk eredménye. Alátámasztja ezt az erről kiszivárgott felvétel, valamint Nagy Attila Tibor (Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa) "méltányos" javaslata is: az ellenzék használja ki a kovid-halottak rokonainak fájdalmát politikai céljaira.

   1. Attila Bakos

    Végre valaki aki érti is ☺️ korrekt leírás :)

  46. Róbert Ferenczi

   Végre nem b*ssza ki a dobhártyámat ez a kivagyi mindenttudoksemmitsemcsinálok, de hangosan visítok alternatívberki... :)

   1. Gyula Kovács

    Ki mondta, hogy kötelező nézni?

  47. Pántos Melinda

   Puzsért vissza a helyére. Ha következőben sem lesz leiratkozom. Le fogják zülleszteni ezt a műsort is heti7 szintre.....

  48. Ágnes Bné F.

   A műsorvezetőt is le lehetne cserélni. Unalmas! Nincs benne semmi vonzó ami miatt nézném! Krúg Emili, Somos András lenne erre a legalkalmasabb.

  49. pum u

   hont a legertelmesebb

  50. MrBanano007

   Puzsergeci takarodj vissza a studioba

  51. Vid

   No Puzsér no party!

  52. Robert Vozár

   Könyörgöm ezt a nőt tüntessék el a műsorból .. felénél kinyomtam, nem bírom hallgatni se .. Ennél még Lukácsi Katesz is jobb :D

  53. Martin Májer

   Végre 1080p, köszönöm!!!!

  54. Terez Csorgo

   Hol van már megint a Robi? nélküle gyenge a műsor!!!

  55. Csaba Vìgh

   juheee a komcsi okoskodo puzser nincs de fain!!!!

  56. Testing you

   Mi van Robival? Csak nem megint kirugtak!?

  57. Havoc

   Hol van Puzser? Vissza az OG felallast! Amig nincs Puzser nem fogom ezt a szart nezni.

  58. Ádám Fajth

   Nem fogom nézni ezt a műsört ha nem hívják vissza Puzsért.

  59. Peter Andrasi

   Azert az milyen gazemberseg hogy nem irjak a cimbe hogy nincs Puzser.

  60. Peter from Hungary

   A csinosfiúnak a mélyszegénységben élő roma ismerősei. Ja, atv-n vagyunk.

  61. zsolt kovács

   A politika nem meri bírálni a társadalmat !!!! Miért esznek hamburgert és csipszet , és miért nem mozognak ? Lám-lám ez az emberek hibája ! Törődjön mindenki a saját egészségével (?)

   1. Gyula Kovács

    Igen, ez az egyik véglet. A csipsz és a hamburger. A másik viszont aki minimálbérből csak minőség alatti élelmiszert tud vásárolni és megy a sok tészta és egyéb lisztes áru. Az viszont már az állam hibája, hogy alacsonyak a bérek a leszakadó régiókban

  62. Hidro Poni

   vegre elvezheto volt a musor pucer robi nelkul!

  63. Tibor Gulyás

   aha, alig várják a magyarok, hogy végre a kínai államnak fizethessenek egy újabb 4-es metrónyi pénzt azért, hogy a kínai állam kényelmesebben képezhessen hírszerzőket budapesten..szerintem minden magyar titokban erről álmodott és most szerény elvtársnak és barátainak köszönhetően végre megvalósul..

   1. Gyula Kovács

    És ez már a harmadik ilyen hitel aminek semmi értelme. De még az unokáink is fizetni fogják

  64. csak

   4:07-ig lehetett bírni. A magyarok egészségi állapota,önmaguktól függ.

  65. Győző Barasits

   Ebből látszik ,miért "Töketlen" az 'ELLENZÉK' !!! ... Tök mindegy mi a 'TÉMA' !!! ................. ... A ' Kommentelőket ' NEM ÉRDEKLI !!!... Szerintem Jó volt a " MŰSOR " ! (Szokatlanul). ................................ Viszont itt " ALUL " a KUTYÁT sem ÉRDEKELTE !!! ................................ .............................................Kommentbanda == "TÖKSÖTÉTSÉG" !!! .................................... ÉN ' FÖLÖTTÉBB ' ÖRÖMMEL ' KONSTATÁLTAM '!!! ... Haladunk a 2022-es V.-i 3/4 Felé !!!

   1. Gyula Kovács

    Mert úgy gondolja ezt a műsort csak ellenzéki és fideszes nézi? Más alternatíva nincsen?

  66. HunRenton

   Az alábbi videót küldeném minden Puzsér hívőnek, és mindenkinek aki szereti 😁 hugets.info/show/jmNmnN7Pt4id1WU/vide.html

  67. Attila Csoki Csoknyai

   Konok Puzsér Ceglédi lenne az alap és mindig egy vendég . Bárki csak ne Hont 😄 Illetve minimum 2-3 óra műsoridő. ( Mellesleg egy műsorvezető sem ártana vagy inkabb hagyni őket kibontakozni maguktól)

  68. Charlie Nemeth

   Puzsér nélkül meg a nyomi Honttal ez csak "szellemi-kútmérgezés" volt...lol

  69. Nyilas Krisztián

   24:40 eddig jutottam. Kell a Robi bele.

  70. Dávid Fodor

   Még gimis koromban volt egy pont ilyen szívecskés boxer alsógatyám, mint Dóra blúza.

  71. Zoltán Attila Keresztes

   A Jelen c. újságíróját kérdezem: ez most az ő véleménye volt, vagy az újságé, amit képvisel?

  72. pum u

   vazze ez a csaj kesz van. Nyitas? azert nyitasnak nulladik lepese mert elkezdett mindenki dolgozni akik eddig zarva voltak.

  73. Róbert Kapcsándi

   Robi hiányában Hontnak milyen nagy lett a hangja!😄

  74. Kata Kovács

   Az utolsó témához: fizetünk a kínaiaknak, h. gyarmatosítsanak bennünket. Eddig gazdaságilag, most már ideológiailag is. Az út elején vagyunk.

  75. H H

   Na! Részemről ez eddig a legjobb felállás! Egyszerre van távol mind a két retrdált - Ceglédi mg Puzsér - így felőlem maradhat!

  76. Melizand Szabo

   Robi nélkül nem buli a buli...kattintok is

  77. Tamás Kerti

   Kíváncsi lettem volna mi a véleménye Puzsérnak a Petry ügyről meg a kínai szuper egyetemről :) ....Nekem kicsit ez a beszélgetés lapos volt.....Sajnálom, hogy Puzsér és Hont már nincs egy részben mostanság....Remélem a jövőben többet látjuk őket :)

  78. Ádám Feigel

   Az Andrásnak remek az orgánuma csak kár, hogy baromságokat rezonált!

  79. Kovács Katalin

   Figyelemre méltó, elgondolkodtató volt, amit Nyáry Krisztián és Ónody-Molnár Dóra mondott, érveket mondtak, nemcsak fröcsögtek

  80. Kovács Sámuel

   Puzsért vissza! Hallani akarom.

  81. pokinca95

   se puzsér se vona? ok a bemutatkozásig néztem. pedig egész héten vártam.. csodalkoztam is hogy Robi csatornáján nem volt fent az adas. akkor ezért.

  82. istván Huber

   Ágika kedvesha te parancsra felveszed a maszkot a.Akkor parancsra sz..ni is képes vagyy.

  83. Béla Drozda

   Hiányoznak a definíciók. Sok mindenről állandóan beszélnek, de pontosan senki nem tudja miról beszélnek Ha liberális, akkor miért nem tolerál más véleményeket

  84. Majdnem Kamionos,csak C-m van

   Azért lesz Kínai beruházás mert ez volt a feltétele hogy tőlük vegyen vakcinát Orbán.Holott pont Kínából jött a vírus...

  85. Hun Mimi

   menjel le hozzajuk es regisztrald be oket.

  86. Hun Mimi

   GYF-nel nem lett volna ennyi halott?Csak fele ennyi beoltott lenne.Akkor mi lenne?

  87. Hun Mimi

   ki ez az uj no?

  88. Hun Mimi

   a magyarok eszik a legzsírosabb ételeket,rengeteg alkoholt isznak,nem mozognak es a legirigyebbek egymásra.Majd a kormánytól követelik az egeszseguk javulását.vicces!

   1. Gyula Kovács

    Ja hát minimálbérből tényleg telik egészséges táplálkozásra

   2. Patrik Kovacs

    Hun Mimi.9mill ember a hibás mindenért?

  89. Hun Mimi

   Gyurcs@ny beszede elfogadhatatlan volt!

  90. Hun Mimi

   mostmeg a nyitas a bajuk.....

  91. Hun Mimi

   huha,ez a csapat felhigult,mint a limonade!🍋🍋🍋

  92. Balázs Bakos

   Hont mióta igazolt át a HVG-től?

   1. Attila Bakos

    Huu már egy jó ideje, de én is utána akarok nézni, hogy vajon miért

  93. Bartha Levente

   Vissza Puzsért, Vona is jó volt a műsorban...

  94. Zalló Isti

   Így hogy Puzsér nincs, bele fértek az időbe mert a kutyát nem érdekli

  95. Feri M.

   Hiteles forrás, c+-k a facsén..😁😁😁nyári úr...

  96. Edina Tóth

   Kínát annyiból érdekli Magyarország, hogy az EU tagja. Milyen jó lenne nekik, hogy betegyék a lábukat az EU területére.

  97. Károly Task

   Puzsér nélkül kb eddig néztem.

  98. Tímea Ladányi

   Az egyetlen tv műsor, amit nézek, de már megint Puzsér nélkül ment le. Nélküle a műsor totál lagymatag. PUZSÉRT.MINDEN.ADÁSBA.!

  99. Iván Márk Erdei

   Puzsér nélkül unalmas a műsor.

  100. Vidi Rita

   Borzalmasan veszélyesnek tartom, hogy a nyájimmunitás fogalmát ilyen könnyedén keverik a kedves megszólalók az átoltottsággal. A nyájimmunitás valódi immunitás, az átoltottság meg még nagyon nagyon kérdőjeleket rejt magában a sars-cov-2 és a covid-19 esetében. Kommunikációban élenjárók legalább figyeljenek már oda, hogy miről is beszélnek!